Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 00:13 Głowa do góry Pani Moniko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keryx Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 00:14 Dziewczyno, i tak jesteś wielka! Nie łam się, jutro będzie gorzej, ale za to pojutrze.... Medal murowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Hej Suczki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:18 A dupeczkę masz bardzo fajną więc się nie łam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Hej Suczki;) IP: *.kablowka.net 25.08.04, 08:01 Ty się lepiej do psychiatry wybierz, palancie Joaquin !!!!!! Od razu widać w jakiej części ulokował Ci się mózg i raczej w niewielkiej ilości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Byłem dumny z Twojej postawy. IP: *.enformatic.pl 25.08.04, 01:28 To nie tragedia. Także dzięki Tobie byłem przekonany, że będzie medal dla Polski. Kozakiewicz też musiał czekać 4 lata na medal, ale się doczekał. Następne igrzyska będą Twoje. I to złote. Brawo Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Trzymaj sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 04:17 dziewczyno, dzieki Tobie zaistaniala w Polsce ta dyscyplina, pokazalas, ze dzieczyny wspaniale skacza. Jestes niesamowita. Zawsze Cie obserwuje i zawsze Ci dopinguje. Trzymaj sie! alek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Jestes Wielka IP: *.theochem.uni-stuttgart.de 25.08.04, 12:04 Moniko ! Dziekuje CI za te medale, ktore zdobylas oraz nadzieje, ktora zawsze mialem, gdy ogladalem zawody. Dzieki Tobie polubilem tyczke, dzieki Tobie tyczka stala sie polska dyscyplina, nigdy Ci tego nie zapomne. A za 4 lata bedzie medal! Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.utaonline.at 25.08.04, 08:39 Pani Moniko, obie bylyscie wspaniale. Zabraklo tym razem tylko troche szczescia... coz, na igrzyskach to troche jak na loterii, lecz wierzymy, ze nastepnym razem sie uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:47 Zdaję sobie sprawę,że 4 miejsce to najgorsze ze wszystkich, ale głowa do góry!!! Jeszcze troche a pokażesz im co jeszcze potrafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmara Dupa do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:51 Jesteś tragiczna Moniko! Byłaś za słaba na medal, to nie zazdrość ruskim tyczkarkom i sto razy ładniejszej Ani Rogowskiej. Spróbuj następnym razem, ale wcześniej zrób sobie operację plastyczną lub przynajmniej trochę pożądnie potrenuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mimon1 Re: Dupa do góry 25.08.04, 09:02 no cóż chamstwo kwitnie, gratuluję koleś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chm... Re: Dupa do góry IP: *.zcce.compaq.com 25.08.04, 10:01 Chmara odpieprz sie od mojego nazwiska. Zwlaszcza w takiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 08:50 dziewczyny jesteści kochane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:53 Monice należał się ten brąz, ale niestety zabrakło jej szczęścia. Długie miesiące przygotowań poszły na marne, bo Moniki nie interesowało czwarte miejsce, tylko medal! Odpowiedz Link Zgłoś
mimon1 Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia 25.08.04, 09:06 niestety taki jest sport, ktoś wygrywa i ktoś przegrywa, zabrakło szczęścia i może jeszcze czegoś..., myślę, że nie nam oceniać, nie my poświęciliśmy miesiące z życia, sama zawodniczka musi wyciągnąć wnioski, póki co głowa do góry!!! "Jutro też jest dzień..."będzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inari może w Pekinie karta się odwróci IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.08.04, 09:15 może w Pekinie karta się odwróci i to Ty z Anią będziecie wiodły prym?? a Rosjanki będą was gonić?? Zobaczysz Moniko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 62.29.137.* 25.08.04, 10:08 Jak się należał, trzeba było nie rozgrywać konkurencji... Żenująca wypowiedź Magdo! Sport polega na tym, ze nieważne jak długo się przygotowujesz, ważne co reprezentujesz w dniu startu... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia 25.08.04, 09:39 Monika, poza Tobą , Anką i Rosjankami nie ma już nikogo lepszego! A za cztery lata jeszcze zamieszasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRUS TAK za 4 lata będą jeszcze 2 Rosjanki, 3 Chinki i IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:11 8 Amerykanek - Szkoda PYRKO ale to już koniec , Rogowska jest cieńsza od Ciebie a wygrała, mialas pecha .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.puw.pl 25.08.04, 10:02 Nie ma powodu do rozpaczy. Wiem, że czwarte miejsce może powodować niedosyt u ciężko pracującego na swój sukces sportowca, ale ten wynik, to naprawdę wielka rzecz. To sukces. Gratuluję!!!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:45 Jak byś się wzięła do roboty to miałabyś srebrny medal. a tak jesteś tylko przereklamowaną paniusią. Brawa dla Anny Rogowskiej, widać że zapracowała na sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Ellie Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.08.04, 11:07 Marian! za dużo oglądasz reklam. Rusz dupę i pokaż jak sam skaczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur JAK MOZESZ TAK MOWIC ?... IP: 203.220.53.* 25.08.04, 11:47 Ten Manius jest kaleka umyslowym, wkrotce znowu go biora na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.utaonline.at 25.08.04, 11:17 Tobie sie pewno zawsze wszystko udaje? Moze bys sie sprawdzil choc na polu kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 212.244.252.* 25.08.04, 11:21 Jestem pełen uznania dla Ciebie. Walczyłas bardzo dzielnie. Zamiast tragizowac , mysl juz o Mistrzostwach Swiata, gdzie do zdobycia jest nawet medal złoty. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Super postawa - nie cieszy się z 4 miejsca!!! 25.08.04, 11:38 Walczy o medale, chce byc najlepsza i tyle - prawdziwie sportowa postawa! WYstarczy to porównać z gadkami innych naszych "mistrzów" którzy przegrywają z kretesem albo gadają coś o niezłym występie bo awansowali do ćwiercfinałów i zajęli 12 albo 15 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpo nie martw się, IP: 217.8.162.* 25.08.04, 11:45 bo (pomijając Rosjanki) jesteście najlepszym duetem w tej konkurencji na świecie:) A poza tym na podium są tylko 3 miejsca. Rosjanki wczoraj były poza zasięgiem, więc jedynie mogłaś zamienić się z Anią... pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 80.77.99.* 25.08.04, 11:35 Była pani wczoraj po prostu ŚWIETNA, tak się zdarzyło, że tego dnia szczęście patrzyło w inne miejsce. Nie można się poddawać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr P Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 11:41 Gratulacje dla obu Pań, Moniki i Anny !!! Wspaniały wieczór w wykonaniu polskich zawodniczek. Przyjemnie było oglądać obie dziewczyny !!! Dzięki wzajemnej rywalizacji w przyszłości odniosą jeszcze nie jeden sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianka Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.autocom.pl 25.08.04, 11:45 Mnie sie podoba taka postawa. Monika nie mowi o zaszczytnym ktoryms tam miejscu tylko wyraznie podkresla ze to dla niej porazka bo nie ma medalu ani wyniku. Podobnie mowia Otylia, ktora jest troche zawiedziona srebrem(!!!) i Wrobelek niezadowolony z brazu. Tacy ludzie maja jaja i nie opadaja na laurach po porazce a satysfakjonuje ich tylko zwyciestwo. Czekam na wystep w Pekinie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRUS SŁUSZNIE-Mateusz sie cieszył z brązu bo to cieć IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Do Cyrwusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 12:50 Jestes głupek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do Pyrusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:34 List wyżej pod Cyrwus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCHUMM Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.moja.net.pl 25.08.04, 12:11 Do zdobycia był tylko medal brązowy a chętne dwie Polki. Jedna płacze druga się cieszy. Nasi przegrani, a jest ich przecież większość, szukają winnych, narzekają na pecha, sędziów, Bóg wie co jeszcze. Żaden z nich uczciwie nie przyznał: byłem słabszy, za mało pracowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:13 Porazka Pyrek nie byla zaskoczeniem.W porownaniu do Isinbayevy byla b.slaba. Powinna dac sobie spokoj ze skakaniem bo brakuje jej nawet talentu. Usprawiedliwienia Pyrek jedynie kompromituja ja. Nawet zmyslac nie potrafi gdy talent i przygotowanie jest w deficycie. Naiwne ambicje kibicow na nic sie zdadza. Isinbayeva zdeklasowala konkurentki. Polki mogly liczyc tylko na szczescie.Isinbayeva mogla pokonac 5m. Lepiej jednak poprawiac rekord swiata 10x niz od razu ustanawiac go na 5m. Ustanowi ona kilkakrotnie rekord swiata zanim padnie 5m. Za kazdy rekord swiata to $30tys. 9x$30=$270tys - tyle moze skasowac po drodze. Rogowska ma przyszlosc przed soba.O pokonaniu Isimbayevy musi jednak zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRUS Co wcale nie oznacza końca Pyrki.... IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:17 ./.. która jakies ogony może tam zdobywać, w Pekinie jednak Polski będa bez szans . Chińczycy wyprodukują przez 4 lata monstra 197 cm i 100 cm dosiężnego ..... tak jak w koszykówce YAO - 224 cm !!! PYRKO skończysz jak Czubak i reszta ... na marginesie wszechświata .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosz Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 25.08.04, 12:20 Brakuje jej talentu?? no tak w koncu jest "tylko" 4 na świecie totalna porażka. Kompromitujesz sie jedynie ty takimi wypowiedziami. Chyba żartujesz 5 metrów?? Sam to wymysliłeś czy pan z tv ci podpowiadał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Oj Monika jestes zawistna straszliwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 12:47 Dziewczyno to Ty nie wiesz co to jest tragedia.Jesteś zawistna.Zazdrościsz Ani Rogowskiej,która idzie do przodu,a Ty stoisz w miejscu.Ania Rogowska skakała 4 lata temu 3,60!!!Teraz 4,70.Ty dziewczyno zrobiłaś mały postęp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Naucz się polskiego Monika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:29 To co Cie spotkało to porażka,a nie tragedia.Tragedia to jest zupełnie co innego np;śmierc,choroba bliskiej choroby.A tak w zasadzie to zazzdrościsz Ani Rogowskiej dlatego się tak zachowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Nie jesteś prawdziwym sportowcem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:33 Prawdziwy sportowiec z godnością przegrywa a nie robi takie cyrki jak Ty.Nie udawaj,że gratulujesz Ani medalu.Wiesz mi,że zupełnie inaczej byś przyjęła to 4 miejsce gdyby Ania nie zdobyła medalu.Przemawia przez ciebie zazdrość.Jeszcze raz powtórzę nie jesteś prawdziwym sportowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: Nie jesteś prawdziwym sportowcem IP: *.infkat / *.uni.lodz.pl 25.08.04, 14:09 Przegrywać to ma magnetofon a nie sportowiec! Uznanie czwartego miejsca za porażkę to wyraz ambicji, a nie zawiści. Monika, nie zwracaj uwagi na tych, którzy sport oglądają wyłącznie w tv, a forum traktują jako lekarstwo na swoje rozliczne kompleksy. Oby wszyscy nasi reprezentanci w Atenach startowali z takim zaangażowaniem jak Ty! Będzie medal w Pekinie - dasz radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRA PYRKA - to już KONIEC !!! IP: *.crowley.pl 25.08.04, 14:54 Ona wie ze przegrała i w Pekinie NIE MA SZANS - TO FAKTYCZNIER TRAGEDY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik JAKI KONIEC ??? IP: *.utaonline.at 25.08.04, 16:19 Szanse ma, a czy sie uda to inna sprawa. Ufam Moniko, ze ta porazka jeszcze bardziej Cie zmobilizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Do mazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 18:19 Zanim zaczniesz komentowac sprawdz co znaczy w słowniku poprawnej polszczyzny wyraz przegrywać.To nie żadna ambicja tylko zazdrość.Słyszałeś co mówiła Ania Rogowska,że Monika przestała się z nią przyjażnić w momenicie kiedy Ania stałą się lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek MAzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nieuku!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 21:37 Jaki jest antonim słowa wygrywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek p. Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 25.08.04, 14:08 Dla mnie Moniko jesteś wpaniała! Gratuluję Ci czwartego miejsca. Zobaczysz, że jeszcze zdąbędziesz medal olimpijski. Zawsze będę trzymał kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebian Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:52 Dla mnie jestes wielka - skakałaś z największą lekkością, to musiał być pech gdyż umiejętności masz wielkie :) Pekin będzie należał do Ciebie - oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 217.17.35.* 25.08.04, 15:09 Dziewczyny obie jesteście fantastyczne! Dałyście polskim kibicom mnóstwo radości. Gratuluję i życzę realizacji wszystkich ambitnych planów jakie pewnie macie na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikors Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:47 Każdy jest wygrany kto pali się do tego co czyni. a być na tak wysokim miejscu to też marzenia poniższych Odpowiedz Link Zgłoś