Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia

IP: *.243.224.13.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 21.08.04, 19:37
    Kobiety??????? toz to potwory jakies!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: me Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.08.04, 19:51
        ludzie litosci, jak mozna tak wygladac jak te baby!!!!! za zadne medale nie
        pozwolilabym z siebie zrobic takiego potwora. Co Agata i cala reszta z tym
        zrobi jak juz nie bedzie startowac????Kto w ogole pozwolil aby baby podnosily
        ciezary???? I to ma byc sport?????dalczego nikt nie krzyczy, ze takie grube
        baby sa na granicy zycia i smierci????Czy to ma byc sport, ktory niszczy
        zdrowie,pomijajac juz ich odrazajacy wyglad.
        • Gość: ja Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: 206.244.141.* 21.08.04, 20:08
          To sie, moje drogie, nazywa rownouprawnienie. Chca to robic...niech robia!Niech
          tylko dobrze reprezentuje (tutaj mowie o Agacie) Polske!
          salut!
        • Gość: ona Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:20
          Tak same wybrały!I dla nich to jest sukces.Więc dajmy im święty spokój!
      • Gość: robal Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: 62.233.229.* 21.08.04, 20:57
        najgorsza jest ta chinka!!! az ciarki przechodza jak sie na nia patrzy!!! jakis
        babo chlop!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: alvaro Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:18
        Tą chinką to sie niegrzeczne dzieci powinno straszyć!!!
      • Gość: Ja Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:18
        Święta racja!!!To jest odrażające!!!
      • Gość: Misio bujacie IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:21
        Nie znacie sie na rzczy. Facet nie pies i na same kosci nie poleci ;)
        A kochanego cialka nigdy nie za wiele :)
      • Gość: E tam Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:22
        Az slinka leci jak sie patrzy na te chrupeczki. Brawo Wrobel, brawo dziewczyny
        tylko ten Schreck z Chin skad sie tam wzial ;)
      • Gość: karol b oka SEXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:23
        Yeah ! Sexi panienki do boju ! Tak jest ! Mi juz slinka cieknie na wasz widok !
        blee
        • Gość: wardi Re: SEXI IP: *.x / *.x-com.pl 21.08.04, 21:28
          jeśli ktos myśli że te babochłopy są piękne to się grubo myli. Zastanawia mnie jak można z siebie zrobić takiego potwora. Dla kasy i sukcesu? Nie to sie w pale nie mieści! W życiu nie chciałbym by moja dziewczyna ważyła dwa razy ode mnie... A pomyślcie chłopy co by sie stało gdyby takiej chłopak zdradził by ją. z pewnością zostałby rozsmarowany na ścianie...
      • Gość: Fan Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 18:43
        Ta świnia z Chin wyglądała jakby wpieprzyła całe stado psów.
        • figa00 Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia 25.08.04, 23:24
          przeciez ta chinka nie wiedziala wogole co sie dzieje podczas tego konkursu
      • Gość: Jolanta z Legnicy Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:23
        Aga czy ty babo niemasz lepszych zajec zostaw to !!!!! zacznij normalne
        zycie ..A co bedzie pozniej jak przyjda bóle i powiklania zwiazane z tym
        ogromnym wysilkiem , sponsorow nie bedzie to Ci gwarantuję,zakochaj sie
        schudnij poki jeszcze mozeszesz.
        • Gość: ja mam pałę(r) miotaczka z Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:28
          ...a widzieliście "młociarkę" z Hiszpanii? niezła laseczka (ciut przypakowana,
          ale nie jakieś tam Qwazimodo roztyte:-)) pamiętacie jak się nazywa?
          • Gość: ja mam pałę(r) Re: miotaczka z Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:32
            Berta Castells!!!! internet to potęga!
        • Gość: mirka Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.mad.east.verizon.net 30.08.04, 12:17
          Jolanto z Legnicy - a co to jest normalne zycie? Siedzenie przed kompem i
          pouczanie innych co maja w zyciu robic i jak wygladac? Agata osiagnela wielki
          sukces, jest wspanialym sportowcem i wspaniala dziewczyna. Uroda jest rzecza
          wzgledna a gusta sa rozne (jeden lubi sliwki, drugi pestki).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka