Gość: Mario29 IP: 157.25.192.* 02.04.02, 12:11 www.soccerage.com/en/13/d3191.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasia i co z tego... 02.04.02, 13:27 Niech mi lepiej pan ekspert powie, co mam zrobic, żeby to Liverpool, a nie Arsenal wygrał Premiership??? Jak (i w którym kierunku) mam wysyłać te złe fluidy? pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: i co z tego... 02.04.02, 13:31 juz do Piresa wyslalas - kto nastepny moze Henry, moze Vieira?? ;-] pzd Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Szamanka Wasia 02.04.02, 13:38 lhp napisał(a): > juz do Piresa wyslalas - kto nastepny moze Henry, moze Vieira?? Właśnie pracuję nad Henrym :-))) Vieira będzie następny, zaraz po Arsenie Wengerze... Zdziesiątkuję chłopaków, będę lepsza niż niejeden afrykański szaman i jeszcze Jurek Engel mnie na Mundial zabierze :-)))))) pzdr, wasia PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Szamanka Wasia IP: 213.17.164.* 02.04.02, 13:45 wasia napisał(a): > PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-))) ????????? ja wygaduję ??? co ??? kiedy ??? chyba nic złego ? ;)) A mnie jest szkoda Piresa Parę lat temu prowadziłem 2-ligowy zespół francuski w CM'ie i ze znanych piłkarzy tylko Pires zgodził się u mnie zagrać - był największą gwiazdą, wywalczył awans a po paru sezomach LM !!! A teraz nie pojedzie na MŚ - Wasia zwolnij trochę - teraz już wiem czemu Juventus odpadł :)))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Szamanka Wasia 02.04.02, 13:47 ech Caen, ale wtedy pires gral w FC Metz i nie byl taka gwiazda. Gwiazada byl NEE i MOLOQUI pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wasia luxc... 02.04.02, 13:52 Gość portalu: Luxc napisał(a): > wasia napisał(a): > > PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-))) > > ????????? ja wygaduję ??? co ??? kiedy ??? chyba nic złego ? ;)) To ja mówiłam o strzelaniu do żywego celu, he?? ;-))) > A teraz nie pojedzie na MŚ - Wasia zwolnij trochę - teraz już wiem czemu Juvent > us > odpadł :)))))) Juventus to sam na swoje odpadnięcie zasłużył: tak słaby zespół poradzi sobie i bez moich złych fluidów... ;-))) pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: i co z tego... IP: 157.25.192.* 02.04.02, 14:57 wasia napisał(a): > Niech mi lepiej pan ekspert powie, co mam zrobic, żeby to Liverpool, a nie > Arsenal wygrał Premiership??? Jak (i w którym kierunku) mam wysyłać te złe > fluidy? Nie musisz nic wysylac ... To ze Arsenal ma mecze zalegle to nic nie znaczy ... Daje 50% ze to LFC wygra Premiership, 30% - ze MU, 20% - ze Arsenal. pozdrawiam i przesylam buzi M. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Mistrzostwo 02.04.02, 15:12 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Nie musisz nic wysylac ... To ze Arsenal ma mecze zalegle to nic nie znaczy ... > > Daje 50% ze to LFC wygra Premiership, 30% - ze MU, 20% - ze Arsenal. > > pozdrawiam i przesylam buzi Ale zaległe mecze mają w większości z bardzo słabymi zespołami, no może oprócz MUUU, ale w sumie to też nie jest dobry zespół... ;-)))) I chciałabym, żebyś miał rację z tymi procentami... w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuqu Re: Mistrzostwo IP: 62.233.169.* 02.04.02, 19:07 Wasiu popieram cie w twoich szamanskich czarach. Pires dobry strzal tylko z Henrym chyba sie nie uda bo Wenger juz ma swoich czarownikow ktorzy go chronia. Musimy zlaczyc nasze moce i wspierac przeciwnikow aby Arsenal nie wygral a tak wlasciwie to jest Manchester i musimy wygrac . GLORY GLORY MAN UNITED pozdrawiam ZUQU Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Wracając do de Boera... 03.04.02, 17:04 ... to mam przeczucie, że chłopak razem z kolegą z Barcelony i reprezentacji Holandii ma przejść do MUUU. Wtedy to dopiero będzie "Glory, Glory Man Utd": nawet więcej puszczonych goli niż w tym sezonie i kwalifikaca (z trudem) do Pucharu UEFA. Piękna wizja :-))))))))) pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś