Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dream Team gra dalej

IP: *.nsk.net.pl 26.08.04, 15:41
    USA i wszystko jasne nareszcie gra jaka powinni pokazywać od początku.
    Zajebiśie sie na to pa3y. Jakby nie Gasol to Hiszpanie maja 30 pkt w plecy.
    Czekamy na Litwe i rewanż w FINALE. Marbury normalny poziom8=)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tym80 Brawo Dream Team!!! IP: 212.122.206.* 26.08.04, 15:49
        Dream Team beda mistrzami olimpijskimi nie bedzie zadnej niespodzianki sa
        najlepsi i tyle!
      • Gość: rzepka Re: Dream Team gra dalej IP: 217.153.123.* 26.08.04, 15:50
        Szkoda
        ciesze sie tylko ze Hiszpanow pograzyl Stephon z moich Knicks :)
        oby tak dalej
        rzepka
      • Gość: plisny Re: Dream Team gra dalej IP: 206.67.182.* 26.08.04, 16:00
        Jaki k...a DREAM TEAM, przeciez to sa najbardziej zarozumiali sportowcy(jezeli
        tak ich mozna nazwac)w calej ekipie z USA.
        To jak oni podchodza do olimpiady i innych zespolow jest naprawde smieszne, oni
        sa najlepsi i nikt wiecej nie umie grac w kosza tylko oni......
        Bunch of fucking niggers with no brains!!!!!
      • Gość: ja Re: Dream Team gra dalej IP: *.man.poznan.pl 26.08.04, 16:26
        Reprezentacja USA na te igrzyska to żaden Dream Team. Dream Team był jeden i już
        się nigdy nie powtórzy, nie przegrał ani jednego meczu i wszystkie zwycięstwa
        miał ze sporą przewagą punktową. A tak to można Polskich siatkarzy też nazwać
        Dream Team, bo w grupie też mieli dwie porażki.
      • Gość: Kashpir Mistrzem będzie Lotwa IP: *.pse.pl / *.pse.pl 26.08.04, 16:29
        Pokazali, ze sa w stanie pokonac USA i moga to zrobic po raz kolejny.
        • Gość: Ja Łotwa? IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 26.08.04, 18:26
          Łotwa raczej z nimi nie wygra (nie będzie nawet okazji), ale mam nadzieję, że
          Litwini pokonają wyniosłych cwaniaków z USA. Na pewno bedę im w tym pomagał
          trzymaniem za nich kciuków.
      • Gość: Luki Mecz USA-Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:29
        Usa the best! Chociaż niewiele brakowało żeby Gasol i spółka pokonali Dream-
        Team. Gratulacje dla Marburego (31pkt)!!! Amerykanie na pewno wygrają w
        półfinale i finale i zdobędą tytuł mistrzów olimpijskich. Dalej Dream-Team!!!!
      • Gość: aasiek Re: Dream Team gra dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:59
        Szkoda
      • szogo234 Re: Dream Team gra dalej 26.08.04, 20:37
        szkoda że nie ma najlepszych graczy NBA ... wtedy by sie dopiero dzialo!!!
      • Gość: Sokół Bengalski LIETUVA !!! LIETUVA !!! IP: 80.51.235.* 27.08.04, 08:58
        Litwa po złoto.
      • Gość: bob Tylko dlaczego TVP tego nie pokazuje????? IP: *.crowley.pl 27.08.04, 09:06
        A zamiast tego mamy ciągle zawody z tresury koni....z pustymi trybunami i
        takimi emocjami, że nie trzeba nawet łykać tabletek nasennych...
        • Gość: Anik Re: Tylko dlaczego TVP tego nie pokazuje????? IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 27.08.04, 09:32
          wczoraj były 2 mecze w tv
      • Gość: pipi Re: Dream Team gra dalej IP: 81.210.17.* 27.08.04, 10:13
        mam nadzieję ze MY (od Grunwaldu nic się chyba nie zmieniło) dokopiemy tym
        zarozumiałym palantom. Przeciez oni wyzej od OLIMPIADY stawiają swoje lokalne
        rozgrywki w palanta, nba, czy nhl .
        dream team????!!! śmiechu warte
        oby okazało sie ze dream team to litwini!
      • Gość: Pan Tygrys Re: Dream Team gra dalej IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:26
        Ja mam nadzieje że amerykańskie świnie odpadną już w półfinale , a jak nie to w
        finale zniszczą ich nasi sąsiedzi.
      • Gość: SCHRANZ Re: Dream Team gra dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:01
        Gra dalej to jest kapa, niech się zbliżą do statystyk z 1992r. Chociaż w
        połowie to wtedy można ew. użyć określenia dream team
      • Gość: Karol Argentyna gora!!!!!!!!! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 27.08.04, 20:40
        Busz ich wszystkich wysle na front bliskowschodni!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka