Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: Piłka podwórkowa

IP: *.acn.waw.pl 19.08.04, 23:07
    hmm chłopakom nie wychodzi, to moze ja zagram i nie chce zadnych
    pieniedzy ... wystarczy koszulka z orlem na piersi, dobre buty i chec do gry

ciesze sie, ze Jacek Bąk nie usprawiedliwiał słabej gry zespołu, ale to
    jedyna pociecha ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: alek pilka podworkowa= polska w azji IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 19.08.04, 23:09
        co to duzo mowic--polacy maja mentalnosc leniow i kombinatorow. swiat
        zachodni to ciezka praca, trening, zapierdziel, profesjonalizm. polska to
        uklady, oszustwa i luzactwo. kadra to wizerunek tego calego kraju i
        mentalnosci tubylcow.
        • Gość: Afold Hilter Naturlich! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:15
          Ja sam to wiedziałem od początku i od razu chciałem tę kwestię rozwiązać we
          wrześniu.
          • slon2002 niestety, prawda 20.08.04, 08:31
            • Gość: marco spoko Jacek-nic złego się nie dzieje... IP: 80.51.254.* 20.08.04, 08:33
              ... i tak g.. to wszystkich obchodzi.
            • Gość: tow. stalin Re: niestety, nieprawda IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 20.08.04, 14:04
              a ja nie do końca się zgodzam z tą opinią. ja nie jestem leniem, nie kombinuję
              jak tu ukraść, żeby nie nie złapali i do wszystkiego doszedłem dzięki swojej
              ciężkiej pracy. faktem jest, że nie doszedłem strasznie wysoko, ale zawsze mogę
              powiedzieć, że doszedłem sam, bez niczyjej protekcji (chyba, że boskiej ;)).
              pozdro. mniej kompleksów, więcej pracy i wiary w siebie rodacy.
        • Gość: pa Re: pilka podworkowa= polska w azji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:07
          W Azji? Azja jest z 10 lat przed nami. Moze w eliminacjach w strefie Oceanii
          mielibyśmy szanse.
        • Gość: Lipa Alek co ty Qrwa bredzisz?? IP: 217.153.119.* 20.08.04, 14:34
          Przeciętny Polak jest napewno bardziej pracowity niż przeciętny Niemiec czy
          Francuz, a w obu tych krajach dość długo mieszkałem i wiem co mówię (zresztą
          wystarczy spojrzeć n.p. na godz. otwarcia sklepów czy urzędów w 3 porównywanych
          krajach).. A t, że piłkarze to opierdlacze to nie jest wina społeczeństwa.
      • Gość: gg bo jans jest do dupy!a o mistrzostwach zapomnijmy! IP: *.direcpc.com 19.08.04, 23:35
        • Gość: LOCO Ale kto za Janosika? Henio nie zechce, Darek też.. IP: *.chello.pl 20.08.04, 13:12
          No kto? Są jakies propozycje?
      • Gość: PawelS Janas nie ma szans.... IP: *.itpp.pl 19.08.04, 23:48
        Otóż to. Polska nie ma zespołu. Nie ma też gwiazd. Ma za to trenera megalomana.
        O mundialu w Niemczech zapomnijmy...
        • Gość: Andrzej NYC Re: Janas nie ma szans.... IP: *.z251-93-67.customer.algx.net 20.08.04, 00:10
          Polska nie ma ligi, organizacji lub federacji pilkarskiej z ludzmi na poziomie,
          nie ma sponsorow tzn. pieniedzy, stadionow, kulturalnych kibicow ktorych stac
          na to by te stadiony wypelnic i w ten sposob dac fundusze na rozwuj nowych
          talentow, nie ma tradycji niezbednych do zmudnej, uczciwej, wieloletniej pracy
          by te talenty przemienic w zloto.
          Ale oczekiwania na skale globalna.
          • Gość: fox mulder Re: Janas nie ma szans.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:14
            Galaktyczną!!! Polska na mistrzostwa universum!!! Może okiwamy jakieś zielone
            beznogie galarety z innych planet!
          • Gość: AAA A co takiego ma Grecja? IP: 208.253.130.* 20.08.04, 03:13
            tez ma dosc slaba lige, mysle ze Wisla moglaby spoko rywalizowac z mistrzem Grecji.
            Ale jakos reprezentacja grala i to nie tylko na ME, juz wczesniej w eliminacjach
            Hiszpanie mieli z nimi problemy...
            Chociaz to pewnie chwilowo sa na fali, bo zaraz sie pokluca w
            polskim/greckim/wschodnio-poludniowo europejskim stylu, ale raczej beda solidna
            druzyna.

No chyba ze geniusz Janas chcial zeby repra grala dobrze przez 20 minut, a potem
            przegrac gladko dla zmylenia Anglikow...
            • Gość: le comte Re: A co takiego ma Grecja? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 20.08.04, 12:06
              Odpowiadam na to retoryczne pytanie: 3 druzyny w LM ! A tez nie kojarze, zeby
              ktos z naszych byl chociaz rezerwowym w np. Interze Mediolan a nawet w
              Lecce ... A ponadto maja TRENERA !!! Wystarczy ? ? ? Ps. O honorze i
              charakterze chyba nie trzeba wspominac...
          • Gość: loco w latach 70. tez tego nie było i w 82 też, a wynik IP: *.chello.pl 20.08.04, 13:14
            był... i co ty na to?
            • Gość: Andrzej NYC Re: w latach 70. tez tego nie było i w 82 też, a IP: *.z251-93-67.customer.algx.net 20.08.04, 14:27
              Swiat sie zmienil, poszedl do przodu, a ty nadal "...w uwiedlych laurow lisc z
              uporem stroisz glowe."
      • Gość: spider13 Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 00:40
        No tak - niezłą taktykę przyjął Bąk w rozmowie z dziennikarzem GW. Przerżnęli z
        kretesem, to trzeba teraz mówić, że nie wie co się stało. Ale wyjawił
        tajemnicę - przecież będzie następny mecz. A jak już przyjdzie, to po 20
        minutach znowu będą myśleć, że będzie następny mecz.
        Ponadto, Janas to jest dla mnie totalnie skompromitowany człowiek. Na dodatek
        jak sobie pomyślę, że on zarabia za wykonywaną pracę 30tys. miesięcznie, to mi
        się żyć odechciewa.
        Ja też z chęcią dałbym się rżnąć Duńczykom, czy nawet Wyspom Owczym za te
        pieniądze!
      • Gość: nigdziebadz Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.dialup.mindspring.com 20.08.04, 00:49
        Dudka agenci wiedza jak sie swiat kreci... Drogi kolego, prosze Cie skup sie
        raczej na tych kilku tysiacach funtow tygodniowo i nie kompromituj ani siebie,
        ani NASZEJ reprezentacji! Tak! To jest, do kurwy nedzy Reprezentacja Polski.
        Czyli co? Moja, mojej sasiadki i nawet skurwialego dozorcy, ktoremu schodow sie
        nie chce zamiesc. Jesli nie wierzysz w sens gry, to... Brak ci i tobie podobnym
        wiary? Zegnam pana, prosze pana. Z pewnoscia zglosi sie na twoje miejsce ktos,
        kto bedzie czerpal dume z mozliwosci reprezentowania 40 milionowego narodu.
        O naszych "napastnikach" (przez ogromnie male n) szkoda sie rozpisywac.
        Kiedy gral Rasiak? Gdzie i z kim? Ile bramek zdobyl w ostatnim polroczu? A ze
        Niedzielan bez formy? Skoro kazdy o tym wie, to dlaczego, do qrwy nedzy,
        zawodowiec jakim powinien byc selekcjoner nie ma o tym pojecia?
        Skreslic Frankowskiego, bo on ma za dobre podania i tylko dlatego strzela
        bramki (uwierzycie, ze to argument Janasa przeciw powolaniu zawodnika Wisly???)?
        A moze chodzi o to, ze... Agent Frankowskiego (jesli takiego posiada) nie jest
        czyims dobrym znajomym, co?? Chadko patrzec, chadko sluchac a i pisac o tym to
        zadna przyjemnosc.
        Pozdrawiam prawdziwych kibicow
        • Gość: aja74 Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: 212.244.166.* 20.08.04, 09:55
          W zupelnosci sie zgadzam.
          Polska pilka rzadza uklady.

AJA74
        • Gość: Torment Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.eranet.pl 20.08.04, 11:50
          Janas to pier*dolony nieudacznik a pilkarze to lamusy - jedyny ich kontakt z
          trawa powinien sie ograniczac do wypasania krów badz owiec ,moze do tego sie
          nadaja ale watpie... To smutne ale takie sa fakty - kto temu zaprzecza oglada
          chyba inne mecze niz ja........
      • Gość: Jacek Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.dyn.optonline.net 20.08.04, 01:04
        Zawodnicy nauczyli sie , ze graja za pieniadze. To prawda, ale reprezentacja
        to wyjatek. A ta reprezentacja to tez, niestety, wyjatek, ale przykry niestety.
        Ale jest usprawiedliwienie: jaka ojczyzna taka reprezentacja.
      • Gość: papa Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 20.08.04, 01:31
        Czemu wszystko działało przez 20 minut jak trzeba, no prawie jak trzeba z
        wyjątkiem napastników? Potem to nagle i od czegoś się rozsypało. Jak brylant
        spuszczony ze zbyt wysoka. Dlaczego? Duńczycy potykali się o własne nogi (jak to
        w meczu bez stawki) a mimo to strzelili 5 bramek. Nasi poderwali się na kilka
        minut i Żurawia nie upilnowało nawet dwóch obrońców w polu karnym. Ale co się
        stało? Bo w niemożliwość trudno uwierzyć skoro można było przez 20 minut. Coś
        się poplątało i nie miał kto odplątać. Komu teraz tą funkcję odplątywania
        powierzyć chyba, że nie będzie już potrzebna dzięki temu meczowi.
      • Gość: Stefan Bedzie dobrze a moze nawet bardzo dobrze IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 03:14
        Ja mysle ze bedzie bardzo dobrze. Nasze wspaniale chlopaki napewno wezma sobie
        do serc to kompromitujaca porazke. Przez nastepne trzy tygodnie beda zapychac
        jak dziki. Nasz wspanialy coach przeczyta kilka modrych ksiazek i wymysli taka
        taktyke ze sie nikt z naszych przeciwnikow w niej nie polapie( moze i czesc
        naszych gladiatorow rowniez).A w meczach z Anglia i Irlandia osiagniemy
        wspaniale rezultaty na miare mozliwosci kopaczy i trenara. Jestem pewien ze z
        Anglia nie przegramy....
        wiecej niz 0-6, a z Irlandia strzelimy nawet bramke ktora da nam honorowa
        porazke 1-4.
      • Gość: WiemWszystko Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.acn.waw.pl 20.08.04, 03:40
        Niestety, z polskimi sportowcami jest tak, ze tylko jesli dobrze rozpoczna mecz
        i strzela pierwsza bramke/wygraja pierwszy set w siatkowce/ to jest szansa na
        korzystny rezultat. Jesli zaczna przegrywac i konieczne jest odrabianie strat -
        wtedy kaplica.
        Pierwsze 23 minuty meczu z Dania to najlepsza pilka jaka reprezentacja grala od
        meczu z Serbami. W 23 minucie tracimy bramke i przegrywamy mecz, dalej nie
        gramy (zawodnicy mowia ze probowali odrabiac straty ale czy poza nimi ktos to
        potwierdzi ???)
        Janas to faktycznie specjalista od nogi kopanej-mowiac lagodnie, sredniej
        jakosci. Bramkarz i 2 srodkowi obroncy powinni byc praktycznie ci sami co mecz
        a nie "co mecz to inne zestawienie". W drugiej polowie ratowal sie zmianami na
        latwizne-staral sie wpuscic Wisle Krakow na boisko ale zabraklo mu zmian...
        I skoro za pare dni rozpoczynaja sie eliminacje to innego wyjscia nie ma-Wisla
        Krakow (ktora gra duzo lepiej niz reprezentacja i w ogole jak nie-polska ekipa)
        i nie mowic im nic, niech graja jak w klubie, najlepiej niech Janas kontaktuje
        sie na bierzaca z Kasperczakiem i sam nic nie wymysla. Do Wisly nalezy dolozyc
        najlepszych reprezentacyjnych pilkarzy-Baka i Krzynowka i liczmy na to ze nie
        beda grali gorzej niz Wisla... Na rewolucyjne, nowe pomysly jest za pozno.
        Sklad na najblizsze mecze:
        Dudek/Boruc (w zasadzie wszystko jedno-patrz 2.bramka) Klos-Bak-Glowacki-?
        Rzasa, Gorawski-Szymkowiak-NieKukielka(moze byc...cholera, nie mamy zadnych
        innych defensywnch pomocnikow?...no to trudno-Kukielka,w koncu zaliczyl asyste
        w meczu z Dania:),Zurawski-Frankowski
        W rezerwie:Stolarczyk,Kuzba,Zienczuk i na wszelki wypadek...Olisadebe.
        Jak ktos ma lepszy pomysl... to niech napisze i wysle mejla do pzpn-u na
        adres: listek@pzpn.com.pl ;D
      • tommy31 Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa 20.08.04, 07:05
        Ja sie zgadzam z Gosciem "Marudnym". Ja tez nie chce zadnych pieniedzy.
        Przynajmniej spelnie swoje marzenie z czasow dziecinstwa kiedy to zachwycali
        nas Lato, Szarmach, Smolarek i spolka, aby zagrac z orzelkiem na piersi. A dla
        PZPN tez same korzysci: zatrudniajac takich pilkarzy amatorow zaoszczedza sporo
        pieniedzy i beda mogli je przeznaczyc na rozwoj mlodziezy. A i Pan Listkiewicz
        bedzie mogl w koncu logicznie wytlumaczyc porazki reprezentacji Polski:
        przeciez amatorzy - ochotnicy nie moga wygrac z zawodowcami. A jak przez
        przypadek wygramy z Malta, albo strzelimy honorowego gola Wlocham na 1:7 to
        bedzie to sukces polskiej mysli szkoleniowej!!!
      • Gość: glegle Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 07:32
        A ja proponuje, zeby zebrac chlopakow prze dmeczem z Anglia i polecic im
        kopanie pulapek na boisku zamiast kopania pilki. Jak Anglicy wykorzystaja limit
        zmian i jeszcze ze 4 wpadnie do zamaskowanego dolu z zaostrzonymi palikami, to
        wygramy walkowerem. Co prawda, w meczach wyjazdowych ta strategia nie daje sie
        zastosowac, ale z tym juz sobie Janas poradzi - zestawieniem 1-10-0-0 i pare
        cegiel do wypelnienia przeswitow w bramce. Chlopaki - na wyjazdach zaslaniac
        jaja i nie dac sie, jak przeciwnicy zaczna laskotac:)
      • alkmax Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa 20.08.04, 07:56
        Brawo Janas!!! Tworzysz historię! Ty i Poznań! Brawo Poznań!!! Najwyższa porażka
        naszej reprezy na własnym stadionie od 50 lat, wyrównany rekord Strejlaua,
        Poznań znów górą!!! Gratulacje, pseudotrenerze!!!!! Gratulacje Poznaniu!!!

A kiedy ten pseudobramkarz nazwiskiem 'Du(d/p)ek' w końcu przestanie bronić
        polskiej bramki? Bo w każdym meczu reprezy ma swój udział w straconej bramce.

Zaorać te polskie boiska, zasiać tam ziemniaki, rozpuścić wszystkich tych
        'du(d/p)ów' na trzy wiatry i w końcu skończyć z pseudo piłką nożną w tym kraju
        nad Wisłą!!!

• Gość: lolek Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:15
        ta kopanina to nie gra przegralibyście z Jamajką, gdzie jest Smolarek i
        Wichniarek z Żurawskim stanowiliby dobry atak Janas ty tepaku postaw na
        młodych bo chcę jechać na finały do NRD
      • Gość: GreatMike Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: 195.85.196.* 20.08.04, 08:20
        ja tez chetnie zagram za free, no może za super lanki ale nie moga byc ani
        niebieskie, ani biale, oraz nie dam sobie zmienic koloru wlosow.
      • Gość: mu fan Przydda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:25
      • Gość: mu fan Przydałby się drugi Keane... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 08:34
        on to juz potrafi zmobilizować chłopców z Man United jak im się odechciewa
        grać:) On sie nie zawacha przed ostrym objechaniem na boisku nawt największych
        gwiazd zespołu.( z użyciem wymownej gestykulacji i nie dokońca cenzuralnych
        słów)no ale u nas takiej osobowości nie ma i pewnie długo nie bedzie:)
      • Gość: greg Bąk powiedz to co myslisz ze trenera macie do dupy IP: *.Zabrze.Net.pl 20.08.04, 09:04
        przeciez nie trzeba byc ekspertem zeby takie wnioski wysunac
        • Gość: loco ...że nie ma charakteru i nie potrafi sie wysłowić IP: *.chello.pl 20.08.04, 13:06
          tylko pieprzy jak potłuczony. Powinni wprowadzic testy na inteligencję dla
          trenera kadry i prezesa PZPN!!!
      • Gość: Lope Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 09:08
        Z tego co mowi Bąk wynika, że brakuje zgrania. A zgrania brakuje jak sądzę, bo
        Janas za każdym razem wpuszcza inną jedenastkę na boisko, kilkudzisięciu graczy
        tam się przewinęło, to jest zdecydowana przesada. Nie wystarczy, że oni wiedzą
        jak jest taktyka bo trener wyjaśnił przed meczem i poćwiczą na treningu. Żeby
        coś robić po mistrzowsku, to trzeba to ćwiczyć mecz po meczu wiele miesięcy.
        Tak robił Gorski, tak robił Engel, tak się buduje zespoł.
      • Gość: Tadeusz Jan'ass, Jan'ass, Jan'ass...Jackass IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 09:10
        Janas zawsze potrzebowal kogos kto go prowadzil, tak bylo
        kiedy gral, teraz niema nikogo zeby to robil.
        Kto?
        Kasperczak, Kasperczak, Kasperczak...
        Jutro (sobota) bedzie za pozno...
        To dla dobra POLSKIEJ PILKI NOZNEJ - KASPERCZAK!

• Gość: Lope Re: Jan'ass, Jan'ass, Jan'ass...Jackass IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 09:18
          Za późno. Wejście Kasperczaka w tym momencie tylko spaliloby dobrego trenera.
          Do takich meczów jak te ktore czekają kadrę trener buduje zespół co najmniej
          rok.
          • Gość: Tadeusz Re: Jan'ass, Jan'ass, Jan'ass...Jackass IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 09:26
            Dobry czlowiek "zrobi" zespol w 48 godzin.
            Reszta to ...
      • Gość: mirco Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: 217.96.36.* 20.08.04, 09:16
        Wreszcie jakaś konkretna wypowiedź, a nie kolejne opowiadanie pierdół o
        zmęczeniu,braku motywacji itp. Tylko z gadania nic nie ma.Wydaje mi się, że z
        mrukowatym Janasem ta kadra nic nie osiągnie.
      • Gość: chris Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.kfunigraz.ac.at 20.08.04, 09:31
        zawsze chetnie pisalem na temat reprezentacji, ale teraz nie mam juz ani sily
        ani ochoty. DEPRESJA. te wszystkie listki, janasy, lubanskie po prostu nas
        lekcewaza!!!!!!!!!!!!!!
        pozdrawiam prawdziwych kibicow, ktorzy podobnie sie czuja!
      • Gość: hubert prosze nieobrazac "piłki podwurkowej"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:36
        unas na placu gramy o wiele lepiej niz ta zgraja przypadkowych rzemislników....
      • Gość: Enzo Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:47
        Może czas na trenera z zagranicy, bo nasi specjalisci są do bani. Czas kończyć
        panowie i stawiać na profesjonalizm
        • Gość: J@ Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: 217.97.129.* 20.08.04, 09:55
          A może by tak przed meczem z Anglia dać naszym zawodnikom jakieś amfy, czy coś
          podobnego, może wtedy będą zasuwać i być może wygrają. Wiadomo, że i tak byłby
          walkover, ale przynajmiej była by radocha że wygraliśmy z anglikami...
      • Gość: AJA74 Re: Jacek Bąk: Piłka podwórkowa IP: 212.244.166.* 20.08.04, 09:52
        Panie Janas Pan zes powiedzial ze taki Frankowski to nic szczegolnego bo z
        dobrego podania kazdy glupi potrafi zrobic gola. Jakos to Pana druzynie sie nie
        udalo zbytnio. Moze jednak nie kazdy glupi potrafi strzelis gola nawet z
        dobrego podania. Nie wstyd Panu?

Ja tu widze ze nie ma Olisadebe i nasza reprezentacja znaczy to co znaczyla nim
        sie Oli pojawil. Tak to wlasnie Oli doprowadzil reprezentacje na MS i nie ma
        racji ten kto mowil ze tak nie bylo. Oli walczyl jak tylko mogl, staral sie. A
        gdzie cala reszta. Czy sie stoi czy sie lezy ...
        Wstyd mi za te reprezentacje podobnie jak wstyd mi bylo za to co pokazali
        siatkarze. W dupach sie poprzewracalo. A tu trzeba brac sie do roboty!!
        Nie widze przyszlosci przed Janasem. Dla mnie od poczatku byl on nietrafionym
        selekcjonerem podobnie jak Boniek.
        Dopuki rzadzi ten klan z Listkiewiczem, to bedzie tak jak jest. Czyli nic nie
        bedzie.

Pozdrawiam i zycze Wam i sobie nowego selekcjonera ktory bedziepotrafil zrobic
        zespol a nie co macz towarzyski to testowal nowy sklad.

AJA
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka