Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Typeriady 2014/2015

14.04.15, 03:07
    Nadeszla pora na kolejna edycje Pucharu w ktorej nic sie nie zmienilo,to znaczy w regulaminie ktory bedzie taki sam jak w Extraklasie.
    26 Typerow podzielilismy na 13 par.
    Pary zas zestawilismy z kolejnosci klasyfikacji XXVII kolejki.XXVII a nie po XXVII,czaicie?
    Pary sa parzyste i nieparzyste oraz jedna parzysto nieparzysta.
    13 zwyciezcow awansuje bezposrednio do II rundy.
    3 kolejnych awansowac bedzie z najlepszym wynikiem w przegranym meczu z rywalem.
    I runda - kolejki 28 i 29
    II runda - kolejki 30 i 31
    III runda - kolejki 32 i 33
    Polfinal kolejki 33 i 35
    Final - 36 i 37.
    Do ilosci pktow nie wliczamy pktow za Hiciora.Pamietamy.
    W kolejkach XXVIII i XXIX graja:
    1-3 > sir.henry - Kubiak
    2-4 > LIS - gryfny
    5-7 > ZZDZICH - yosemitesam
    6-8 > BRZEZINHO - Marcinek
    9-11 > Kolejorz - Loska
    10-12 > 144s - leopoldek1 (!)
    13-15 > JUNRYCH - Kubus1955
    14-16 > NR-1 - MARKO
    17-19 > OSINA - Trojan1
    18-20 > OSA - WALDI
    21-23 > DAV - bombullo
    22-24 > CIUCIU - wichura
    25-26 > KRZYS - misiaczek

Mamy nadzieje,ze wszystko jest OK.
    Jezeli cos nie jest tak to dawac errate energicznie.Zdazyc musimy do piatku.
    Oczywiscie pary sa nie do ruszenia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lośka Re: Puchar Typeriady 2014/2015 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.15, 04:14
        Mam takie pytanie : wedlug jakiego klucza zostaly pary dobrane ?
        dzieki za odp.
        • bombullo Re: Klucznik 15.04.15, 03:11
          Pocahontas! Boj sie Manitou! Przeciez wszystko jasno i roztwarcie napisalismy.
          Jezeli zas rozbiega sie Ciebie o klucz to uzylismy wiolinowego czyli wszystko powinno byc spiewajaco.Oczywiscie dla muzykalnych czyli majacych sluch muzyczny.
          Czy potrafisz zanucic "Poszla Karolina do Gogolina"?

• kubus1955 Re: Klucznik 15.04.15, 20:44
            Właściwie to jest nieważne,gdyż nasza "skopana' ekstraklasa jest bardzo nieobliczalna i jest to czysta loteria,ale......też jestem ciekaw tego losowania i dlaczego razem z kol.Lośka jesteśmy w niezmiernie trudnym koszyku.????
            • Gość: Lośka Re: Klucznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.15, 00:07
              Po prostu z milosci to robi. A odpowiedzi tak nie ujrzysz bo on uparty jak wóz ojca Jezusa !
              Myśle że dobrze to ujełam !
              pozdrawiam Was chlopaki
              • bombullo Re: Klucznik 16.04.15, 03:26
                Pomyslelismy,kurza buzia,ze tak bedzie najlepiej.Ostatnia kolejka przed losowaniem pokazala ,ze wszystko w Niuchach jest prawie identyczne.Puchar to loteria jest i kto ma farta moze daleko zajsc.
                Z tego co pamietam z lekcji indokrynowania malolata przez "czarownikow" w kitlach Jezus nie mial wozu tylko osielka i to chyba z wypozyczalni.
                Milosc czyni rozne dziwy a ja nie jestem uparty.
                • Gość: Lośka Re: Klucznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.15, 15:41
                  Dzieki za tak merytoryczna odpowiedz na pewno wszystkich zadowoli . Cieszy mnie ze jestes bystry i na pojazdach sie znasz jak malo kto . Czy jeszcze ktos nie kuma ?
                  typage précis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka