Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto na ławę ?

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 11:29
    Kto będzie waszym zdaniem oglądał pierwszy mecz z Unią z perspekytwy "ławki
    rezerwowych" albo z trybun ?
    Ja stawiam na Kowalika i Puszakowskiego.
    Chyba że Ząbik nie będzie chciał konfliktu z kapitanem zespołu już w pierwszym
    meczu i posadzi Sawinę.
    Bajerski i Jaguś są już pewni miejsca w składzie.
    Obserwuj wątek
      • robert_wl Re: Kto na ławę ? 31.03.02, 12:00
        Moim zdaniem na tor w pierwszym meczu nie wyjedzie Puszakowski i Sawina. Swoją
        drogą Ząbik postępuje bardzo nie fair - twierdzi, że już wie kto nie pojedzie
        przeciwko Uni, a jednak ogłosi to dopiero przed meczem. Skoro juz podjął
        decyzję, to dlaczego stwarza nerwową atmosferę do ostatnich minut przed meczem?
        Rozumiałbym, gdyby jeszcze nie był zdecydowany. Wtedy tak jak obiecał, pełen
        skład mógłby podać dopiero w dniu zawodów, ale w takiej sytuacji Żąbika nie
        rozumiem w ogóle.
        • Gość: Mario Re: Kto na ławę ? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 16:55
          Trener Ząbik argumentuje to tym ,że zawodnicy mają ze sobą rywalizować aż do
          ostatnich chwil przed zawodami.Ma to zapewnić dobre przygotowanie
          zawodników,którzy muszą cały czas martwić się o swoją dyspozycję.
          Wszystko to wynika z ogromnej presji wyniku nie tylko w Apatorze ale wszystkich
          zespołach ligi polskiej.Z drugiej strony Ząbik ma świetny argument - dzięki
          temu sposobowi Apator jest mistrzem ligi Anno Domini 2001.
          • reggie Re: Kto na ławę ? 31.03.02, 19:41
            Puszakowski na pewno, to jest małe nieporozumienie, że ten gość jest brany
            przez niektórych na poważnie.
            Kto jeszcze? Kowalik.
            • Gość: MONK Re: Kto na ławę ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 22:37
              Siedziec powinien Sawina a bedzie Kowalik ze szkoda dla Apatora
              • reggie Re: Kto na ławę ? 31.03.02, 23:02
                "Siedzieć powinien Sawina".
                A niby dlaczego? Sawa prezentuje lepszą dyspozycję od przereklamowanego
                Kowalika, jest skuteczniejszy na dystansie, to jego debiut przed własnymi
                kibicami, a ty mu Monk odbierasz jego słusznie wywalczone prawo do startu w tym
                meczu.
                Pewnie po 10, 11, 12 punktach z jego strony też napiszesz, ze start Kowalika
                był w tym meczu niezbędny co? Co ma uczynić Sawina, aby przekonać do siebie
                różnych takich niedowiarków?!
                Będę jutro na meczu trzymał kciuki za Sawinę, bo to chłopak z regionu, serce mi
                się krajało jak się woził po Gdańskach jakichś i innych miejscach, miast u
                siebie w grodzie Kopernika w szranki stawać.
              • robert_wl Re: Kto na ławę ? 01.04.02, 00:24
                Gość portalu: MONK napisał(a):

> Siedziec powinien Sawina a bedzie Kowalik ze szkoda dla Apatora

Czy to jest już potwierdzone? Eh, do meczu już tylko 15 i pół godziny:))
      • Gość: Mario Re: Kto na ławę ? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 00:27
        Wybór między Kowalikiem a Sawiną jest naprawdę trudny.Widziałem ich chyba na 3
        sparingach i raz pierwszy prezentował się lepiej innym razem z kolei ten drugi.
        Ale to już zmartwienie trenera,taki ma zawód.
        • robert_wl Re: Kto na ławę ? 01.04.02, 00:59
          Tak, ale Ząbik skrzywidził już Kowalika nie puszczając go w ubiegłorocznym
          finale. Myślę, że nie będzie chciał go drugi raz dołować uniemożliwiając mu
          występ w meczu inauguracyjnym.
          • Gość: Krzyżak Re: Kto na ławę ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:18
            Wiedziałem ,że ten burak nie wystawi Mirka mimo ,że w B. zdobył 14 punktów.
            Jestem przekonany ,że w Pile Mirek już pojedzie.
            • reggie Re: Kto na ławę ? 01.04.02, 22:39
              Może masz rację, chociaż Sawina zostawił po sobie całkiem dobre wrażenie, to
              głównie dzięki jego metamorfozie Apator się odbił i dojechał do końca na luzie.
              Dla mnie Jaguś z Bajerskim to pewniacy do miejsc w składzie na kilka następnych
              kolejek, Chrzanowski tez raczej ze względu na niską KSM jest już w składzie( no
              i dobrą dyspozycję oczywiście), to właśnie z Sawiną będzie rywalizował Kowalik.
              Pomimo wszystko ja wystawiłbym Sawinę w niedzielę.
              • Gość: MONK Re: Kto na ławę ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:08
                Za 2-3 mce problem powinien sie rozwiazac - Bajerski zawsze zaczyna sezon super
                ale potem obniza loty. Zgodze sie jedynie do tego, ze Sawina potrzebuje duzo
                startow zeby odzyskac forme sprzed 2 lat
                • Gość: Mario Re: Kto na ławę ? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 00:28
                  Myślę że w Pile pojedzie Kowalik.Zawsze bardzo dobrze prezentował się na tym
                  torze.W zeszłym sezonie komplet punktów.
                  Puszakowski będzie musiał poczekać aż przyjedzie Wybrzeże lub Stal albo
                  Chrzanowski będzie musiał wystąpić w Anglii.Zbyt ryzykowne jest wystawianie
                  Puszaka na mecze z trudnymi przeciwnikami.
                  • robert_wl Re: Kto na ławę ? 02.04.02, 14:11
                    W Pile pojedzie już Kowalik. Występ Sawiny zły na pewno nie był, ale dwa
                    pierwsze jego starty wyglądały tak, jakby Robert nie radził sobie nie tylko ze
                    sprzętem, ale także z nawierzchią. Teraz szansę powinien dostać (i dostanie)
                    Mirek i wierzę, że ją wykorzysta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka