Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    30.07.14, 02:48
    Widzę 10 WYZWAŃ dla drużyny FC DRWALE, a czeka w kolejce pewnie jeszcze sporo. Nie dziwi mnie to, w końcu z najlepszymi każdy ambitny prezes pragnie się zmierzyć. Po konsultacji z moimi ludźmi od spraw marketingu proponuję następujący układ: Jeśli przegrasz, cały Twój poczet (wszystkie drużyny, jakie posiadasz) transferujesz mi do mojej ligi prywatnej bez możliwości wycofania się z niej. Jej nazwy nie będę wymieniał, aby nie być posądzonym o ukrytą reklamę. Ostatnio jednak było o niej bardzo głośno i jeśli wykażesz się odpowiednią inwencją, na pewno ligę tę znajdziesz, zwłaszcza że proponuję godne warunki uczestnictwa w niej. Ponieważ chętnych jest wielu, w taki to właśnie powyżej opisany przeze mnie sposób mogę się godzić przyjąć WYZWANIE. Jeśli ktoś ma inną koncepcję, może do czwartku do godziny 18.00 podnieść rzuconą wcześniej przez siebie rękawicę i najzwyczajniej w świecie się wycofać. Na pewno nie zostanie przez nikogo posądzony o tchórzostwo, lecz o potrzebny w naszym życiu pragmatyzm. Prezesi pragnący się ze mną zmierzyć, proszeni są o potwierdzenie do czwartku do godz. 18.00 na: akst1@gazeta.pl (nazwa prezesa, nazwa drużyny rzucającej wyzwanie, liczba drużyn gotowych do ewentualnego transferu. Pzdr.

Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: Wyzwania IP: *.centertel.pl 30.07.14, 14:28
        Rynki wstrzymały oddech. Giełda w Warszawie traci ponad 1%. Inwestorzy nerwowo oczekują na dalsze twoje decyzje synek.
        • Gość: michał Re: Wyzwania IP: *.icpnet.pl 30.07.14, 16:50
          buhahha lol ale pajac:piwo:
      • akst1 akst1 30.07.14, 23:21
        Wydaje mi się że uczciwie przedstawiłem warunki rywalizacji. Jeśli chcesz wypróbować swoją drużynę w konfrontacji z najlepszym, wypełnij skromne warunki, które postawiłem, i będzie OK. Nikomu niczego nie narzucam. Chcesz spróbować - Twoja wola, a jeśli nie chcesz np. ze względów natury emocjonalnej - Twoja wola. Doskonale to rozumiem.

A teraz do Prezesa synek. Zamiast wylewać swoją frustrację po przegranej na giełdzie spróbuj na WL w klasyfikacji kolejki. Fortuna kołem się toczy, może tym razem uśmiechnie się do Ciebie.

A teraz do Prezesa michał: Choć lubisz piwo, nie usprawiedliwia Cię to, że wyśmiewasz się z przedmówcy i nazywasz go pajacem. Trzeba do człowieka podejść ze zrozumieniem.

• akst1 Wyzwania 31.07.14, 20:59
        Przykro mi, Panowie Prezesi, ale wszystkie wyzwania skierowane pod adresem lidera rozgrywek kierownictwo od spraw marketingu odrzuciło. Ja osobiście mógłbym pójść na ewentualne drobne ustępstwa w imię chociażby promocji futbolu w kręgach mniej pod tym względem oblatanych, ale argumenty tych spośród zarządu mojego klubu, którzy mi powiedzieli, że marka powinna się szanować, zwyciężyły. Trochę mnie dziwi, że nikt spośród Was, Panowie Prezesi, nie chciał zaryzykować, by mieć chociaż przez ileś tam godzin nadzieję na okrycie się chwałą. Z drugiej jednak strony mam tę świadomość, że w tych czasach jest już naprawdę niewielu takich, którzy chcieliby mierzyć siły na zamiary, i chyba dobrze. Brawura nie popłaca. Życzę Wam w nadchodzącej kolejce wielu sukcesów , Panowie Prezesi. Rywalizacja będzie bardzo długa. Może w którejś kolejce zechce ktoś z Was, Panowie Prezesi, podjąć jednak to ryzyko i zmierzyć się ze mną. Wciąż mam taką nadzieję. Pzdr. akst1
      • Gość: gość Re: Wyzwania IP: *.play-internet.pl 16.12.14, 12:04
        Gdzie są DRWALE i ich bufoniasty prezes? W lesie. FC DRWALE zdobyły 928 punktów i zajęły 810 miejsce. Sukces, niebywały sukces. Najlepsza drużyna tego pozera (a miał ich kilkadziesiąt) zajęła 246 miejsce. Rewelacja,gratulacje. A czemu to prezes akst nic nie pisze na forum? Na początku rozgrywek pisał codziennie referaty, a teraz zamilkł, pewnie ten rewelacyjny wynik go przerósł i zaniemówił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka