Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 22:48
    Bylo zaebiscie, tylko szkoda, ze pogoda nie dopisala. Serpentyny daly super
    efekt (mam nadzieje, ze na 100-lecie klubu pobijemy rekord Pogonii), race w
    kotle tez swietnie. Tylko znowu jakis debil musial zaistniec, rzucajac czyms w
    pilkarza (dobrze, ze znowu nie bylismy swiadkami "brawurowej" akcji "ochrony":))

Jeszcze raz gratuluje organizacji!

P.S. Weekend popsulo tylko zwyciestwo aMICY:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: SUPER!!! IP: *.futuro.pl 23.03.02, 22:51
        Rekord serpenym mogliśmy bez problemu pobic na tym meczu. ale tu nie chodzi o
        rekordy tylko o efekt. Czy sie rzuci 10000 czy 15000 serpentyn to naprawde nie
        ma wielkiej róznicy, więc lepiej zrobic fajny pokaz na dwóch meczach.
        • Gość: ccc Re: SUPER!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:14
          słabo z tymi serpentynami...
        • Gość: grzeda Re: SUPER!!! IP: *.wsb.poznan.pl 24.03.02, 11:27
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Rekord serpenym mogliśmy bez problemu pobic na tym meczu. ale tu nie chodzi o
          > rekordy tylko o efekt. Czy sie rzuci 10000 czy 15000 serpentyn to naprawde nie
          > ma wielkiej róznicy, więc lepiej zrobic fajny pokaz na dwóch meczach.

Bardzo ładny efekt był nie tylko ze względu na ilość serpentyn, ale głównie
          dlatego, że były w 2 kolorach i to było tak naprawdę najbardziej zajebiste:)

Pozdr
          • Gość: xxx Re: SUPER!!! IP: *.futuro.pl 24.03.02, 11:32
            Gość portalu: grzeda napisał(a):

> Bardzo ładny efekt był nie tylko ze względu na ilość serpentyn, ale głównie
            > dlatego, że były w 2 kolorach i to było tak naprawdę najbardziej zajebiste:)

I o to właśnie chodziło.

• Gość: Luck Re: SUPER!!! IP: 217.168.131.* 24.03.02, 00:15
        Byłto jeden z lepszych meczy na których byłem i żaden frajer nie powie mi że
        było słabo z serpentynami. 15-16 tys. w taką pogodę... Tylko że ciągle
        powtarzam że czasami lepsza ilość a nie jakość. Po co były hasełka na
        przyjaciółkę???!!!
        • misza01 Re: SUPER!!! 24.03.02, 15:07
          Bo przyjechała Arka i trzeba się było przypodobać. Tylko szkoda,że wyszedłem na
          idiotę (zresztą Radost chyba też się nienajlepiej czuł???), bo tłumaczyłem
          przez 15 min jednemu klientowi dlaczego hasła Legia to stara... na meczu Lecha
          z Tłokami to dziecinada....
          • Gość: Radost Re: SUPER!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 15:45
            misza01 napisał(a):

> Bo przyjechała Arka i trzeba się było przypodobać. Tylko szkoda,że wyszedłem na
            >
            > idiotę (zresztą Radost chyba też się nienajlepiej czuł???)

oj fakt po mojej dosc okraszonej rozmaitym slownictwem przemowie - sektory
            zaintonowaly piesn o przyjaciolce - prawie spalilem cegle...;) ale najbardzije
            jestem oburzony tymi kolesiami co bluzgali na Reissa....

, bo tłumaczyłem
            > przez 15 min jednemu klientowi dlaczego hasła Legia to stara... na meczu Lecha
            > z Tłokami to dziecinada....

Ale ogolnie bylo naprawde dobrze:) i nawet zapakowanie mokrej sektorowki na
            wozek nie bylo takie zle:)(Loki , gilot ,pluto , cromm no i sumak:))

• Gość: maciejx Re: SUPER!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 15:47
            na legie?? zeby przypodobac się arce?? no chyba nie misza. gdy ktos bodajze w 5 zaczal spiewac co
            na legie pyra podszedl do mikrofonow ktore nagrywaly nasze spiewy i dal wyraznie znak zeby wlasnie
            to zaspiewac prosto do mikrofonu czyli z kotla. a meczyk byl zajebisty. szkoda, ze na stronie nie ma
            filmiku z serpentyn ani zadnych zjec jak wszystkjie byly w powietrzu bo widok byl zajebisty.
            pzdr
            • Gość: Feelgood Re: SUPER!!! IP: 195.216.121.* 25.03.02, 13:21
              Wejdź na stronę kolegi Sargona - www.kolejorz.pyry.net - tam znajdziesz kilka
              dobrych fotek z serpentynami.
              Wątpię, aby pieśń o wychowaniu znalazła się na płytce :)
              nARKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka