Gość: eyo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:51 Teraz siostra w jego ślady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek K. Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:51 Nie ma o czym mówić... Robert Korzeniowski to najwiekszy fenomen,mistrz i geniusz chodu!!!Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: 213.25.141.* 27.08.04, 13:11 Panie Robercie Gratuluję zwycięstwa i gratuluję postawy! To, że inni nasi reprezentanci przegrywają w Atenach nie byłoby problemem, gdyby przegrywali z klasą, po ambitnej walce. Patrząc na to co wyprawia część naszych reprezentantów myślę sobie czasami, że to nie dziwota, że jesteśmy jako naród negatywnie postrzegani w świecie, naród bez ambicji.... Niestety, taki na dzień dzisiejszy generalnie ma wydźwięk naszej reprezentacji na Olimpiadzie. Wspaniała postawa nie tylko medalistów, ale także innych polskich sportowców, którym się po prostu chciało nie jest ws tanie zdewaluować tego wydźwięku. Jest mi z tego powodu bardzo przykro... Teraz mogę się przyznać, że i w stosunku do Pana występu miałam wątpliwości i największym szczęściem myślę, że nie tylko tego dnia jest to, że się pomyliłam... Raz jeszcze gratuluję! Dziekuję I proszę - skoro przestaje Pan być czynnym sportowcem, proszę zrobić porządek a naszej lekkiejatletyce... Nie wierzę, że nie ma wśród milionów młodych ludzi takich, którzy tez mogą osiągać sukcesy, a to, że Pan może wiem na pewno, bo przecież wszyscy chodziarze w Atenach zaprezentowali się bardzo dobrze, a wiadomo z Kogo od lat czerpią wzorce. Z wyrazami olbrzymiego szacunku i życzeniami spełniania marzeń Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:53 Robert! W wywiadzie dla telewizji mówiłeś o swoich idolach. Opowiadałeś o wielkich atletach... . Ale Ty jesteŚ z nich wszystkich największy!!! Wraz z Otylia J. jesteście moimi idolami. I nie tylko moimi! Robert jesteś najlepszym atletą jakiego w życiu widziałam! Jesteś wielki! Nie chwalisz się zwycięstwem! Jesteś cierpliwy, wytrzymały... . Robert! Cała Polska, a nawet świat Cię kocha!!!!!!!! Chcę być taka jak TY! Dzięki za tyle lat sportu! Dzięki za wszystko! JESTEŚ WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Zbiorowa histeria IP: *.crowley.pl 27.08.04, 14:11 No dobra, facet wygrał, jest świetny, podziwiam go. Ale żeby cały naród histerię wpadał?! Czy wy ludzie własnego życia nie macie, ze musicie się dowartościowywać sukcesami innych?! Kurde, co za różnica czy wygrał Polak, Rusek czy Eskimos? Korzeniowski wygrał, to pan Henio z Kieleckiego jakiś lepszy dzięki temu się nagle zrobił?! To wszystko zalatuje z lekka jakimś nacjonalizmem. Ja tego nie kumam... Dziwny jest ten świat... Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Zbiorowa histeria 27.08.04, 14:30 w takim razie w ogóle nie kumasz o co chodzi w sporcie skoro jest ci wszystko jedno kto wygra czy w życiu też jest ci wszystko jedno (co jesz, pijesz, gdzie i za ile pracujesz, jaka jest pogoda itp.?) i po co wchodzisz na te strony skoro sport cię nie obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Zbiorowa histeria IP: *.crowley.pl 27.08.04, 14:38 Nie powiedziałem, ze mi wszystko jedno, tylko że nie rozumiem tej histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zbiorowa histeria IP: *.piotrkow.net.pl 27.08.04, 14:57 Co z tobą nie tak człowieku? To już nie można cieszyć się z sukcesu innych? wcale nie czuję się lepsza, bo Korzeniowski wygrał, czuję po prostu radość, bo wygrał ktoś kto na to w pełni zasl€żył ciężko pracując. Odpowiedz Link Zgłoś
katka2 Re: Korzeniowski: nie wątpiłem 27.08.04, 14:14 Z całego serca dołączam się do wszystkich ciepłych słów i gratulacji, które Robert Korzeniowski usłyszał i tych, które jeszcze z pewnością usłyszy. Dla mnie Korzeniowski to CZŁOWIEK-FIRMA: z klasą zwycięża, z klasą przyjmuje te zwycięstwa i tą samą klasą przyjmuje też swoje 'wpadki'. Jest największym polskim SPORTOWCEM przez duże 'S'. Mam nadzieję, że swoją charyzmą, siłą ducha i osobowością przyciągnie do sportu liczną rzeszę młodych i zdolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.piotrkow.net.pl 27.08.04, 14:54 Wielkie gratulacje! Jesteś wielkim człowiekiem i wielkim sportowcem, prawdziwym zawodowcem. Oklaski dla Magdziarczyka i Sudoła oraz Sylwii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrewGolota Robot IP: *.orneta.arkusnet.pl 27.08.04, 15:33 Ten facet to robot, W dodatku sam siebie programuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superman Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:58 ja wiedziałem że tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.cogeco.net 27.08.04, 16:19 Najserdeczniejsze gratulacje Panie Robercie za to co Pan zrobil dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Korzeniowski: nie wątpiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 17:26 Gratuluję, dziękuje i mówię tak jak Pan - szkoda, że to już ostatni raz mogłam przeżywać tak piękne chwile dzięki Panu, Panie Robercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek za Korzeniowski meta powiedzial... IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 27.08.04, 21:24 a moglby mi ktos powiedziec, jak zaraz za meta Korzeniowski odpowiedzial na pytanie francuskiego dziennikarza czy czuje sie bardziej Polakiem czy Francuzem? Mnie popsul cala radosc:( Odpowiedz Link Zgłoś