Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

siatkarze grają z Francją

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:07
    zaczeli super , juz 8-2 dla Francuzów.pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gucwa Re: siatkarze grają z Francją IP: 62.173.207.* 19.08.04, 13:15
        i coraz lepiej jest już 16:6 dla francuzów... jak to powiedział mój znajomy
        komentator "pijana drużyna mogła się zdażyć tylko raz" to apropos zwyciestwa na
        serbią :)))
        • Gość: yeti Re: siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:24
          No i pięknie. Pierwszy set do 15. Grali z nimi jak juniorami.pzdr.
          • ww1916 Re: siatkarze grają z Francją 19.08.04, 13:31
            Gość portalu: yeti napisał(a):

> No i pięknie. Pierwszy set do 15. Grali z nimi jak juniorami.pzdr.

Masochista. Na oglądanie tego to mnie nie namówisz.
            • Gość: yeti Re: siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:33
              A gdzie tam. Śledze to na onecie. Widzę tylko zmieniające się cyferki. O
              proszę . Orły zerwały się do lotu. W drugim secie 8-7 dla Francji.pzdr.
              • ww1916 Re: siatkarze grają z Francją 19.08.04, 13:41
                Gość portalu: yeti napisał(a):

> A gdzie tam. Śledze to na onecie. Widzę tylko zmieniające się cyferki. O
                > proszę . Orły zerwały się do lotu. W drugim secie 8-7 dla Francji.pzdr.

Ee to było dawno :)
                • Gość: yeti Re: siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:52
                  Drugi set do 18. Znaczy jest progresja formy.pzdr.
      • Gość: tomaszek Re: siatkarze grają z Francją - po co ? IP: *.crowley.pl 19.08.04, 13:38
        znowu kicha..ale i tak tradycyjnie bedziemy moralnym zwycięzcą
        • Gość: majrix Re: siatkarze grają z Francją - po co ? IP: 212.244.211.* 19.08.04, 14:06
          Kurcze, przez ostatnie 4 lata miałem nadzieję, że Władek Grbić nazywająca
          naszych Orłów drużyną bez jaj (może nie dosłownie) się mylił. Ale ostatni rok
          już widać że jest to zbieranina rozpieszczonych przez głupią publiczność
          gwiazdorów, którym kiedyś po przegranych meczach przydały by się potężne porcje
          gwizdów a nie śpiewy "Nic się nie stało, Polacy nic sie nie stało..."
          Smutne trzy dni naszych gier zespołowych. A najgorsza jest ta bezsilność że i
          tak lepiej nie będzie...
      • Gość: ja Piotr Gabrych liderem naszego timu IP: *.chello.pl 19.08.04, 14:05
        no jest najlepszy
        • Gość: yeti Re: Piotr Gabrych liderem naszego timu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:06
          A podobno chcieli go wyeksmitować z hotelu..No bo go nikt nie lubi.pzdr.
      • Gość: yeti Re: siatkarze grają z Francją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:21
        No i po krzyku. Trzeci set do 17 czyli czas wracać do domu. Kwiatów na lotnisku
        nie będzie.pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka