Gość: Joanna IP: *.243.224.13.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 21.08.04, 19:37 Kobiety??????? toz to potwory jakies!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.08.04, 19:51 ludzie litosci, jak mozna tak wygladac jak te baby!!!!! za zadne medale nie pozwolilabym z siebie zrobic takiego potwora. Co Agata i cala reszta z tym zrobi jak juz nie bedzie startowac????Kto w ogole pozwolil aby baby podnosily ciezary???? I to ma byc sport?????dalczego nikt nie krzyczy, ze takie grube baby sa na granicy zycia i smierci????Czy to ma byc sport, ktory niszczy zdrowie,pomijajac juz ich odrazajacy wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: 206.244.141.* 21.08.04, 20:08 To sie, moje drogie, nazywa rownouprawnienie. Chca to robic...niech robia!Niech tylko dobrze reprezentuje (tutaj mowie o Agacie) Polske! salut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:20 Tak same wybrały!I dla nich to jest sukces.Więc dajmy im święty spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: 62.233.229.* 21.08.04, 20:57 najgorsza jest ta chinka!!! az ciarki przechodza jak sie na nia patrzy!!! jakis babo chlop!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alvaro Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:18 Tą chinką to sie niegrzeczne dzieci powinno straszyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:18 Święta racja!!!To jest odrażające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio bujacie IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:21 Nie znacie sie na rzczy. Facet nie pies i na same kosci nie poleci ;) A kochanego cialka nigdy nie za wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E tam Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 21.08.04, 21:22 Az slinka leci jak sie patrzy na te chrupeczki. Brawo Wrobel, brawo dziewczyny tylko ten Schreck z Chin skad sie tam wzial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol b oka SEXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:23 Yeah ! Sexi panienki do boju ! Tak jest ! Mi juz slinka cieknie na wasz widok ! blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wardi Re: SEXI IP: *.x / *.x-com.pl 21.08.04, 21:28 jeśli ktos myśli że te babochłopy są piękne to się grubo myli. Zastanawia mnie jak można z siebie zrobić takiego potwora. Dla kasy i sukcesu? Nie to sie w pale nie mieści! W życiu nie chciałbym by moja dziewczyna ważyła dwa razy ode mnie... A pomyślcie chłopy co by sie stało gdyby takiej chłopak zdradził by ją. z pewnością zostałby rozsmarowany na ścianie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 18:43 Ta świnia z Chin wyglądała jakby wpieprzyła całe stado psów. Odpowiedz Link Zgłoś
figa00 Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia 25.08.04, 23:24 przeciez ta chinka nie wiedziala wogole co sie dzieje podczas tego konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta z Legnicy Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:23 Aga czy ty babo niemasz lepszych zajec zostaw to !!!!! zacznij normalne zycie ..A co bedzie pozniej jak przyjda bóle i powiklania zwiazane z tym ogromnym wysilkiem , sponsorow nie bedzie to Ci gwarantuję,zakochaj sie schudnij poki jeszcze mozeszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam pałę(r) miotaczka z Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:28 ...a widzieliście "młociarkę" z Hiszpanii? niezła laseczka (ciut przypakowana, ale nie jakieś tam Qwazimodo roztyte:-)) pamiętacie jak się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam pałę(r) Re: miotaczka z Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:32 Berta Castells!!!! internet to potęga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Najsilniejsze kobiety na igrzyskach - zdjęcia IP: *.mad.east.verizon.net 30.08.04, 12:17 Jolanto z Legnicy - a co to jest normalne zycie? Siedzenie przed kompem i pouczanie innych co maja w zyciu robic i jak wygladac? Agata osiagnela wielki sukces, jest wspanialym sportowcem i wspaniala dziewczyna. Uroda jest rzecza wzgledna a gusta sa rozne (jeden lubi sliwki, drugi pestki). Odpowiedz Link Zgłoś