Gość: j.e.b.a.c. gts! IP: *.chello.pl 16.08.04, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyt Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.damovo.com 16.08.04, 19:45 sam sie idz jebac, artykol bys chociaz przeczytal :-) Otylia trzymamy kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monio Po co, dupku, reagujesz na lajno ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.08.04, 01:23 Olej, to problem sam zniknie. Inaczej wchodzisz "w gowno" i sie brudzisz. I pokazujesz, ze ktos to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.versanet.de 16.08.04, 19:51 Otylia, kocham Cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zico Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 80.55.142.* 16.08.04, 19:53 stary jesteś tak ograniczony,że powinienes pracowac w kamieniołomach a nie siadać do komputera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.autocom.pl 16.08.04, 19:54 Gratulacje Otylia, czekamy na złoto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:46 to jest to aż chce się oglądać jaszcze będzie złoto tak trzymać sreberko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agna8 Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:17 kostium zakładał na nią trener i masażysta..... no nieźle.. chyba każdy facet chciałby być tym masażystą.... albo trenerem.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 194.73.99.* 16.08.04, 20:22 Niestety taki jest poziom przecietnego kibica Cracovii. mordercy i debile Ale powracajac do normalnosci OTYLIA JEST WSPANIALA, KOCHANA I WOGOLE SUPER. WIELKI GRATULACJE Z GRODU KRAKA :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpijczyk Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:02 A skad wiesz, ze to kibic Cracovii? Pol Polski nienawidzi GTSu. Sam tez moglbys sie nauczyc cytowac. Ale wracajac do tematu: Brawo Otylia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.ras10.nynyc-t.alerondial.net 16.08.04, 20:44 Otylio! Jesteś naszą najwspanialszą i najjaśniejszą gwiazdą. Gratulacje i najwspanialszego samopoczucia, od chwili ogłaszania rezultatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Pytanie do forumowiczów IP: *.services.netscape.ca / *.services.netscape.ca 16.08.04, 21:17 Co ma nasza otyła pod kostiumem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Dla zaspokojenia ciekawości Izy IP: *.tpnets.com 16.08.04, 21:20 Otylia na konferencji prasowej powiedziała: "Żeby nie było, pod kostiumem miałam jeszcze majtki", zupełnie nie wiem co niestosownego było w tej wypowiedzi, żeby ją trzeba było zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Dla zaspokojenia ciekawości Izy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 23:41 a na górze ? :) a i ciesze sie i gratuluje srebra- bardzo fajnie, wielkie brawa. Jednak nie mozna mówić, ze nie zna sie dystansu 400m. jak decyzja zapadła w czerwcu to to jest ponad 2 miesiace na przygotowania i poznanie dystansu. Ale i tak super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuu Re: Pytanie do forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:13 nie twoja. ciebie na szczęście zesłano do kanady. i troche więcej szacuneczku. rozumiem że frustaracja perzesłoniła ci myślenie ale sporzytkuj czas na jakieś bardziej konstruktywne działania a nie wypisywanie bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobel.cwirek Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 16.08.04, 21:22 ech, ten trener to szczesciaz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 21:23 Ale pierd....... Miala zdobyc zloty no i sie nie udalo. A takie gadanie to zwyczajne mydlenie oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszar kochamy cię otylku IP: *.reklama.eu.org 16.08.04, 21:57 wszyscy którzy wybrzydzacie srebrnymi medalami OTYLKA mówiąc że powinna zdobyc złote - jestescie skonczonymi bezdusznymi sępami. ona ma dopier 21 lat!! kariera przed nią stoi dopiero otworem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuas trzeba być zboczonym redaktorem aby wybrać ten ... IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:22 fragment wypowiedzi Otylli jako motto jej wywiadu... Nisko i płasko upadliście w tej "Gazecie".... Poziom Gazety NIESTETY BLISKI MAKULATURY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy 102 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekczajkowski Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! 16.08.04, 23:31 uwaga, mamy na forum rudego psychopatę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor(gosc portalu co za dzieci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:49 na normalnych forach za offtopikowanie sie usuwa wypowiedzi badz przenosi do odpowiedniego watku.... brawo otylia Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Naprzód Otylio!! 17.08.04, 00:58 dzięki Tobie igrzyska nabierają sensu, widać, że cieszysz się wynikiem i walczysz o niego z całych sił. to się liczy! powodzenia dalej, gratulacje dla ekipy pływackiej. finały 2 innych młodych zawodników to już wielki sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 212.193.84.* 17.08.04, 06:00 Otylio pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki za dalniejsze wystapienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis el Mattador Otylia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 07:31 Otylek jest naszym cudownym dzieckiem. Młoda Kobietka z wielkim sercem, pełną główką, urodą i darem do pływania. To wspaniałe że zdobyła "dla nas" srebro, bo sama jest jego czystą próbą. Jeszcze nie raz wprawi nas w zachwyty i radosny nastrój. Złoto samo przyjdzie. Dziękujemy CI "Motylku" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Otylia... IP: *.am.poznan.pl 17.08.04, 07:47 Gratulacje dla Otylii , za jej wspaniałe wyniki i walkę !! Niezależnie od wyników w kolejnym starcie gratuluję już osiągnietych wyników ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LInky Otylia: THE BEST!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:03 Otylia jest THE BEST!!! Gratuluję jej medali!!! Otylia nie ma równych sobie!!! Pozdrawiam Cię, Otylio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merks Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.comparex.com.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 09:21 Narzeczony Otylli powinien jej raczej sprezentować delfina, który towarzyszyłby jej podczas treningu. Psy są dobrymi towarzyszami biegaczek. I jak ona znajdzie czas na spacery 3 razy dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.04, 09:50 Labradoryto doskonali pływacy- wyhodowane w Nowej Funlandi do wspomagania rybak ów w połowach, więć zamiast spacerować mogą iść razem popływać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:29 Zakładali kostium na gołą Otylię czy na ubraną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Zdradziłeś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:23 Gościu - zdradziłeś się, jesteś jełopem i do tego totalnie sfrustrowanym. Idź do rynsztoka, gdzie Twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malach Brawo Otylia !!!! IP: *.one.pl / *.one.pl 17.08.04, 12:38 mam pytanie. Może ktoś wie jak mierzy sie zakwaszenie mięśni po wysiłku? bardzo mnie to interesuje ale przede wszystkim - GRATULACJE DLA OTYLII !!!! po jej wypowiedziach widać że ma psychike prawdziwego sportowca, zawzięta i lubiąca rywalizacje, tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONFUCJUSZ !!! ŁOMOT SERC !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:47 Tego wyjatkowego uczucia radosci, dumy, podziwu nie czesto "My Polscy kibice" mamy okazje doswiadczac, dlatego pragne Tobie Otylio podziekowac za te chwile wzruszenia, euforii i poczucia dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
joneczka brawo Otylia!!!! 17.08.04, 12:47 Bardzo sie cieszę z sukcesów Otylii.Jakby ktoś nie zauważył, to jest narazie jedyną medalistką na tych igrzyskach.Komentarze dotyczące mało istotnych spraw jak np sposób ubierania się Otylii, są niesmaczne i nie na miejscu.Smutne jest to, że wiele osób zainteresowało się tylko tym wątkiem a nie tym, co najważniejsze: sukcesami pływaczki.Bo srebro to też sukces, a malkontentom wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Otylia IP: 80.50.165.* 17.08.04, 13:37 Gratulacje czekam na kolejne polskie nazwiska-wielkie nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszpiotrek Re: Otylia 17.08.04, 13:50 w artykule mowa jest o sms w tym od prezydenta; czopek wszędzie się wciśnie byle tylko zaistnieć; Otylio gratulacje niemniej olej go; to na pewno nie jego sukces zapracowałaś na to sama Odpowiedz Link Zgłoś