Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 16:48
    Czy ktos zna juz jakieś konkretne daty, kiedy się rozpoczynaja WORLD CUP ?
    Będzie niezły bigos ze znalezieniem miejsc w samolotach za normalna cenę.
    A w Japonii nocleg w guesthousie kosztuje 50 USD w salce 4-osobowej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wurst Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 05.06.01, 17:33
        Jedziemy koleja transsyberyjska.Za 20 dolarow do Japonii.Cale forum zgodnie-
        Kirk,Zbyszko,Kibic,Campo,ja itd. Co wy na to?
        • Gość: zbyszko Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 18:02
          o'keyos!

a tak na marginesie to co za kutasi łeb wymyślił mistrzostwa w najdroższyn
          kraju świata????????????????????? brakuje mi siły nabywczej z moimi złotówkami

jak niedawno byłem w londynie to za bilet tygodniowy(sieciówka taka)zabuliłem
          półtorej bańki, a browary to tam za minimum 20 zeta chodzą.... ceny dla
          przecietnego polaka rozbrajające -niech mi kto powie jak się to u japońców
          kształtuje??? obawiam się, że jeszcze gorzej

PS
          a z rosji czym na wyspy??? wynajmiemy ruski kuter?????
          • Gość: Michal zaczyna sie IP: *.tiaa-cref.org 05.06.01, 18:06
            Sprawa sie zaczyna 31 Maja, losowanie jest 1 Grudnia i dopiero wtedy bedzie
            wiadomo gdzie kto. Co do cen w Japonii to nie jest najlepiej, miejmy nadziej ze
            ewentualne PL bedzi w Koreii.

http://www.fifa-tickets.com/WebSales_Coll/starteng_2.htm
          • Gość: kibic_1 Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: 128.163.75.* 05.06.01, 18:10
            A czy ktos wie, czy potrzebne sa wizy do Korei/Japonii?
            • Gość: Michal Viza IP: *.tiaa-cref.org 05.06.01, 18:31
              Z tego co wiem to nie trzeba, znaczy walna Ci na granicy na 90 dni.
              Ceny biletow za pelan serie z finalem ;-)(nie dokladnie ) $900 - 2700.
          • Gość: Michal ... ale serio? IP: *.tiaa-cref.org 05.06.01, 18:12
            jedzie ktos? mozna juz kupowac bilety na necie.
            • Gość: Wurst Re: ... ale serio? IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.06.01, 15:31
              Gdyby byla ekipa pojachalbym.Moge wydac nie wiecej niz 4 tys.zl.
        • lhp Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? 06.06.01, 15:32
          Spoko

Pzdr
          • Gość: Dave Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: *.ade.iprimus.net.au 06.06.01, 15:46

Wam dobrze, pociagiem przez sybir i jestescie na MS. Z australii tak sie nie da.

pzdr.
            • Gość: Michal Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: *.tiaa-cref.org 06.06.01, 15:55
              No ale z Australii to juz naprawde blisko!
            • Gość: sl45 Re: Do Dave'a IP: *.nationale.com.pl 06.06.01, 15:57
              Se popłyń łódką. Będziesz miał korzystne prady w tym czasie.
      • Gość: WURST Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ? IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.06.01, 16:24
        Do Japonii moze sie nie udac,ale w 2006 Polska bedzie bronila tytulu mistrza
        swiata w Niemczech.Rezerwujcie bilety...
      • Gość: zbyszko Jedziemy ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:28
        no to jedziemy, paka z forum

wstępny plan, oszczędnościowy (proszę o poprawki):

1. zbiórka na wschodnim w warszawie

2. pociąg do moskwy (jak chcemy taniej, to autobusem do mińska i z mińska do
        moskwy)

3. kolej transsyberyjska dowozi nas prosto do władywostoku

4. wynajmujemy za flachę rosyjskego rybaka albo stawiacza min a najlepiej
        ścigacz topedowy i w błyskawicznym tempie dostajemy się na którą chcemy wyspę
        (po drodze łowimy ryby - będzie prowiant, na surowo wcinamy -suszi sie to
        nazywa u japońców)

5. jedziemy stopem do miasta

6. ponieważ jesteśmy z polski, nasz narodowy spryt pozwala nam wkręcać sie na
        mecze nie płacąc za bilet setek jenów, poza tym możemy rozwinąć jakiś interes
        np "trzy karty" bo tam duże tłumy, i jescze będziemy do przodu

7. mecz finałowy - polska górą! obalamy jeszcze jedną butlę sake, i z radości
        zwyczajem polskiego kibica napier..amy się między sobą, np. ja z "kibicem" jako
        legioniści możemy bić się z "campo" i "Picasso" bo są ze śląska... lub jakoś
        tak....

rozgrzani i zarobieni pozwalamy sobie na wycieczkę do australii bo akurat to
        rzut beretem.. gdzie dopadamy szlomcia i dopier...alamy mu jak kozie za obierki

8. teraz stać nas na powrót samolotem, 8 godzin lotu śpiewamy... "POLSKA,
        POLSKA, POLSKA.." albo "OLIII OLISAADEBE.." albo "KTO KRÓLEM STRZELCÓW???"
        śpiewaja piloci i stewradesy "OLI!!!" -odpowiadaja pasażerowie.......
        • campo Re: Jedziemy ! 06.06.01, 16:45
          Zbyszko plan jest kapitalny!!!Zwłaszcza koncówka,ten najazd na Szlomcia,aż mnie
          reka świeżbi:)).
          Tak wiec jedziemy!!!
          Pozdr.
          • Gość: Wurst Re: Jedziemy ! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.06.01, 16:46
            Ok,jade z Wami.I nie zapomnijcie o bejsbolach.
            • Gość: zbyszko do wursta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:54
              no jasne, że jedziesz, w końcu to twój pomysł....
        • Gość: mano Re: Jedziemy ! IP: *.97.252.64.snet.net 07.06.01, 09:21
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> no to jedziemy, paka z forum
          >
          > wstępny plan, oszczędnościowy (proszę o poprawki):
          >
          > 1. zbiórka na wschodnim w warszawie
          >
          > 2. pociąg do moskwy (jak chcemy taniej, to autobusem do mińska i z mińska do
          > moskwy)
          >
          > 3. kolej transsyberyjska dowozi nas prosto do władywostoku
          >
          > 4. wynajmujemy za flachę rosyjskego rybaka albo stawiacza min a najlepiej
          > ścigacz topedowy i w błyskawicznym tempie dostajemy się na którą chcemy wyspę
          > (po drodze łowimy ryby - będzie prowiant, na surowo wcinamy -suszi sie to
          > nazywa u japońców)
          >
          > 5. jedziemy stopem do miasta
          >
          > 6. ponieważ jesteśmy z polski, nasz narodowy spryt pozwala nam wkręcać sie na
          > mecze nie płacąc za bilet setek jenów, poza tym możemy rozwinąć jakiś interes
          > np "trzy karty" bo tam duże tłumy, i jescze będziemy do przodu
          >
          > 7. mecz finałowy - polska górą! obalamy jeszcze jedną butlę sake, i z radości
          > zwyczajem polskiego kibica napier..amy się między sobą, np. ja z "kibicem" jako
          >
          > legioniści możemy bić się z "campo" i "Picasso" bo są ze śląska... lub jakoś
          > tak....
          >
          > rozgrzani i zarobieni pozwalamy sobie na wycieczkę do australii bo akurat to
          > rzut beretem.. gdzie dopadamy szlomcia i dopier...alamy mu jak kozie za obierki
          >
          > 8. teraz stać nas na powrót samolotem, 8 godzin lotu śpiewamy... "POLSKA,
          > POLSKA, POLSKA.." albo "OLIII OLISAADEBE.." albo "KTO KRÓLEM STRZELCÓW???"
          > śpiewaja piloci i stewradesy "OLI!!!" -odpowiadaja pasażerowie.......

A jak sie wam po drodze napatoczy Prowokat , to tez mu wpie..cie ;
          Latwo go poznacie - to taki maly,gruby,w okularach,lysy i kuleje na prawa noge..
          Aha,i jeszcze ucieka na widok kobiet i murzynow..
      • Gość: WURST Re: Jedziemy na DALEKI WSCHÓD- tylko jak ?Dupa po niecheblowanej desce IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.06.01, 19:08
        Jeszcze jeden taki mecz i pojedziemy do Japonii,ale chyba dupa po
        niecheblowanej desce.
      • Gość: zbyszko na poważnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 02:49
        no ale do mińska to chyba na jesieni pojedziemy na mur, ja jadę

u nas w wawie autobusy spod stadionu X-lecia chodzą z taką częstotliwością jak
        do mińska mazowieckiego

..chyba że łukaszenka coś wykombinuje żeby nie było za dużo paiaczków na
        stadionie..
        • Gość: campo Re: na poważnie IP: 212.244.177.* 07.06.01, 08:46
          Po Lukaszence się mozna spodziewac wszystkiego:)Np.może wprowadzic zaporowe
          ceny biletów dla kibiców naszej drużyny.
          Pozdrawiam
        • lhp Re: na poważnie 07.06.01, 08:52
          Do Minska ja tez jade na mecz, bedziemy sie ganiac z omonem

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka