Gość: mat2807 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 11:36 Nowy utwor puszczany wczoraj non-stop na Bulgarskiej to "Bear the round - LECH". Wie ktos moze skad to sciagnac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eSeLU Re: NOWA PIOSENKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 14:11 no mi tez sie to bardzo podobalo,na poczatku nie zajazylem nawet ze to o leszku. jesli bedzie wiadomo skad to downloadowac to dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic WRESZCIE!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 18:17 ta piosenka jest naprawde dobra( swietna) i jest NASZA!! kto ja wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: WRESZCIE!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 18:35 Wykonawca jest szerzej nieznany - ot, jakis gosc przyszedl do Radia MERKURY i przyniosl nagrany utwor (jest chyba w 5 wersjach, w tym jedna z bledem, gdzie zamiast barw niebieskobialych sa bialoniebieskie). Dobrze, ze nie to ICH TROJE:) - mam nadzieje, ze po "owacyjnym" przyjeciu ich "piosenki" Zarzad zastanowi sie, czy koncert tych GWIZD jest rzeczywsicie prezentem dla fanow, czy kolejnym sposobem na zarobienie kasy (tak jak niewpuszczenie i zawrocenie wczoraj kibicow Orlenu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: WRESZCIE!!!!!!! IP: 150.254.98.* 15.04.02, 08:29 Gość portalu: mat2807 napisał(a): >(...) niewpuszczenie i zawrocenie wczoraj kibicow Orlenu). Co...?! Jeżeli tak było, można mówić o baaaardzo brzydkim zachowaniu tzw. decydentów... Odpowiedz Link Zgłoś
forza_imperial Re: NOWA PIOSENKA 15.04.02, 03:24 dla osob co maja audiogalaxy lub kaze! polecam ta piosenke! najbardziej popularna piosenka w wloszech i w hiszpani tytul Santa Maradona autor Mano Negra naprawde polecam do sciagniecia ten plik mp3 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: NOWA PIOSENKA IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 10:26 forza_imperial napisał(a): > dla osob co maja audiogalaxy lub kaze! polecam ta piosenke! najbardziej > popularna piosenka w wloszech i w hiszpani tytul Santa Maradona autor Mano > Negra Hehe, mam od daaawna. W koncu to Mano Negra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: NOWA PIOSENKA IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 10:29 Mano cos tam,sciagnalem hała w hooj Ale w koncu kwestia gustu Lepiej niech mi ktos powie skad moge sciaganc "ZA rok moze dwa na szyscie tabeli..." Pozdro dla "Sektora 5" ale nie dla ludzi "Wiara Lecha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: NOWA PIOSENKA IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 10:46 > Lepiej niech mi ktos powie skad moge sciaganc "ZA rok moze dwa na szyscie > tabeli..." > Pozdro dla "Sektora 5" ale nie dla ludzi "Wiara Lecha" Discopolo rulez! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojazz Re: NOWA PIOSENKA IP: *.internet-info.com.pl 15.04.02, 10:48 Gość portalu: pfff napisał(a): > Mano cos tam,sciagnalem hała w hooj naucz sie po polsku synku pozatym mano negra manochau rulezzz pozdrowienia dla WIARY LECHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee Wiara Lecha cię znajdzie... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.04.02, 11:07 i wtedy będziesz się tłumaczył czemu nas nie pozdrawiasz... viv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Wiara Lecha cię znajdzie... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:10 hooligans vivacee hooligans!!! ;p z kim ja sie zadaje!!! :} gdyby moja mama sie dowiedziala =:o pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Wiara Lecha cię znajdzie... 15.04.02, 15:21 Gość portalu: Alchem napisał(a): > hooligans vivacee hooligans!!! ;p > > z kim ja sie zadaje!!! :} gdyby moja mama sie dowiedziala =:o > > pozdro a widziałeś Wiwacza w C+ w sprawozdaniu z Lecha? Na pierwszym planie w autobusie z piłkarzami.Normalnie "kasta" w cholerę. PZDR> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee ach ta sława... IP: *.cgs.poznan.pl 17.04.02, 00:00 jak chodziłem po stadionie to mnie dzieciaki zaczepiały: "a ja Pana widziałem w telewizji. ale wie Pan czemu nie pokazali Pluta?" pzdr vivacee ps. Pluto nie wk... się, nie mogłem się powstrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Wiara Lecha cię znajdzie... IP: 195.136.122.* 17.04.02, 15:01 Gość portalu: Alchem napisał(a): > hooligans vivacee hooligans!!! ;p > > chyba vivaceem zainteresuje sie pani Krysia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: NOWA PIOSENKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 20:54 Gość portalu: pfff napisał(a): > Mano cos tam,sciagnalem hała w hooj > Ale w koncu kwestia gustu > Lepiej niech mi ktos powie skad moge sciaganc "ZA rok moze dwa na szyscie > tabeli..." > Pozdro dla "Sektora 5" ale nie dla ludzi "Wiara Lecha" Nie wycieraj sobie mordy Wiara Lecha - panie "M" żuliku z 5 sektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: NOWA PIOSENKA IP: *.radiomerkury.pl 15.04.02, 14:49 Choć nie chcialem się wypowiadać nie za siebie to piszę krótko-na prośbę Waldka Bylińskiego - autora tego kawałka. Utworu mozna słuchać(i głosować) na liście Radia Merkury. Po drugie na płycie w GW go nie będzie bo Gazeta nie była zainteresowana...Po trzecie plytka wkrótce się pojawi być moze we wspólpracy z klubem. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp3 Re: NOWA PIOSENKA IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 15:26 mp3 rulez czekamy az w audiogalaxy sie ukaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąski Re: NOWA PIOSENKA IP: *.radiomerkury.pl 16.04.02, 23:23 Super kawałek szkoda, że nie można nigdzie tego dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat2807 Re: NOWA PIOSENKA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 16:29 Widzial to juz ktos moze na AUDIOGALAXY albo KAZAA/GROKSTER? Oryginalny tytul to BEAR THE ROUND - Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: NOWA PIOSENKA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.04.02, 21:47 Gdzie ten kawałek można nagrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: NOWA PIOSENKA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.04.02, 21:59 Może Gazeta jednak mogłaby wydać piosenkę o Leszku "BearTheRound" Odpowiedz Link Zgłoś