Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

brak zmian

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.13, 15:31
    W piątek przed ligą robiłem dwie zmiany dawałem Dudu za Brozia na obronę i dałem kapitana Gargułę wszystko zaakceptowało a dziś wchodząc na ligę patrzę i nie wierzę a w pierwszym składzie zamiast Dudu jest Broź i kapitanem jest Teodorczyk którego zmieniłem na Gargułę i nie mam za nich punktów możecie to wytłumaczyć??!! Bartek pytałeś o drużynę to jest Mewa Szklary Wieś Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: rodżejro Re: brak zmian IP: *.syrion.pl 07.10.13, 15:37
        a ja dałem na atak Nowaka, Brożka i Paixao i Miśkiewicza na bramkie i na kapitana i nie mam za to punktów ............. oddajcie mi punkty bo będę płakałł ... jjjjjeeeeeeeee ....

Trzeba było zatwierdzić zmiany i poczekać na ZIELONE podświetlenie łosiu
      • wygrajlige_pomoc Re: brak zmian 07.10.13, 15:56
        @Kris: masz ten sam skład co w 10. kolejce. W systemie nie ma śladu po Twoich zmianach. Jedyna dana to prawdopodobnie logowanie w środę, gdy został zapisany obecny skład (automatycznie). Czyli nie zapisałeś swoich zmian... Przykro mi.
        Mogło się tak stać (ale to niekoniecznie przyczyna), gdy korzystasz z gry pod kilkoma przeglądarkami albo oknami w jednej przeglądarce jednocześnie i robisz zmiany w tych kilku. [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka