braineater 26.09.08, 20:27 czyli kolejny z emerytów elektro nawiedza w tym roku naszą krainę www.nowamuzyka.pl/news.php?id=5294 miło. choć po czasie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaj_75 Re: Squarepusher - 24 listopada, Szyb Wilson, Kat 26.09.08, 22:36 noszkurwa, co oni się wściekli z tym listopadem? praktycznie co dwa- trzy dni coś się dzieje i skąd na to wszystko kasę brać? i jeszcze urlop na dojazdy? nie pamiętam, żeby kiedykolwiek tak było nasrane koncertami w jakimkolwiek miesiącu :( (a mówio, że od przybytku głowa nie boli) Odpowiedz Link
sss9 Re: Squarepusher - 24 listopada, Szyb Wilson, Kat 26.09.08, 23:51 Szyb Wilson ...czyli Nigdzie. ja sobie ten teren i akustyczną klęskę jako magię tego miejsca odpu...szczam. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Squarepusher - 24 listopada, Szyb Wilson, Kat 27.09.08, 00:17 sss9 napisał: > akustyczną klęskę Jednego dnia, tj. 10 marca tego roku, w owym szybie Wilson usłyszałem dwa występy o dramatycznie różnej jakości dźwięku - SND (krystalicznie czysty, "chrupiący" i maksymalnie szczegółowy dźwięk) i Autechre (zamulony, przeładowany basem, niemal niesłuchalny). Koncert SND wskazuje, że chyba jednak się da, ale może jest coś, czego nie wiem. Odpowiedz Link
sss9 Re: Squarepusher - 24 listopada, Szyb Wilson, Kat 27.09.08, 01:12 achaaa! do tej pory normą było, że to gwiazda wieczoru brzmi dobrze, a rozgrzewacze grają na ćwierci mocy i jakości dźwięku. w takim razie może wybiorę się na support tam gdzie nawet wrony nie dolatują. kto będzie robił za starter tym razem? Odpowiedz Link