Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal

IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 17:23
    co ona tak placze?
    Obserwuj wątek
      • mantis77 Oprócz złotego medalu ma złote serce 19.08.04, 17:31
        No po prostu ją podziwiam. Jest młdsza ode mnie a ma tak dojżałe podejście do
        życia. Czymże jest złoty medal, kawałkiem metalu. Jej sława i zapisane
        nazwisko w kronikach i tak nie minie i będzie stale przytaczane przez
        komentatorów co olimpiadę. Oprócz tego dostanie przecież wynagrodzenie za
        medal, które jej się też oczywiście należy za lata wyrzeczeń. Mogę tylko
        podsumować że to cudowne że ktoś chce przełożyć swoje osiągnięcie na czyjeś
        życie ludzkie. Brawo. Otylio jesteś wspaniała.
        • Gość: fan Oti Re: Oprócz złotego medalu ma złote serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:38
          Jedyne normalne rozwiązanie tej licytacji jest takie, że ten kto ją wygra -
          pieniądze przekaże, a medal od razu zwróci Motylce. Nic innego nie mieści mi
          się w głowie. A że wspaniały gest, że złote serce - to oczywiście prawda.
          Zresztą naprawdę strasznie miło się patrzy, jak ta dziewczyna cieszy się ze
          swoich zwycięstw!
          • Gość: NYorker to nie placz, to szlachetnosc IP: 65.36.114.* 19.08.04, 23:31
            niektorym obcy stan.
        • Gość: doc Re: Oprócz złotego medalu ma złote serce IP: *.szpital-bielany.torun.pl 19.08.04, 18:23
          Piekny gest- ale myśle że decyzja troche pochopna. Złoto olimpijskie to coś
          niebywałego, coś czym trzeba sie szczycic do konca zycia i pokazywać wnukom. A
          po licytacji będzie zdobić gabinet jakiegos buca ktory wygra licytacje (lub
          pokryje sie- zapomniany- kurzem w sejfie). Otylio, to nie jest sposób na
          pomaganie chorym dzieciom. Jeśli chcesz- przekaż na rzecz załozonej przez
          siebie fundacji swoją gratyfikację za olimpijskie sukcesy. Ale medal? Nalezy do
          Ciebie no i może- troche- do Polski. Pozdrawiam!!!
          • mantis77 Kibice nie płaczcie!!!!!!!! 19.08.04, 22:44
            Jejku ludzie mówią żeby nie sprzedawała. Co jej po złotym medalu i dwóch
            srebrnych? No chyba że wątpicie że w Pekinie wygra 3 złote bo ja w to wierzę.
            Więc po co jej starocie? A gatki pewnie da na aukcję owsiaka albo coś. Przecież
            jest fantastyczna więc zdobędzie jeszcze dużo medali i olimpijskich też. :-)
        • Gość: Kibic Otylii Re: Oprócz złotego medalu ma złote serce IP: *.ny325.east.verizon.net 19.08.04, 21:23
          Ktos juz /powyzej/ probuje kupic Twoj medal,...dalas slowo Panu...itd,
          Ludzie dobrej woli, kibice sportu, licytacja spowoduje ze medal poleci w
          prywatne rece lub wyfrunie zagranice. Nie wolno nam do tego dopuscic.Proponuje
          cene wywolawcza dla spoleczenstwa 500.000pln jako suma dobrowolnych skladek
          na fundusz wybrany przez Otylie/dzieci z bialaczka/.Medal zwrocic
          Otylii.Przyzekam tej akcji 50.PLN.Bedzie to tez jakas forma nagrodzenia jej
          przez spoleczenstwo za wruszenia ktorych nam dostarczyla swoim wystepem na
          olimpiadzie
        • Gość: ola Re: Oprócz złotego medalu ma złote serce IP: *.softlab.gda.pl 19.08.04, 22:12
          Złota dziewczyna!!!
          Podziwiam Ją za odwagę i wytrwałość
      • Gość: robert Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:33
        bardzo ładnie zjej strony że swój pierwszy złoty medal olipiski chce darować
        dzieciom
      • larsek3 Naprawde ZLOTA dziewczyna 19.08.04, 17:38
        Dzieki Ci za to.
      • Gość: polszczyzna Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.pl / 82.160.70.* 19.08.04, 17:40
        Ja pird**e ten artykuł - czytam go sobie, a tu "która 13 grudnia będzie
        OBCHODZIŁ urodziny", dobra jednostkowy błąd, ale po "tlefonowałam" już dałem
        sobie spokój - "anafalfabedzi muszom umzedź"!
      • Gość: Jesteś wspaniał !! Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: 81.15.254.* 19.08.04, 18:22
        Tak to fakt OTYLIa ma złote serce i jest wspaniałą osobą bardzo cie
        podziwiam !! ostatnio jesteś dla mnie autorytetem !!
      • Gość: RuLoN Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:46
        jestem zadowolony z naszej plywaczki w 300% i ciesze sie ze wpadla na taki
        pomysl zeby wylicytowac zloty medal jesli takowy zdobedzie...zdobyla no i moze
        w ten sposob pomoc dzieciom z bialaczka... wiecej takich ludzi z takim sercem
      • Gość: Cichy Re: Otylia Jędrzejczak ma złote serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:20
        Gratuluje Otylii Jędrzejczak złotego medalu ale także tego że ona choć wygrała
        nie chce zatrymać medalu chce dać innym też szczęście i zdrowie
        a poza tym jest wielka kobieta i konsekwentnie dązy do celu
        tak jak powiedziała tak pewnie zrobi mam taka nadzieje
        • Gość: SwietyGniew Perelka IP: *.ugent.be 19.08.04, 19:42
          Dobrze, ze sa jeszcze tacy ludzie jak Otylia.

Bo czasami zyc sie nie chce w tym kraju.
          Kochani, pokazmy, ze jest nas wiecej, ktorzy sie NIE ZGADZAJA z tym jak jest w
          Polsce.

Nie badzmy nieczuli. Miejmy na codzien rozum i serce a bedzie dobrze.
      • Gość: elo Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:24
        ze wzruszenia tępaku. tu zapewne zlał byś się w gacie na jej miejscu.
      • Gość: Lope Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 19:27
        Był to zatem rodzaj paktu z Panem i Otylia nie ma teraz wyjścia - medal
        sprzedać musi, chyba żeby zlamała ślubowanie wobec Boga. Nie odwodzcie jej więc
        od danego slowa. Oczywiście bardziej sie liczy bycie mistrzem, niż mienie
        medalu. Choć czasem zatęskni bardzo za tym krążkiem.
        • Gość: Lope Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 19:28
          PS. będzie wszelako księżniczką ludzkich serc po tej aukcji, więc...
      • Gość: remik Piękny gest, a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:29
        ...osoba, która wykupi medal powinna go zwrócić Otylii!
        • Gość: kuna mial racje jeden z nauczycielii Otylii... IP: *.arkonskie.v.pl 19.08.04, 19:49
          wszystkie najpiekniejsze rzeczy, ktore kobieta moze wniesc do sportu wnosi
          wlasnie Otylia...

• Gość: Scyzorro Re: IP: *.acn.pl 19.08.04, 22:08
            OTYLIO, jesteś kochana. Jesteś ładna i mądra.
      • Gość: StanislawMackowiak Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: 195.94.213.* 19.08.04, 19:55
        Na litość boską, tylko nie dawaj kasy lekarzom. Lepiej powołaj fundacje i
        zatrudnij obcokrajowca do pilnowania kasy - u nas sami złodzieje, niestety.
        • vika411 Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal 19.08.04, 20:05
          W zamian za ten zloty medal nalezy sie Otylii Order Usmiechu:-)
        • Gość: bosman Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.lublin.mm.pl 19.08.04, 21:16
          Szczerze popieram i Pana i Otylię.
      • Gość: LeM Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:03
        mówimy o Lance Amstrongu, a to że Polka, mistrzyni świata w biegach
        długodystansowych właśnie walczy z rakiem jelit i wątroby wie niewielu...
        zajrzyjcie na:
        biegajznami.pl/pokaz.php?kg=0&idk=-1&id=665
        biegajznami.pl/pokaz.php?kg=0&idk=-1&id=676
      • Gość: ola Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:16
        Moze ktos uzna ze Oti to robi na pokaz, ale ja i tak uwzam ze to piekny gest -
        taki medal to przeciez pamiatka do konca zycia (jedna z najwazniejszych
        pamiatek o ile nie najwazniejsza dla sportowcow).
        No i chyba kazdy przyzna, ze pieniadze na leczenie dzieci nigdy nie jest za
        duzo.
        • Gość: rudzianin Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 20:24
          Pieknie wygralas Otylko!
          Pieknie postepujesz!
          Ciesze sie.
          Wszystkiego najlepszego.
        • Gość: Luzak Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: 193.59.91.* 19.08.04, 20:25
          Może prezesi PKN Orlen właczą się w licytację? Ostatnio parę złotych im
          kapnęło.....
          • Gość: herman Re: Prezesi Orlenu IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:59
            Chyba zartujesz? Te pieniadze były by śmierdzące !
          • Gość: bosman Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.lublin.mm.pl 19.08.04, 21:18
            Tych szmaciarzy nie stać na taki gest.
            • Gość: Kumpel Zbycha Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.plusgsm.pl 20.08.04, 01:33
              A ja olewam Otylię i kocham Zbyszka Wróbla z Orlenu. Przykroił na parę złotych
              całe to kwasiarstwo o miękkich sercach i twardych dupach, a teraz grzeje się na
              Hawajach. Podzielił się z kumplami kasą i chłopaki też mają teraz luzik. Ch....
              precz. Niech żyją koledzy!!!!
        • Gość: Kafa Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 21:44
          Niee. Ona musi teraz tak zrobić bo obiecała przed wyścigiem, zrozum. Decyzja
          zapadla przed wyścigiem, nie po wyścigu......Rozumiesz? Wielu ludzi np. przy
          okazji zakupu kuponu totolotka obiecuje przed losowaniem, że da coś na
          sierociniec itp jesli wygra milion...
      • Gość: spider Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: 217.153.164.* 19.08.04, 20:42
        Witam. Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł żeby zlicytować ten medal ponieważ
        zostanie on przekazany na cel dobroczynny a dokładnie na dzieci.Świadczy to o
        dobrym sercu pływaczki:).
      • Gość: "dziadek"do Otylii Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.ny325.east.verizon.net 19.08.04, 20:46
        Blagam cie,poczekaj z tymi decyzjami a zobaczysz ze cena twojego medalu
        bedzie rosnac nieprzerwanie. Z praniem mozgu bedziesz spotykac sie przez cale
        zycie ktore dla ciebie dopiero sie zaczyna.Twoja opinie odbieram jako
        szok "pourazowy" sukcesu olimpijskiego.Tymi medalami nie zatrzymasz ani biedy
        ani krzywdy milionow dzieci na calym swiecie.Oczywiscie sa miejsca po
        DIANie,matce Teresie i wielu innych wspanialosciach charakterow /czasami i
        urody/.W krotce przekonasz sie ze wizytujac dziecinne miejsca z medalami na
        szyji wywolasz u dzieciakow wiecej radosci niz wywolaja pieniadze za te
        medale. Powodzenia. Podziekowania za twoje osiagniecia dla sportu w RP.
        • Gość: Robert Re: wylicytujmy ten medal dla Otylii IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.04, 09:52
          slowo sie zeklo .... ale uwazam ze ten pierwszy olympijski zloty powinna
          zachowac my kibice powinnismy wygrac ten medal dla otylii nie wiem jak to
          technicznie zrobic ale proponuje zrzute e-mozgi do roboty zorganizujcie to -
          nas przed TV z lezka w oku sluchajacych MAZURKA
        • kulbaccyrj Re: wylicytujmy ten medal dla Otylii 20.08.04, 10:12
          slowo sie rzeklo... ale uwazam ze ten pierwszy olimpijski powinna zachowac
          wygrajmy to zloto dla otylii nie wiem jak to zrobic technicznie proponuje
          zrzute hey e-mozgi do roboty zorganizujcie nas-tych z łezka w oku sluchajacych
          mazurka
      • Gość: :))) Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 20:48
        uściski dla Otylii za inteligencję emocjonalną !!!
        Brawo!!!
      • Gość: kij Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 19.08.04, 20:54
        Ja na jej miejscu nigdy nie sprzedałbym medalu.
      • Gość: totylkowariat Otylio jam ran twych nie godnym calowac:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:02
        Jestes wielka nie tylko cialem ale i duchem. I dlaczego masz jusz swa Olenke?
        Od dzis Wertera los mi gotujesz:-)) Tak nawiasem i nietypowo - wygladalas w
        tej "koronie" na glowie jak boski Aleksander i jako jedyna z wszystkich
        dekorowanych do tej pory swa piekna fryzura i niewidzacym spojrzeniem oczu
        przypomnialas mi nie tylko tego wielkiego herosa ale starozytnych Grekow
        ktorych mialem okazje na wazach ogladac. No tylko kolor wlosu mieli naturalny
        (a moze nie?) ale niech zaluja ze tylko... tak jak ja zaluje ze tylko w
        telewizorni moge cie obserwowac i nigdy sie to "moze sie przydarzy" nie
        przydarzy;-)))
        • Gość: Judym Jak by co to moge sprzedac zloty zab.... IP: 152.75.124.* 19.08.04, 21:30
      • Gość: NEEO Wtym świecie pełnym brudu i ułudy......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:09
        Pięknnnnie pani Otylio.....chyle przed panią czoła.
      • Gość: layla Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.dashnet.lublin.pl 19.08.04, 21:34
        Otylia jest wspaniała i wielka..podziwniam ją za wszystkie osiągnięcia, za lata
        wyrzeczń, upór w dążeniu do celu ale za ten gest chyba najbardziej. nie ma nic
        piękniejszego niż taka pomoc potrzebującym - oddaje chyba częstke siebie.
        Szkoda że mnie napewno nie będzie stać żeby nawet próbować sił przy aucji..ale
        od razu na myśl przychodza mi reklamy pokazywane w Eurosporcie z okazji
        olimpiady, a w nich zawarte hasło - " Celabrate humanity". Tak, celbrujmy
        człowieczeństwo. I bierzmy przykład z Otylii.Gratuluje złotego serca i medalu..
      • Gość: Emanuel Czy|o Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:42
        Brawo Otylia!!!
        Wielka Mistrzyni i Wielka Polka!!!
      • Gość: Lope Po namyśle, musze powiedzieć IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 22:02
        że Otylia oddawała coś, czego jeszcze nie miała. To trochę inna sytuacja niż
        oddać coś co się już ma. Bardzo ładnie z jej strony, że dotrzymuje słowa danego
        przed wyścigiem.
        • Gość: greg serce wielkie ale mózgownica pracuje ciężko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:27
          sentymentalne głupki, medal zdobyła nie po to by go sprzedawać, a od pomocy
          POWINIEN BYĆ NASZ ZAFAJDANY RZĄD ... może zamiast medalu niech umieści na
          aukcji swoje gatki w których wywalczyła złoto
          • Gość: Pff Re: serce wielkie ale mózgownica pracuje ciężko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:40
            Wystaw na aukcji swoje gatki, na pewno wielu umierającym dzieciom pomożesz.
      • Gość: GTPRESS Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.cable.mindspring.com 19.08.04, 22:32
        a co na to Pan Kulczyk i Jego Sponsor - Pan Wszystkich !!!
        • Gość: koza Jesteś bardzo kochana Motylio!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:56
          Jeszcze wiele złotych medali przed Tobą!!!! Nie ma nic większego od zwycięstwa
          pokory wobec życia!!!
      • Gość: Romek Re: Otylia Jędrzejczak chce sprzedać złoty medal IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 19.08.04, 23:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka