Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Frank de Boer chce odejsc z Barcy ...

IP: 157.25.192.* 02.04.02, 12:11
    www.soccerage.com/en/13/d3191.html
    Obserwuj wątek
      • wasia i co z tego... 02.04.02, 13:27
        Niech mi lepiej pan ekspert powie, co mam zrobic, żeby to Liverpool, a nie
        Arsenal wygrał Premiership??? Jak (i w którym kierunku) mam wysyłać te złe
        fluidy?

pzdr, wasia
        • lhp Re: i co z tego... 02.04.02, 13:31
          juz do Piresa wyslalas - kto nastepny moze Henry, moze Vieira??

;-]
          pzd
          • wasia Szamanka Wasia 02.04.02, 13:38
            lhp napisał(a):

> juz do Piresa wyslalas - kto nastepny moze Henry, moze Vieira??

Właśnie pracuję nad Henrym :-))) Vieira będzie następny, zaraz po Arsenie
            Wengerze... Zdziesiątkuję chłopaków, będę lepsza niż niejeden afrykański szaman i
            jeszcze Jurek Engel mnie na Mundial zabierze :-))))))

pzdr, wasia

PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-)))
            • Gość: Luxc Re: Szamanka Wasia IP: 213.17.164.* 02.04.02, 13:45
              wasia napisał(a):
              > PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-)))

????????? ja wygaduję ??? co ??? kiedy ??? chyba nic złego ? ;))

A mnie jest szkoda Piresa
              Parę lat temu prowadziłem 2-ligowy zespół francuski w CM'ie i ze znanych piłkarzy
              tylko Pires zgodził się u mnie zagrać - był największą gwiazdą, wywalczył awans a
              po paru sezomach LM !!!
              A teraz nie pojedzie na MŚ - Wasia zwolnij trochę - teraz już wiem czemu Juventus
              odpadł :))))))
              pozdr
              • lhp Re: Szamanka Wasia 02.04.02, 13:47
                ech Caen, ale wtedy pires gral w FC Metz i nie byl taka gwiazda. Gwiazada byl
                NEE i MOLOQUI

pzdr
              • wasia luxc... 02.04.02, 13:52
                Gość portalu: Luxc napisał(a):

> wasia napisał(a):
                > > PS - gdybyś ty lhp wiedział, co luxc na ciebie wygaduje... ;-)))
                >
                > ????????? ja wygaduję ??? co ??? kiedy ??? chyba nic złego ? ;))

To ja mówiłam o strzelaniu do żywego celu, he?? ;-)))

> A teraz nie pojedzie na MŚ - Wasia zwolnij trochę - teraz już wiem czemu Juvent
                > us
                > odpadł :))))))

Juventus to sam na swoje odpadnięcie zasłużył: tak słaby zespół poradzi sobie i
                bez moich złych fluidów... ;-)))

pzdr, wasia
        • Gość: Mario29 Re: i co z tego... IP: 157.25.192.* 02.04.02, 14:57
          wasia napisał(a):

> Niech mi lepiej pan ekspert powie, co mam zrobic, żeby to Liverpool, a nie
          > Arsenal wygrał Premiership??? Jak (i w którym kierunku) mam wysyłać te złe
          > fluidy?

Nie musisz nic wysylac ... To ze Arsenal ma mecze zalegle to nic nie znaczy ...
          Daje 50% ze to LFC wygra Premiership, 30% - ze MU, 20% - ze Arsenal.

pozdrawiam i przesylam buzi

M.
          • wasia Mistrzostwo 02.04.02, 15:12
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Nie musisz nic wysylac ... To ze Arsenal ma mecze zalegle to nic nie znaczy ...
            >
            > Daje 50% ze to LFC wygra Premiership, 30% - ze MU, 20% - ze Arsenal.
            >
            > pozdrawiam i przesylam buzi

Ale zaległe mecze mają w większości z bardzo słabymi zespołami, no może oprócz
            MUUU, ale w sumie to też nie jest dobry zespół... ;-)))) I chciałabym, żebyś miał
            rację z tymi procentami...

w
            • Gość: zuqu Re: Mistrzostwo IP: 62.233.169.* 02.04.02, 19:07
              Wasiu popieram cie w twoich szamanskich czarach. Pires dobry strzal tylko z
              Henrym chyba sie nie uda bo Wenger juz ma swoich czarownikow ktorzy go chronia.
              Musimy zlaczyc nasze moce i wspierac przeciwnikow aby Arsenal nie wygral a tak
              wlasciwie to jest Manchester i musimy wygrac . GLORY GLORY MAN UNITED

pozdrawiam ZUQU
      • wasia Wracając do de Boera... 03.04.02, 17:04
        ... to mam przeczucie, że chłopak razem z kolegą z Barcelony i reprezentacji
        Holandii ma przejść do MUUU. Wtedy to dopiero będzie "Glory, Glory Man Utd":
        nawet więcej puszczonych goli niż w tym sezonie i kwalifikaca (z trudem) do
        Pucharu UEFA. Piękna wizja :-)))))))))

pzdr, wasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka