Gość: Maniek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:52 "Pastuszka zaczęła płakać z rozpaczy. Pewnie gdyby płakała do kajaka osiągnąłby limit po pięciu minutach." A autor tego textu nie mógł pomóc w płakaniu nad kajakiem? Może zajęłoby tylko 2 minuty - tępy pismak sili się na dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Aneta pastuszka IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 31.08.04, 20:01 To jest skandal tyle treningu dziewczyny tyle nadzieji a tu nic .Kto za to beknie pytam się?Dziewczyna miała szanse na medal a tak pozostały jej łzy.Jest jescze kilka sportowców którzy sie staraja ale jak jest juz szansa na medal to zawsze sie coś wydarza i czar pryska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe szmatke powinna jeszcze zmoczyc, byloby OK;) IP: *.ict.pwr.wroc.pl 01.09.04, 11:42 btw, "zdażyć"? czy moze trener tak powiedzial? WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carton Goście z Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:30 Czy panowie Radosław Leniarski i Michał Pol, to twórcy tekstów do kretyńskich polskich telenowel? cyt. "Pewnie gdyby płakała do kajaka osiągnąłby limit po pięciu minutach...." jest najbardziej idiotycznym tekstem jaki można sobie wyobrazić. Brakuje tylko nagranego rechotu czytelników "rozbawionych" wspaniałym poczuciem "humoru" autorów. Wróżę panom wieeeelką przyszłość w środkach masowego (powtórzę: masowego") przekazu. Jak ulał pasuje do panów życiorys: "Osiągnąłem sukces, zarabiam kupę kasy, dobrze się ubieram... ale nadal jestem dupkiem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienkaj Dyskwalifikacja Anety Pastuszki IP: 212.33.65.* 02.09.04, 07:50 co jak co ale jadac na igrzyska kadra po prostu powinna zabezpieczyc wszystko to co niezbedne aby wystartowac i nie zostac zdyskwalifikowanym-a dlaczego nasza nad tak prozaiczna sprawa jak waga kajaka nie dolozyla wysilkow aby uniknac takiej sytuacji-naprawde nie rozumiem!i oczywiscie szukamy winy wsrod wszystkich a tak naprawde to przeciez my zawalilismy-niestety.WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:26 Ja też jestem kajakarą,a Aneta Pastuszka to moja idolka.Ja dorosnę chciałabym byc taka jak ONA. Odpowiedz Link Zgłoś