Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia: mam rewelacyjną formę!

IP: *.chello.pl 16.08.04, 19:40
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zyt Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.damovo.com 16.08.04, 19:45
        sam sie idz jebac, artykol bys chociaz przeczytal :-) Otylia trzymamy kciuki :-)
        • Gość: monio Po co, dupku, reagujesz na lajno ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.08.04, 01:23
          Olej, to problem sam zniknie. Inaczej wchodzisz "w gowno" i sie brudzisz.
          I pokazujesz, ze ktos to czyta.
      • Gość: MeDaN Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.versanet.de 16.08.04, 19:51
        Otylia, kocham Cie!!!
      • Gość: zico Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 80.55.142.* 16.08.04, 19:53
        stary jesteś tak ograniczony,że powinienes pracowac w kamieniołomach a nie
        siadać do komputera
      • Gość: dorka Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.autocom.pl 16.08.04, 19:54
        Gratulacje Otylia, czekamy na złoto!!!
        • Gość: qwert Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:46
          to jest to aż chce się oglądać jaszcze będzie złoto tak trzymać sreberko
      • Gość: agna8 Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:17
        kostium zakładał na nią trener i masażysta..... no nieźle.. chyba każdy facet
        chciałby być tym masażystą.... albo trenerem.....:)
        • Gość: kuba Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 194.73.99.* 16.08.04, 20:22
          Niestety taki jest poziom przecietnego kibica Cracovii. mordercy i debile
          Ale powracajac do normalnosci

OTYLIA JEST WSPANIALA, KOCHANA I WOGOLE SUPER.
          WIELKI GRATULACJE Z GRODU KRAKA :):):)
          • Gość: Olimpijczyk Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 23:02
            A skad wiesz, ze to kibic Cracovii? Pol Polski nienawidzi GTSu. Sam tez moglbys
            sie nauczyc cytowac.
            Ale wracajac do tematu: Brawo Otylia :)
      • Gość: erad Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.ras10.nynyc-t.alerondial.net 16.08.04, 20:44
        Otylio! Jesteś naszą najwspanialszą i najjaśniejszą gwiazdą. Gratulacje i
        najwspanialszego samopoczucia, od chwili ogłaszania rezultatów.
      • Gość: Iza Re: Pytanie do forumowiczów IP: *.services.netscape.ca / *.services.netscape.ca 16.08.04, 21:17
        Co ma nasza otyła pod kostiumem ???
        • Gość: Markus Dla zaspokojenia ciekawości Izy IP: *.tpnets.com 16.08.04, 21:20
          Otylia na konferencji prasowej powiedziała: "Żeby nie było, pod kostiumem
          miałam jeszcze majtki", zupełnie nie wiem co niestosownego było w tej
          wypowiedzi, żeby ją trzeba było zmieniać?
          • Gość: :P Re: Dla zaspokojenia ciekawości Izy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 23:41
            a na górze ? :)

a i ciesze sie i gratuluje srebra- bardzo fajnie, wielkie brawa. Jednak nie
            mozna mówić, ze nie zna sie dystansu 400m. jak decyzja zapadła w czerwcu to to
            jest ponad 2 miesiace na przygotowania i poznanie dystansu. Ale i tak super.
        • Gość: uuuuuuuuu Re: Pytanie do forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:13
          nie twoja. ciebie na szczęście zesłano do kanady.
          i troche więcej szacuneczku. rozumiem że frustaracja perzesłoniła ci myślenie
          ale sporzytkuj czas na jakieś bardziej konstruktywne działania a nie
          wypisywanie bzdur.
      • Gość: wrobel.cwirek Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 16.08.04, 21:22
        ech, ten trener to szczesciaz... ;-)
      • Gość: Greg Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 21:23
        Ale pierd....... Miala zdobyc zloty no i sie nie udalo. A takie gadanie to
        zwyczajne mydlenie oczu.
        • Gość: miszar kochamy cię otylku IP: *.reklama.eu.org 16.08.04, 21:57
          wszyscy którzy wybrzydzacie srebrnymi medalami OTYLKA mówiąc że powinna zdobyc
          złote - jestescie skonczonymi bezdusznymi sępami. ona ma dopier 21 lat!!
          kariera przed nią stoi dopiero otworem...
      • Gość: papuas trzeba być zboczonym redaktorem aby wybrać ten ... IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:22
        fragment wypowiedzi Otylli jako motto jej wywiadu...
        Nisko i płasko upadliście w tej "Gazecie"....
        Poziom Gazety NIESTETY BLISKI MAKULATURY....

• Gość: rudy 102 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • krzysiekczajkowski Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! 16.08.04, 23:31
          uwaga, mamy na forum rudego psychopatę!!!
        • Gość: Autor(gosc portalu co za dzieci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:49
          na normalnych forach za offtopikowanie sie usuwa wypowiedzi badz przenosi do
          odpowiedniego watku....

brawo otylia
      • elfhelm Naprzód Otylio!! 17.08.04, 00:58
        dzięki Tobie igrzyska nabierają sensu, widać, że cieszysz się wynikiem i
        walczysz o niego z całych sił. to się liczy!
        powodzenia dalej, gratulacje dla ekipy pływackiej. finały 2 innych młodych
        zawodników to już wielki sukces!
      • Gość: Anna Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: 212.193.84.* 17.08.04, 06:00
        Otylio pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki
        za dalniejsze wystapienia.
      • Gość: Luis el Mattador Otylia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 07:31
        Otylek jest naszym cudownym dzieckiem.
        Młoda Kobietka z wielkim sercem, pełną główką, urodą
        i darem do pływania.
        To wspaniałe że zdobyła "dla nas" srebro,
        bo sama jest jego czystą próbą.
        Jeszcze nie raz wprawi nas w zachwyty i radosny nastrój.
        Złoto samo przyjdzie.

Dziękujemy CI "Motylku" ;o)
        • Gość: Kibic Re: Otylia... IP: *.am.poznan.pl 17.08.04, 07:47
          Gratulacje dla Otylii , za jej wspaniałe wyniki i walkę !!
          Niezależnie od wyników w kolejnym starcie gratuluję już osiągnietych wyników !
      • Gość: LInky Otylia: THE BEST!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:03
        Otylia jest THE BEST!!! Gratuluję jej medali!!! Otylia nie ma równych sobie!!!
        Pozdrawiam Cię, Otylio! :)
      • Gość: Merks Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.comparex.com.pl / *.crowley.pl 17.08.04, 09:21
        Narzeczony Otylli powinien jej raczej sprezentować delfina, który towarzyszyłby
        jej podczas treningu. Psy są dobrymi towarzyszami biegaczek. I jak ona znajdzie
        czas na spacery 3 razy dziennie?
        • Gość: żaba Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.04, 09:50
          Labradoryto doskonali pływacy- wyhodowane w Nowej Funlandi do wspomagania rybak
          ów w połowach, więć zamiast spacerować mogą iść razem popływać ;)
      • Gość: Zenek Re: Otylia: mam rewelacyjną formę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:29
        Zakładali kostium na gołą Otylię czy na ubraną
      • Gość: Marcin Zdradziłeś się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:23
        Gościu - zdradziłeś się, jesteś jełopem i do tego totalnie sfrustrowanym. Idź
        do rynsztoka, gdzie Twoje miejsce.
      • Gość: malach Brawo Otylia !!!! IP: *.one.pl / *.one.pl 17.08.04, 12:38
        mam pytanie. Może ktoś wie jak mierzy sie zakwaszenie mięśni po wysiłku? bardzo
        mnie to interesuje

ale przede wszystkim - GRATULACJE DLA OTYLII !!!!
        po jej wypowiedziach widać że ma psychike prawdziwego sportowca, zawzięta i
        lubiąca rywalizacje, tak trzymać
      • Gość: KONFUCJUSZ !!! ŁOMOT SERC !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:47
        Tego wyjatkowego uczucia radosci, dumy, podziwu nie czesto "My Polscy kibice"
        mamy okazje doswiadczac, dlatego pragne Tobie Otylio podziekowac za te chwile
        wzruszenia, euforii i poczucia dumy.
      • joneczka brawo Otylia!!!! 17.08.04, 12:47
        Bardzo sie cieszę z sukcesów Otylii.Jakby ktoś nie zauważył, to jest narazie
        jedyną medalistką na tych igrzyskach.Komentarze dotyczące mało istotnych spraw
        jak np sposób ubierania się Otylii, są niesmaczne i nie na miejscu.Smutne jest
        to, że wiele osób zainteresowało się tylko tym wątkiem a nie tym, co
        najważniejsze: sukcesami pływaczki.Bo srebro to też sukces, a malkontentom wara!
      • bergman1 BOSKA ŚLĄZACZKA 17.08.04, 13:25
        kochamy cię.
      • Gość: Julka Otylia IP: 80.50.165.* 17.08.04, 13:37
        Gratulacje czekam na kolejne polskie nazwiska-wielkie nazwiska!
        • towarzyszpiotrek Re: Otylia 17.08.04, 13:50
          w artykule mowa jest o sms w tym od prezydenta;
          czopek wszędzie się wciśnie byle tylko zaistnieć;

Otylio gratulacje niemniej olej go;
          to na pewno nie jego sukces
          zapracowałaś na to sama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka