Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.09.04, 22:42

www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S10000/TvSchedule_Lng0_Spo10000_Prs6_Ven0.shtml

JUŻ W SOBOTĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.w sobotę debiutuję na turnieju w Krakowie ;)
    Obserwuj wątek
      • tatoos Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 23:34
        Doroto--> mam pytanko, czy w Framie możnanormalnie zagrać tak prosto z ulicy,
        czy może są jakieś pory dnia kiedy nie można? Ile kosztuje godzinka lub coś w
        tym stylu?
      • dorota_snooker Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 23:58
        Klub w Krakowie otwarty jest w godzinach od 11 do ostatniego klienta.
        Wszystkich szczegółów dowiesz się dzowniąc pod numer zamieszczony w moim linku
        snooker w Krakowie ( dział kontakty ) . Jesteś z innej miejscowości ? Zazancz
        to dzowniąc, chłopaki zarezerwują ci stół. Co do cen nie mogę ci pomóc ponieważ
        ja znalzłwszy język porozumienia z włascicielem permnentnie nie płacę ;)))))))).
        Przyjdziesz raz będziesz wracał stale !!!!!!!!!
        Pozdrawiam i do zobaczenia przy stole :)))))))

PS.Że sie pochwalę zmaówiłam sobie kija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - jak małe dziecko
        jestem ;)
        • tatoos Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 23:10
          Serdeczne dzięki, pojawię się napewno w next week, może pogratuluje pierwszych
          sukcesoof?
      • elbee a nawet w piatek 27.09.04, 09:12
        wlasnie, a nawet w piatek 2/10

www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S10000/TvSchedule_Lng0_Spo10000_Prs5_Ven0.shtml
        • elbee to znaczy nie w piatek tylko sobote 28.09.04, 09:40
          no wlasnie, tutaj w Belgii inne kalendarze mamy. wiec potwierdzam za dorota ze
          faktycznie w sobote 2/10 ... :-)
          tak to jest jak czlowiek nie moze sie doczekac na transmisje :-)
        • mackal21 Re: a nawet w piatek 28.09.04, 22:49
          Tak jest.W sobotę.Swoją drogą,ciekawe jaki mecz pokażą.Stawiam na mecz Dott-
          Ryan Day lub O'Sullivan-Mark Davis.
          Zapraszam na mój kącik snookera
          forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=13944&start=90
      • snookerfanka Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 11:29
        Ja też nie wiedziałam, jak tak się można wkręcić, a ja już jutro ruszam do
        krakowskiego Frame'a. A wszystko dzięki uprzejmości jednego z moich kolegów,
        który jak się okazało gra w snookera:). Trzymajcie kciuki:).

P.S.Dorota, może zobaczę Cię na sobotnim turnieju???
        • dorota_snooker Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 21:46
          snookerfanka napisała:

P.S.Dorota, może zobaczę Cię na sobotnim turnieju???

Zobaczysz -sobota o 10 gram mecz ;)))))))))))))))))))))))))))
          A potem bedę ogladać wytrwale i kibicować bo jest komu ;)))))))))))))
          A który to twój kolega - Kuba może ??????????

PS.Uważaj na księcia jest groźny :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka