Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOWAL wróć

IP: *.tktelekom.pl 06.05.14, 20:21
    dla dobra wszystkich bartek zajmij się czymś innym , z całym szacunkiem ty nie czujesz tej gry
    zadzwoń do kowala on ci doradzi czym się masz zajmować , ale nie kalecz tej GRY .
    następna edycja z tobą to będzie następna porażka .Uważam , że najlepsza 10 obecnej edycji powinna zabrac głos i zmienić regulamin , dla dobra wszystkich .Gra nie jest komercyjna , dlatego nie wszystko zależy od organizatora .to od Nas zależy czy będzie przynosić nam rozrywke , czy będziemy polemizować z bartkiem.
    pozdrawiam Wołąkiewicza .
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: KOWAL wróć 07.05.14, 10:50
        @smok545 a może listek? ;-)

Przekazałem Kowalowi i bardzo się cieszy, że Gracze WL o nim pamiętają :-)

Polecam wątek o Wołąkiewiczu, gdzie dyskutujemy o tej sytuacji. Zachęcam do dyskusji o zasadach a nie tylko o "dnie". Ja tak nie oceniam każdego zdania Graczy.
        Co do zmian w grze - zasada mówiąca o straconych golach i czasie przebywania piłkarzy na boisku to efekt takich dyskusji. Uwierz, że zwracamy na to uwagę.

Pozdrowienia [Bartek]
        • Gość: bezlogowania Re: KOWAL wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 13:17
          Jeżeli ktoś czyta dokładnie wątki na forum to wie że nie zawsze się zgadzam z Bartkiem i dość często wynajduję minusy jego decyzji-jednak teraz muszę stanąć w jego obronie.
          Gram w podobne gry i pierwsze słyszę aby top10 w którejś z nich układała regulamin:-)Top 10 co kolejkę jest inne to po pierwsze:-)Po drugie nie można zmieniać zasad gry w trakcie jej trwania.Pewnie rzeczy wychodzą dopiero w praktyce i nie sposób wszystkiego przewidzieć w regulaminie,oczywiście po zakończeniu edycji powinno się go uzupełnić o wątki które wyjdą w trakcie tej,bardzo mile widziana stosowna dyskusja.Nikt chyba nie dostrzega że w porównaniu z innymi grami tego typu-dzięki Bartkowi to forum jednak żyje i jest odzew na to co wypisują gracze-u konkurencji albo forum brak,albo można sobie pisać a odzewu nie ma:-).Krytykować można,ale jakaś kultura też mogłaby obowiązywać-jak tak czytam to jeszcze brakuje tylko abyście mu nabluzgali...
          • Gość: piast78 Re: KOWAL wróć IP: *.elpos.net 08.05.14, 13:18
            dokladnie jak wyżej
      • Gość: .. Re: KOWAL wróć IP: *.devs.futuro.pl 08.05.14, 10:28
        pan kowalczyk sie juz przewraca ze smeichu jak widzi jak organizator gra w kulki,. on byl zawsze pod telefonem, udostpeniał na prosbe nr i mozna bylo konstruktywnie porozmawiac, ale teraz to masakra
      • Gość: benostrz1 Re: KOWAL wróć IP: *.promax.media.pl 08.05.14, 20:36
        Trochę umiaru w krytykowaniu Bartka. Biorę udział w Wygraj Ligę od samego początku,
        /były to kupony papierowe wycinane z Gazety Wyborczej i wysyłane pocztą/ i przez te
        lata obserwowałem rozwój tej gry. Duży udział w rozwoju gry miał własnie Kowalczyk
        /Kowal/ . Sam w okresie Kowala odnosiłem pewne sukcesy; byłem III w generalce,
        wygrałem dwukrotnie puchar,ligę prywatną. Ale era Wygraj Ligę Kowala się skończyła,
        teraz mamy Wygraj Ligę w wersji Bartka i nie próbujmy swoimi nieodpowiedzialnymi
        wpisami na forum doprowadzić do zakończenia Wygraj Ligii. Na początku każdej edycji jest regulamin ,który jest rzeczą świętą i jeżeli on się komuś nie podoba to po prostu nie bierze udziału w tej grze, a niech nie ubliża prowadzącemu. Obecnie biorę
        udział w czterech podobnych grach i uważam , że Wygraj Liga jest najlepsza.
        Zadaniem graczy jest na forum podpowiadanie dobrych rozwiązań. Na przykład
        w kolejnej edycji zmienić regulamin o punktach za mecz bez straconego gola,
        należy również zmienić formułę zdarzeń. Jeżeli obecnie mam wysłać SMS za 2,49,by
        by zarobić lub stracić 0,1 z budżetu to jest złe rozwiązanie. Wersja zdarzeń powinna
        dawać do budżetu 2,0 lub powodować stratę 1,0.
        Bartek trzymaj się i nie przejmuj się nieodpowiedzialnymi wpisami na forum.
        Pozdrawiam :
        Ben

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka