monikaj1 04.08.04, 11:57 Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie, gdzie można kupić Słownik imion? I czy w ogóle można go kupić? Przeszukałam księgarnie internetowe- znalazłam na Vividzie, ale po 2 tygodniach od złożenia zamówienia przysłali mi dzisiaj maila z informacją o wycofaniu książki z oferty dystrybutorów Poratujecie? Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Grzenia 04.08.04, 12:04 monikaj1 napisała: > Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie, gdzie można kupić Słownik imion? I > czy w ogóle można go kupić? Przeszukałam księgarnie internetowe- znalazłam na > Vividzie, ale po 2 tygodniach od złożenia zamówienia przysłali mi dzisiaj > maila z informacją o wycofaniu książki z oferty dystrybutorów Poratujecie? Z tego, co ostanio widziałam, to w większości miejsc Grzenia jest niedostępny w magazynach. Podobno ma być dodruk (o ile pamiętam, pod koniec roku, ale mogę się mylić, sprawdzę w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Grzenia 04.08.04, 13:09 szukaj w ksiegarniach pwn, ale z tego co wiem to np. w warszawie juz nie ma. a dodruk ma byc za jakies 4 miesiace. czasem sa tez w empikach - ale zwykle takie ze sladami uzywania, ktorych nikt nie chce kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Grzenia 04.08.04, 13:34 Dziękuję Wam bardzo W moim Empiku nie ma - a mam do dyspozycji tylko jeden. Księgarni PWN też nie ma w moim mieście - jednym słowem pozostaje pewnie poczekać na dodruk Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Grzenia 04.08.04, 15:26 w Warszawie znalazłam (na wszystkie Empiki) dokładnie jeden egzemplarz i na dokładkę nieco wybrakowany.. nie ma ani w księgarni PWN-owskiej, w Prusie, Librze, Technicznej, Baczyńskiego i jeszcze w kilku większych, więc jesli się gdzieś trafi - to przypadkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Grzenia 04.08.04, 14:09 www.bookservice.pl/X/_.jsp?m=5&indeks=35197100100KS Tu wychodzi na to, ze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Grzenia 04.08.04, 15:18 taaa.. się mi wyświetla info "towar niedostępny".. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Grzenia 04.08.04, 15:20 Zaryzykowałam i zamówiłam, pomimo "niedostępności w magazynie centralnym". Poczekam, co będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Udało się!!!! 05.08.04, 10:21 Mają i wyślą! Dzięki, szczekuszko, za tą księgarnię! Odpowiedz Link Zgłoś