Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 00:13
    Głowa do góry Pani Moniko
    Obserwuj wątek
      • Gość: keryx Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 00:14
        Dziewczyno, i tak jesteś wielka! Nie łam się, jutro będzie gorzej, ale za to
        pojutrze.... Medal murowany!
      • Gość: Joaquin Hej Suczki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:18
        A dupeczkę masz bardzo fajną więc się nie łam;)
        • Gość: gg Re: Hej Suczki;) IP: *.kablowka.net 25.08.04, 08:01
          Ty się lepiej do psychiatry wybierz, palancie Joaquin !!!!!!
          Od razu widać w jakiej części ulokował Ci się mózg i raczej w niewielkiej
          ilości.....
      • Gość: cyg@nek Byłem dumny z Twojej postawy. IP: *.enformatic.pl 25.08.04, 01:28
        To nie tragedia. Także dzięki Tobie byłem przekonany, że będzie medal dla
        Polski.
        Kozakiewicz też musiał czekać 4 lata na medal, ale się doczekał.
        Następne igrzyska będą Twoje. I to złote.
        Brawo Monika.
      • Gość: alek Trzymaj sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 04:17
        dziewczyno, dzieki Tobie zaistaniala w Polsce ta dyscyplina, pokazalas, ze
        dzieczyny wspaniale skacza. Jestes niesamowita.
        Zawsze Cie obserwuje i zawsze Ci dopinguje. Trzymaj sie!
        alek
        • Gość: Michal Jestes Wielka IP: *.theochem.uni-stuttgart.de 25.08.04, 12:04
          Moniko !
          Dziekuje CI za te medale, ktore zdobylas oraz nadzieje, ktora zawsze mialem,
          gdy ogladalem zawody.
          Dzieki Tobie polubilem tyczke, dzieki Tobie tyczka stala sie polska
          dyscyplina,
          nigdy Ci tego nie zapomne.
          A za 4 lata bedzie medal! Prawda ?
      • Gość: Gosc Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.utaonline.at 25.08.04, 08:39
        Pani Moniko, obie bylyscie wspaniale. Zabraklo tym razem tylko troche
        szczescia... coz, na igrzyskach to troche jak na loterii, lecz wierzymy, ze
        nastepnym razem sie uda!
      • Gość: Olka Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:47
        Zdaję sobie sprawę,że 4 miejsce to najgorsze ze wszystkich, ale głowa do
        góry!!! Jeszcze troche a pokażesz im co jeszcze potrafisz!
        • Gość: Chmara Dupa do góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:51
          Jesteś tragiczna Moniko! Byłaś za słaba na medal, to nie zazdrość ruskim
          tyczkarkom i sto razy ładniejszej Ani Rogowskiej. Spróbuj następnym razem, ale
          wcześniej zrób sobie operację plastyczną lub przynajmniej trochę pożądnie
          potrenuj.
          • mimon1 Re: Dupa do góry 25.08.04, 09:02
            no cóż chamstwo kwitnie, gratuluję koleś!!!
          • Gość: Chm... Re: Dupa do góry IP: *.zcce.compaq.com 25.08.04, 10:01
            Chmara odpieprz sie od mojego nazwiska. Zwlaszcza w takiej formie.
          • Gość: 123 Re: Dupa do góry IP: 213.241.38.* 25.08.04, 15:20
            Beznadziejny Dupek!
      • Gość: lesio Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 08:50
        dziewczyny jesteści kochane!!!
      • Gość: Magda Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:53
        Monice należał się ten brąz, ale niestety zabrakło jej szczęścia. Długie
        miesiące przygotowań poszły na marne, bo Moniki nie interesowało czwarte
        miejsce, tylko medal!
        • mimon1 Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia 25.08.04, 09:06
          niestety taki jest sport, ktoś wygrywa i ktoś przegrywa, zabrakło szczęścia i
          może jeszcze czegoś..., myślę, że nie nam oceniać, nie my poświęciliśmy
          miesiące z życia, sama zawodniczka musi wyciągnąć wnioski, póki co głowa do
          góry!!! "Jutro też jest dzień..."będzie lepiej:)
          • Gość: inari może w Pekinie karta się odwróci IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.08.04, 09:15
            może w Pekinie karta się odwróci i to Ty z Anią będziecie wiodły prym?? a
            Rosjanki będą was gonić?? Zobaczysz Moniko będzie dobrze
        • Gość: arek Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 62.29.137.* 25.08.04, 10:08
          Jak się należał, trzeba było nie rozgrywać konkurencji... Żenująca wypowiedź
          Magdo! Sport polega na tym, ze nieważne jak długo się przygotowujesz, ważne co
          reprezentujesz w dniu startu...
      • aasiek Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia 25.08.04, 09:39
        Monika, poza Tobą , Anką i Rosjankami nie ma już nikogo lepszego! A za cztery
        lata jeszcze zamieszasz :)
        • Gość: PYRUS TAK za 4 lata będą jeszcze 2 Rosjanki, 3 Chinki i IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:11
          8 Amerykanek - Szkoda PYRKO ale to już koniec , Rogowska jest cieńsza od Ciebie
          a wygrała, mialas pecha ....
      • Gość: ola Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.puw.pl 25.08.04, 10:02
        Nie ma powodu do rozpaczy. Wiem, że czwarte miejsce może powodować niedosyt u
        ciężko pracującego na swój sukces sportowca, ale ten wynik, to naprawdę wielka
        rzecz. To sukces. Gratuluję!!!!!! ;))))
      • Gość: marian Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:45
        Jak byś się wzięła do roboty to miałabyś srebrny medal. a tak jesteś tylko
        przereklamowaną paniusią. Brawa dla Anny Rogowskiej, widać że zapracowała na
        sukces :)
        • Gość: Dj Ellie Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.08.04, 11:07
          Marian! za dużo oglądasz reklam. Rusz dupę i pokaż jak sam skaczesz.
          • Gość: ur JAK MOZESZ TAK MOWIC ?... IP: 203.220.53.* 25.08.04, 11:47
            Ten Manius jest kaleka umyslowym, wkrotce znowu go biora na leczenie.
        • Gość: aga Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.utaonline.at 25.08.04, 11:17
          Tobie sie pewno zawsze wszystko udaje? Moze bys sie sprawdzil choc na polu
          kultury...
      • Gość: Rafal Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 212.244.252.* 25.08.04, 11:21
        Jestem pełen uznania dla Ciebie. Walczyłas bardzo dzielnie. Zamiast
        tragizowac , mysl juz o Mistrzostwach Swiata, gdzie do zdobycia jest nawet
        medal złoty.
        • michalfront Super postawa - nie cieszy się z 4 miejsca!!! 25.08.04, 11:38
          Walczy o medale, chce byc najlepsza i tyle - prawdziwie sportowa postawa!
          WYstarczy to porównać z gadkami innych naszych "mistrzów" którzy przegrywają z
          kretesem albo gadają coś o niezłym występie bo awansowali do ćwiercfinałów i
          zajęli 12 albo 15 miejsce.
        • Gość: bpo nie martw się, IP: 217.8.162.* 25.08.04, 11:45
          bo (pomijając Rosjanki) jesteście najlepszym duetem w tej konkurencji na
          świecie:)
          A poza tym na podium są tylko 3 miejsca. Rosjanki wczoraj były poza zasięgiem,
          więc jedynie mogłaś zamienić się z Anią...
          pzdrw
      • Gość: Małgosia Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 80.77.99.* 25.08.04, 11:35
        Była pani wczoraj po prostu ŚWIETNA, tak się zdarzyło, że tego dnia szczęście
        patrzyło w inne miejsce. Nie można się poddawać!
      • Gość: Piotr P Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 11:41
        Gratulacje dla obu Pań, Moniki i Anny !!! Wspaniały wieczór w wykonaniu
        polskich zawodniczek. Przyjemnie było oglądać obie dziewczyny !!! Dzięki
        wzajemnej rywalizacji w przyszłości odniosą jeszcze nie jeden sukces.
      • Gość: lilianka Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.autocom.pl 25.08.04, 11:45
        Mnie sie podoba taka postawa. Monika nie mowi o zaszczytnym ktoryms tam miejscu
        tylko wyraznie podkresla ze to dla niej porazka bo nie ma medalu ani wyniku.
        Podobnie mowia Otylia, ktora jest troche zawiedziona srebrem(!!!) i Wrobelek
        niezadowolony z brazu. Tacy ludzie maja jaja i nie opadaja na laurach po
        porazce a satysfakjonuje ich tylko zwyciestwo.
        Czekam na wystep w Pekinie :)))
        • Gość: PYRUS SŁUSZNIE-Mateusz sie cieszył z brązu bo to cieć IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:14
          • Gość: marta Do Cyrwusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 12:50
            Jestes głupek!!
            • Gość: marta Re: Do Pyrusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:34
              List wyżej pod Cyrwus
              • Gość: PYRA Re: Do MARTY IP: *.crowley.pl 25.08.04, 14:51
                Potnij się !
      • Gość: RYCHUMM Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.moja.net.pl 25.08.04, 12:11
        Do zdobycia był tylko medal brązowy a chętne dwie Polki. Jedna płacze druga się
        cieszy. Nasi przegrani, a jest ich przecież większość, szukają winnych,
        narzekają na pecha, sędziów, Bóg wie co jeszcze. Żaden z nich uczciwie nie
        przyznał: byłem słabszy, za mało pracowałem.
      • Gość: Ludwik Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:13
        Porazka Pyrek nie byla zaskoczeniem.W porownaniu do Isinbayevy byla b.slaba.
        Powinna dac sobie spokoj ze skakaniem bo brakuje jej nawet talentu.
        Usprawiedliwienia Pyrek jedynie kompromituja ja. Nawet zmyslac nie potrafi
        gdy talent i przygotowanie jest w deficycie.
        Naiwne ambicje kibicow na nic sie zdadza.

Isinbayeva zdeklasowala konkurentki.
        Polki mogly liczyc tylko na szczescie.Isinbayeva mogla pokonac 5m.
        Lepiej jednak poprawiac rekord swiata 10x niz od razu ustanawiac go na 5m.
        Ustanowi ona kilkakrotnie rekord swiata zanim padnie 5m.
        Za kazdy rekord swiata to $30tys. 9x$30=$270tys - tyle moze skasowac po drodze.

Rogowska ma przyszlosc przed soba.O pokonaniu Isimbayevy musi jednak zapomniec.

• Gość: PYRUS Co wcale nie oznacza końca Pyrki.... IP: *.crowley.pl 25.08.04, 12:17
          ./.. która jakies ogony może tam zdobywać, w Pekinie jednak Polski będa bez
          szans . Chińczycy wyprodukują przez 4 lata monstra 197 cm i 100 cm
          dosiężnego ..... tak jak w koszykówce YAO - 224 cm !!! PYRKO skończysz jak
          Czubak i reszta ... na marginesie wszechświata ....
        • Gość: Milosz Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 25.08.04, 12:20
          Brakuje jej talentu?? no tak w koncu jest "tylko" 4 na świecie totalna porażka.
          Kompromitujesz sie jedynie ty takimi wypowiedziami.

Chyba żartujesz 5 metrów?? Sam to wymysliłeś czy pan z tv ci podpowiadał?
      • Gość: marta Oj Monika jestes zawistna straszliwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 12:47
        Dziewczyno to Ty nie wiesz co to jest tragedia.Jesteś zawistna.Zazdrościsz Ani
        Rogowskiej,która idzie do przodu,a Ty stoisz w miejscu.Ania Rogowska skakała 4
        lata temu 3,60!!!Teraz 4,70.Ty dziewczyno zrobiłaś mały postęp
      • Gość: marek Naucz się polskiego Monika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:29
        To co Cie spotkało to porażka,a nie tragedia.Tragedia to jest zupełnie co
        innego np;śmierc,choroba bliskiej choroby.A tak w zasadzie to zazzdrościsz Ani
        Rogowskiej dlatego się tak zachowujesz.
      • Gość: martyna Nie jesteś prawdziwym sportowcem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 13:33
        Prawdziwy sportowiec z godnością przegrywa a nie robi takie cyrki jak Ty.Nie
        udawaj,że gratulujesz Ani medalu.Wiesz mi,że zupełnie inaczej byś przyjęła to 4
        miejsce gdyby Ania nie zdobyła medalu.Przemawia przez ciebie zazdrość.Jeszcze
        raz powtórzę nie jesteś prawdziwym sportowcem.
        • Gość: mazi Re: Nie jesteś prawdziwym sportowcem IP: *.infkat / *.uni.lodz.pl 25.08.04, 14:09
          Przegrywać to ma magnetofon a nie sportowiec! Uznanie czwartego miejsca za
          porażkę to wyraz ambicji, a nie zawiści. Monika, nie zwracaj uwagi na tych,
          którzy sport oglądają wyłącznie w tv, a forum traktują jako lekarstwo na swoje
          rozliczne kompleksy. Oby wszyscy nasi reprezentanci w Atenach startowali z
          takim zaangażowaniem jak Ty! Będzie medal w Pekinie - dasz radę:)
          • Gość: PYRA PYRKA - to już KONIEC !!! IP: *.crowley.pl 25.08.04, 14:54
            Ona wie ze przegrała i w Pekinie NIE MA SZANS - TO FAKTYCZNIER TRAGEDY !
            • Gość: Pytajnik JAKI KONIEC ??? IP: *.utaonline.at 25.08.04, 16:19
              Szanse ma, a czy sie uda to inna sprawa. Ufam Moniko, ze ta porazka jeszcze
              bardziej Cie zmobilizuje
          • Gość: Marta Do mazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 18:19
            Zanim zaczniesz komentowac sprawdz co znaczy w słowniku poprawnej polszczyzny
            wyraz przegrywać.To nie żadna ambicja tylko zazdrość.Słyszałeś co mówiła Ania
            Rogowska,że Monika przestała się z nią przyjażnić w momenicie kiedy Ania stałą
            się lepsza.
          • Gość: Krzysiek MAzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nieuku!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 21:37
            Jaki jest antonim słowa wygrywać?
      • Gość: maciek p. Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 25.08.04, 14:08
        Dla mnie Moniko jesteś wpaniała! Gratuluję Ci czwartego miejsca. Zobaczysz, że
        jeszcze zdąbędziesz medal olimpijski. Zawsze będę trzymał kciuki.
      • Gość: Zebian Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:52
        Dla mnie jestes wielka - skakałaś z największą lekkością, to musiał być pech
        gdyż umiejętności masz wielkie :) Pekin będzie należał do Ciebie - oby tak dalej
      • Gość: Basia Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: 217.17.35.* 25.08.04, 15:09
        Dziewczyny obie jesteście fantastyczne! Dałyście polskim kibicom mnóstwo
        radości. Gratuluję i życzę realizacji wszystkich ambitnych planów jakie pewnie
        macie na przyszłość.
      • Gość: ikors Re: Monika Pyrek: Dla mnie to jest tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:47
        Każdy jest wygrany kto pali się do tego co czyni. a być na tak wysokim miejscu
        to też marzenia poniższych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka