akst1
30.07.14, 02:48
Widzę 10 WYZWAŃ dla drużyny FC DRWALE, a czeka w kolejce pewnie jeszcze sporo. Nie dziwi mnie to, w końcu z najlepszymi każdy ambitny prezes pragnie się zmierzyć. Po konsultacji z moimi ludźmi od spraw marketingu proponuję następujący układ: Jeśli przegrasz, cały Twój poczet (wszystkie drużyny, jakie posiadasz) transferujesz mi do mojej ligi prywatnej bez możliwości wycofania się z niej. Jej nazwy nie będę wymieniał, aby nie być posądzonym o ukrytą reklamę. Ostatnio jednak było o niej bardzo głośno i jeśli wykażesz się odpowiednią inwencją, na pewno ligę tę znajdziesz, zwłaszcza że proponuję godne warunki uczestnictwa w niej. Ponieważ chętnych jest wielu, w taki to właśnie powyżej opisany przeze mnie sposób mogę się godzić przyjąć WYZWANIE. Jeśli ktoś ma inną koncepcję, może do czwartku do godziny 18.00 podnieść rzuconą wcześniej przez siebie rękawicę i najzwyczajniej w świecie się wycofać. Na pewno nie zostanie przez nikogo posądzony o tchórzostwo, lecz o potrzebny w naszym życiu pragmatyzm. Prezesi pragnący się ze mną zmierzyć, proszeni są o potwierdzenie do czwartku do godz. 18.00 na: akst1@gazeta.pl (nazwa prezesa, nazwa drużyny rzucającej wyzwanie, liczba drużyn gotowych do ewentualnego transferu. Pzdr.