Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wielki come back Świra

IP: *.chello.pl 25.08.04, 11:19
    Piotr Świerczewski uzgodnił warunki czteroloetniej umowy z Cracovią i od razu
    zaczął się reklamować w prasie. - Jestem świadom tego, że mam pewne
    zaległości treningowe. Mam jednak cichą nadzieję, że trener postawi na mnie
    już w niedzielę w meczu przeciw Legii. Trener będzie potrzebował kogoś, kto
    rzuci się od razu rywalom do gardła. A ja mam na Łazienkowskiej rauchunki do
    wyrównania - powiedział "Świr"

#######

Dawać go do reprezentacji, w końcu to polski Figo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Krzyś Re: Wielki come back Świra IP: *.pke.pl 25.08.04, 11:29
        nie ma jak pokora, Piotruś ;)))
        • Gość: yeti Re: Wielki come back Świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:32
          Biorac pod uwagę skromośc rezerw Legii, do następnego meczu wystawią drużynę
          trampkarzy.pzdr.
          • Gość: Yeti Killer Re: Wielki come back Yetiego IP: 212.160.138.* 25.08.04, 11:39
            Biorąc pod uwagę patologiczne zachowania niejakiego yeti - powinien on udac się
            z wizytą do psychologa (np. Samsona - on teraz przebywa w areszcie w Krakówku),
            co by go wyleczył z syndromu Plabogi tj. maniakalnej psychozy legijnej.
            • Gość: yeti Re: Wielki come back Yetiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:43
              To ty się powinieneś leczyc z maniakalnego przwrażliwienia na słowo Legia.
              Akurat nie chodziło mi o Legie ale brutalna grę świra.
              • Gość: Gucwa Re: Wielki come back Yetiego IP: 62.173.207.* 25.08.04, 13:18
                che,che,che świrek chce sobie pewnie "pogadać" z kibolami... a na poważnie ten
                facet to tragedia, że też jeszcze są drużyny co go chcą, chociaż do cracovii to
                on pasuje jak ulał :))))
                • Gość: Porter Re: Wielki come back Yetiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:03
                  Ja tam uwazam, ze Swierczewski jest naprawde dobrym pilkarzem i sukcesy Lecha w
                  zeszlym sezonie w duzej mierze sa jego zasluga. Twardy, waleczny zawodnik
                  potrafiacy rozegrac pilke to w naszej lidze prawdziwa rzadkosc. W zasadzie na
                  pewno lepszy jest Cantoro i Surma, a Swir jest trzeci w Kraju. Nie jestem fanem
                  tego zawodnika, bo pozwala sobie na chamskie zagrywki, ale on jest piorunsko
                  ambitny i nigdy nie odpuszcza. Uwazam, ze moze byc prawdziwym wzmocnieniem
                  Cracovii, ktora na razie gra ladnie, ale tak, jakby za samo uzywanie
                  slowa "taktyka" profesor-prezes-geniusz kazal druzynie i trenerowi placic kary.
                  Swir moze pomoc uporzadkowac gre, zdywersyfikuje sie sposob rozgrywania pilki w
                  centrum (juz nie tylko Giza) i narzuci dyscypline nie majacym doswiadczenia
                  kolegom.
                  A ze wyglasza bunczuczne gadki? Wolicie sportowcow, ktorzy przepraszaja, ze
                  zyja? Tacy nie osiagaja sukcesow. A wyglaszanie okraglych frazesow typu: "dam z
                  siebie wszystko, to jest tylko sport, nie ma slabych, boisko pokaze jest" po
                  prostu nudne. Tacy gracze, jak Swierczewski dodaja lidze kolorytu i nadal
                  podnosza sportowy poziom.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka