Gość: Jakub IP: *.toya.net.pl 15.09.04, 14:54 Witam wszystkich. Nie znacie może adresu na polskie forum kanału Eurosport? Z góry dzięki za info. Jakub. ps. dokładnie interesuje mnie kolarstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifakk Re: Forum Eurosportu 15.09.04, 17:14 Ja tam w ogóle forum nie znalazłem. Tylko na tych narodowych stronach są pseudofora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Forum Eurosportu IP: *.toya.net.pl 15.09.04, 20:45 chodzi mi o możliwość zadania pytania polskim komentatorom stacji Eurosport dzisiaj na antenie tej stacji odbyła się transmisja 11 etapu z wyścigu kolarzy w Hiszpani ala nie udało mi się podczas jej trwania znaleść dostępu (adresu) do forum Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Forum Eurosportu 16.09.04, 20:34 Kiedyś Jaroszyński opowiadał jak to zrobić, ale wtedy nie miałem neta więc mnie nie interesowało... Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Forum Eurosportu 16.09.04, 20:34 Kiedyś Jaroński opowiadał jak to zrobić, ale wtedy nie miałem neta więc mnie nie interesowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eurosport Re: Forum Eurosportu IP: *.kowiesy.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 23:26 www.eurosport.com CYCLING (szary pasek) MESSAGE BOARDS (żółta zakładka po lewej stronie) Feedback in polish (na dole żółtej zakładki) Odpowiedz Link Zgłoś