vittotiffosi 04.04.14, 20:11 a nie dostał 1 pkt za to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Marco Paixao 3 celne strzały IP: *.tktelekom.pl 04.04.14, 20:21 idz sie lecz do okluisty, dwa lekkie celne strzały, 2 w doliczonym czasie gry;) Odpowiedz Link Zgłoś
vittotiffosi Re: Marco Paixao 3 celne strzały 04.04.14, 20:30 Gość portalu: xxx napisał(a): > idz sie lecz do okluisty, dwa lekkie celne strzały, 2 w doliczonym czasie gry;) nie moja wina że słuchałeś meczu w radiu i wiesz tylko to co usłyszałeś a nie zobaczyłeś żal mi Cie Odpowiedz Link Zgłoś
vittotiffosi Re: Marco Paixao 3 celne strzały 04.04.14, 20:32 Gość portalu: xxx napisał(a): > idz sie lecz do okluisty, dwa lekkie celne strzały, 2 w doliczonym czasie gry;) i Dalibor Stevanović tez miał 2 celne tylko co choć 3 bramki strzelił weź się lecz człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
kiki892 paixao bramka!! 04.04.14, 20:29 miał 3 strzały,2 celne i strzelił 2 bramki!! dajcie temu krzykaczowi 2 bramki i weryfikujcie do srody strzały, bo jeden leciala metr od bramki, ale trzeba zweryfikować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: paixao bramka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 20:55 Skoro zdobył 3 gole-to i miał 3 celne strzały:-) ale Paxiao to raczej nie miał tych trzech-ja zapamiętałem jakaś główkę co mu brat podawał-i może coś mi unknęło-z jeden jeszcze-no ale niech przeliczą,nie bedę się zapierał bo bardziej zwracałem uwagę na Podbeskidzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Marco Paixao 3 celne strzały 05.04.14, 10:43 jak zawsze - sprawdzimy statystyki. Stevanovic - przy 3 bramkach musiał mieć co najmniej 3 celne :-) Ma 4. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś