Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Aneta Pastuszka w finale K-1

• Gość: Maniek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:52
        "Pastuszka zaczęła płakać z rozpaczy. Pewnie gdyby płakała do kajaka osiągnąłby limit po pięciu minutach." A autor tego textu nie mógł pomóc w płakaniu nad kajakiem? Może zajęłoby tylko 2 minuty - tępy pismak sili się na dowcip
      • Gość: Kibic Aneta pastuszka IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 31.08.04, 20:01
        To jest skandal tyle treningu dziewczyny tyle nadzieji a tu nic .Kto za to
        beknie pytam się?Dziewczyna miała szanse na medal a tak pozostały jej łzy.Jest
        jescze kilka sportowców którzy sie staraja ale jak jest juz szansa na medal to
        zawsze sie coś wydarza i czar pryska !!!!
      • Gość: pepe szmatke powinna jeszcze zmoczyc, byloby OK;) IP: *.ict.pwr.wroc.pl 01.09.04, 11:42
        btw, "zdażyć"? czy moze trener tak powiedzial? WSTYD!!!
      • Gość: carton Goście z Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:30
        Czy panowie Radosław Leniarski i Michał Pol, to twórcy tekstów do kretyńskich polskich telenowel? cyt. "Pewnie gdyby płakała do kajaka osiągnąłby limit po pięciu minutach...." jest najbardziej idiotycznym tekstem jaki można sobie wyobrazić. Brakuje tylko nagranego rechotu czytelników "rozbawionych" wspaniałym poczuciem "humoru" autorów. Wróżę panom wieeeelką przyszłość w środkach masowego (powtórzę: masowego") przekazu. Jak ulał pasuje do panów życiorys: "Osiągnąłem sukces, zarabiam kupę kasy, dobrze się ubieram... ale nadal jestem dupkiem..."
      • Gość: gosienkaj Dyskwalifikacja Anety Pastuszki IP: 212.33.65.* 02.09.04, 07:50
        co jak co ale jadac na igrzyska kadra po prostu powinna zabezpieczyc wszystko
        to co niezbedne aby wystartowac i nie zostac zdyskwalifikowanym-a dlaczego
        nasza nad tak prozaiczna sprawa jak waga kajaka nie dolozyla wysilkow aby
        uniknac takiej sytuacji-naprawde nie rozumiem!i oczywiscie szukamy winy wsrod
        wszystkich a tak naprawde to przeciez my zawalilismy-niestety.WSTYD.
      • Gość: abra pastuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:51
      • Gość: abra ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:26
        Ja też jestem kajakarą,a Aneta Pastuszka to moja idolka.Ja dorosnę chciałabym
        byc taka jak ONA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka