dorota_snooker 26.09.04, 22:42 www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S10000/TvSchedule_Lng0_Spo10000_Prs6_Ven0.shtml JUŻ W SOBOTĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.w sobotę debiutuję na turnieju w Krakowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatoos Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 23:34 Doroto--> mam pytanko, czy w Framie możnanormalnie zagrać tak prosto z ulicy, czy może są jakieś pory dnia kiedy nie można? Ile kosztuje godzinka lub coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 23:58 Klub w Krakowie otwarty jest w godzinach od 11 do ostatniego klienta. Wszystkich szczegółów dowiesz się dzowniąc pod numer zamieszczony w moim linku snooker w Krakowie ( dział kontakty ) . Jesteś z innej miejscowości ? Zazancz to dzowniąc, chłopaki zarezerwują ci stół. Co do cen nie mogę ci pomóc ponieważ ja znalzłwszy język porozumienia z włascicielem permnentnie nie płacę ;)))))))). Przyjdziesz raz będziesz wracał stale !!!!!!!!! Pozdrawiam i do zobaczenia przy stole :))))))) PS.Że sie pochwalę zmaówiłam sobie kija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - jak małe dziecko jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatoos Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 23:10 Serdeczne dzięki, pojawię się napewno w next week, może pogratuluje pierwszych sukcesoof? Odpowiedz Link Zgłoś
elbee a nawet w piatek 27.09.04, 09:12 wlasnie, a nawet w piatek 2/10 www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S10000/TvSchedule_Lng0_Spo10000_Prs5_Ven0.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
elbee to znaczy nie w piatek tylko sobote 28.09.04, 09:40 no wlasnie, tutaj w Belgii inne kalendarze mamy. wiec potwierdzam za dorota ze faktycznie w sobote 2/10 ... :-) tak to jest jak czlowiek nie moze sie doczekac na transmisje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: a nawet w piatek 28.09.04, 22:49 Tak jest.W sobotę.Swoją drogą,ciekawe jaki mecz pokażą.Stawiam na mecz Dott- Ryan Day lub O'Sullivan-Mark Davis. Zapraszam na mój kącik snookera forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=13944&start=90 Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 11:29 Ja też nie wiedziałam, jak tak się można wkręcić, a ja już jutro ruszam do krakowskiego Frame'a. A wszystko dzięki uprzejmości jednego z moich kolegów, który jak się okazało gra w snookera:). Trzymajcie kciuki:). P.S.Dorota, może zobaczę Cię na sobotnim turnieju??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: PATRZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.09.04, 21:46 snookerfanka napisała: P.S.Dorota, może zobaczę Cię na sobotnim turnieju??? Zobaczysz -sobota o 10 gram mecz ;))))))))))))))))))))))))))) A potem bedę ogladać wytrwale i kibicować bo jest komu ;))))))))))))) A który to twój kolega - Kuba może ?????????? PS.Uważaj na księcia jest groźny :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś