Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Barca - Pana 3-1!!!

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.02, 23:05
    Równie niesamowity mecz jak ten w Leverkusen. Rozpoczęło się od nieporadności
    de Boera i Cocu i Konstantinou na 0-1 w 7 min. W 23 wyrównuje Luis Enrique, po
    zagraniu Savioli. Pod koniec 1 połowy zmiany w obu zespołach, wchodzi Kluivert
    za Coco, Barca gra 5 ofensywnywnymi graczami, coś co się jeszcze nie zdarzyło
    za czasów rexa (Saviola, Kluivert, Rivo, Overmars, Enrique). Druga połowa to
    atak Barcy non stop, efekt - 50 min Enrique, 60 min Saviola i 3-1! Kolejne 20
    minut, Barca rządzi, m.in. Saviola w słupek. Ostatnie prawie 20 minut (sędzia
    przedłużył mecz o 7!) to cuda pod bramką Katalończyków (m.in. Oli nie trafia
    do pustej bramki; Bonano po starciu z Olim zwieziony z kołnierzem na szyi, w
    jego miejsce Reina; Puyol cudem wybija z lini; w 97 min inny zielony pieron
    minimalnie obok słupka). Ufff, kibicowanie Barcy kosztuje ostatnio stanowczo
    zbyt wiele nerwów. Teraz czekamy już tylko na rywala, Real czy Bayern?
    Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: toler Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 09.04.02, 23:40
        CFB marzy teraz o Realu pewnie!:-)

pozdr.
      • Gość: sebek Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.devs.futuro.pl 09.04.02, 23:59
        Pięknie:) Licze na półfinał z Bayernem,odegramy się za te 2 porażki w grupie 3
        lata temu! a potem juz tylko Glasgow i nieważne kto,będziemy mistrzami:)
        • Gość: toler Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 10.04.02, 00:17
          Gość portalu: sebek napisał(a):

> Pięknie:) Licze na półfinał z Bayernem,odegramy się za te 2 porażki w grupie 3
          > lata temu! a potem juz tylko Glasgow i nieważne kto,będziemy mistrzami:)

..tzn. za te szesc porazek:-) z Bayernem, w ostatnich siedmiu meczach?
          ...tak bolaly? :-)

historia lubi sie powtarzac, czytalem podobne wypowiedzi ("odegramy sie") prawie
          dokladnie rok temu:-)....a roznie jutro moze byc...

pozdr.

wiem, wiem mnie tez do dzis bola....te extra minuty w przegranym finale Bayern-
          ManUtd.
          • Gość: sebek Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.04.02, 00:42
            Każda porażka "swojego" zespołu boli,lecz mimo wszystko większe szanse dawałbym
            Barcelonie w meczu z Bayernem niż ze swym odwiecznym rywalem - Realem... ale to
            tylko moje zdanie.

PS. Byłem za Bayernem w tamtym pamiętnym finale i szlag mnie trafiał patrząc na
            ostatnie sekundy meczu...

pzdr.
        • Gość: morel Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 00:20
          no, udało się. chyba jednak lepiej by było nie trafić na niemiecki zespół (po
          tym m.in. co dziś pokazał Leverkusen). dlatego - jutro całym sercem za Realem!
          pzdr.
      • Gość: Rafał Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 00:24
        Szlag by to trafił... Dzisiaj jest chyba jakiś "czarny wtorek"... A te mecze
        tak fantastycznie się zapowiadały - Panathinaikos zdobył od razu prowadzenie,
        Liverpool też sobie radził... Głupia Liga Mistrzów...

A tak w ogóle, czy to będzie Real czy Bayern, Barca sobie i tak nie poradzi...
        Sorry..
        • Gość: morel Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 00:29
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> A tak w ogóle, czy to będzie Real czy Bayern, Barca sobie i tak nie poradzi...
          > Sorry..

poradzi, nie poradzi... ważne, żeby był Mecz! starcie dwóch gigantów - Real
          Madryt kontra FC Barcelona! tylko to może być naprawdę elektryzujące.
          pzdr.
      • Gość: M Re: Barca - Pana 3-1!!! IP: *.chello.pl 10.04.02, 01:43
        To są farciarze! Rexach to chyba najgorszy trener we wszystkich liczących się
        klubach. Jak jeszcze jutro Helmuty wygrają z Realem to na ten półfinał nawet
        telewizora nie włączę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka