Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

płatne luksusy

IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 21:26
    nie wiem kto wpadł na Wspaniały pomysł dodatkowych pieniędzy za sms lub przelew, ale wiem jedno : ten ktoś spie...ł całą przyjemność braną z tej gry. wniosek jest jeden: jak płacisz to masz dobrą drużynę, a jak nie to się bujaj. Żałosne jest też to, że zdobyłem pewną ilość punktów, za którą dawniej dostałbym dodatkowe środki; ale NIE, teraz jedynie odblokowałem sobie możliwość rozszerzenia funduszy za zakup jakichś obsranych piłek za sms lub przelew.
    W poprzedniej rundzie wygrywali ci, którzy na bieżąco śledzili bieg całej ligi czyli stratedzy. Teraz wygrywają ci, którzy płacą czyli niecierpliwe knopersy.

Sumując: BRAWO JASIU!!! SSIJ BĄKA

ps.: Z przyjemnością przyjmę od was bana i kasację konta

bez poważania
    Jazem1916
    Obserwuj wątek
      • gksiwy76 Re: płatne luksusy 26.02.14, 23:38
        gazte slabiej sie sprzedaje to trzeba dorobic ale z glowa a nie jakies ubezpieczenia szejk z kataru itp
      • wygrajlige_pomoc Re: płatne luksusy 27.02.14, 09:43
        23. kolejkę wygrał Prezes, który nie sięgał po sponsora, nie miał dodatkowych środków.
        Nie twierdzę, że nie jest łatwiej mając dodatkowe 2 mln budżetu, ale to nie Brożek za 3,1 mln a Tuszyński za 1,8 robi punkty :-)

Z wyrazami szacunku dla zezłoszczonego Prezesa
        Bartek
      • Gość: ale hucpa Re: płatne luksusy IP: 217.8.163.* 27.02.14, 20:22
        Oni nie lubią slowa idiota i kasują takie posty nie wiedzieć czemu. Co to idiota nie słowo? Zatem to musial być idiota, ten , który to wymyślił! Ale oni nie lubią tego slowa, więc skasują. To napiszmy tak jak gadają Rosjanie " on saszoł z uma" ! Cha, cha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka