Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią

IP: 128.95.25.* 27.09.04, 19:17
    janas smieje sie ludziom w twarz
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dżeppeto Moje dziecko to ma szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 27.09.04, 19:20
        Widzisz Pinokio pan janas to dobry człowiek zagrasz sobie mój drewniany chłopczyka dwa mecze na polku z innymi ludźmi. Oni co prawda nie bedą jak ty drewniani ale co tam:) Baw sie dobrze i nie kłam!
        • Gość: paranormal popisy Janasa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 19:38
          heh z Boruca juz zrezygnowal bo 1 czy 2 mecze dobre rozegral Kuszczak... ja tu
          widze wieka mysl trenerska- Janas chce zaskoczyc rywala wystawiajac znowu
          eksperymentalny sklad (kretynie przez te twoje ciagle roszady nicnie
          wychodzi... wybiera sie grupe ludzi i na nich stawia a nie co meczzyk to
          zmiana). Eksperymenty to sie robi w meczach towarzyskich. Teraz nawet jak
          powola Frankowskiego to pewnie zestawi go z Drewniakiem (bo gra w lidze
          angielskiej i zna qpe Walijczykow i ich wyspiarski styl gry)...
          ZERO KONSEKWENCJI = ZERO WYNIKOW
          • Gość: swerd po cholere tego kaleke powołuje? po 1 meczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:16
            • Gość: Angol Krzynówek i Dudek. No, jeszcze Bąk. A reszta won. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.09.04, 20:19
              Ale będzie heca! Życzę polakom kompromitacji.
          • Gość: hegemon ZAKUTA PAŁO Z PŁOCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:45
            JANAS nie zrezygnował z Boruca tylko tu jest lista zawodników z lig
            zagranicznych, a Boruc(znawco) gra w Legii
            • Gość: paranormal Re: sam zes pala IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 23:57
              tak czy inaczej jeden z nich wyladuje na trybunach (obstawiam Boruca)
              fakt - moj blad mecze sa 2= bramkarzy 3
          • Gość: 4 Re: popisy Janasa IP: 62.233.190.* 27.09.04, 22:33
            Te liskiewicz buraku rozwiąz nasza lige i cale pzpn i idzcie na ogorki bo nasza
            liga i reprezentacja tylko nam wstyd przynosi
            • Gość: Ja - nas urzadze ! Janas to typowy przyklad funkcji odwrotnej... IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 28.09.04, 08:41
              popelnia bledy, bo chce wygrac mecz.Gdyby zalozyl, ze chce przegrac i poniesc
              totalna kleske,do reprezentacji wybralby innych ludzi i ku jego zdziwieniu ,
              odnioslby sukces.
        • Gość: Pedro Janas miał przynajmniej gdzie powołanie wysłać... IP: 195.85.249.* 28.09.04, 09:18
          Janas miał przynajmniej gdzie powołanie wysłać, bo drewniak-Rasiak w sobotę w
          nocy kontrakt z Derby podpisał.
          Gdyby nie to, to musiałby do chłopaka "polecony" wysyłać.
          I to nie wiadomo dokąd: do Grodziska, Sieny, Anglii (z jakiego miasta jest ten
          klub ?).
          Patrzcie jaki światowy chłopak...
      • winni1 gowno ludziom z mozgu robicie tym spolszczaniem 27.09.04, 19:21
        nazw lig angilelskich
        • Gość: greg NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:26
          TYLKO NIE TEN DREWNIAK
        • Gość: anty Janas Re: gowno ludziom z mozgu robicie tym spolszczani IP: *.cable.mindspring.com 27.09.04, 19:36
          jakie gówno? gra w II lidze, koniec kropka. I liga to Premiership a II liga to
          division one czy jak oni to zwą. Dla mnie to jest skandal i za takie coś Janasa
          powinno się wypieprzyć na zbity pysk! On na siłe promuje Rasiaka poprzez
          powoływanie go do reprezentacji! Tak samo robił Engel z Żewałakowami i tak samo
          robi Janas z Rasiakiem. Kolega Janasa jest menadżerem tego drewnianego kopacza
          i pewnie obiecał mu działke jak znajdzie dla niego jakis dobry klub, więc Janas
          pluje ludziom w twarz i dalej powołuje to drewno. Okazuje się że Rasiak jest
          taki dobry, że nie mógł znaleśc pracy nigdzie indziej tylkow w jakimś cienkim
          Derby, ale jak widać dla Janasa on mógłby grać w Izolatorze Boguchwała i też
          dostałby powołanie. To jest własnie to polskie bagno, układy układziki, które
          decydują kto gra a kto nie. Skandal!!! Przecz z Janasem, dlaczego Polacy to
          takie skorumpowane świnie? Dlaczego nic w tym kraju nie może być normalne tylko
          o wszystkim decydują układy i kasa? Czy nie można czegoś z tym zrobić? Czy nie
          można wywalić na zbity pysk tyh wszystkich pseudo trenerów i pseudo działaczy,
          którzy psują polską piłke?
          • Gość: autor Re: gowno ludziom z mozgu robicie tym spolszczani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 19:40
            Anglicy sobie teraz dawne Division 1 (czyli po naszemu druga liga) nazwali
            Championship! Teraz Division 1 to tak naprawde trzecia liga. To sie nazywa
            marketing...
          • Gość: Ja - nas urzadze ! Nie mozna i juz!!!!!!! IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 28.09.04, 09:30
            Janas wyrosl na 'czlowieka' jako sportowiec socjalistyczny i ciagle posluguje
            sie wytycznymi wiodacej sily narodu, naszej partii.Chociaz 'nasza partie' dawno
            juz szlag trafil,Janas o 'wytycznych' nie zapomnial,one sa dla Janasa ciagle
            zywe i wedlug ich zasad postepowal , postepuje i bedzie postepowac. Amen.
      • Gość: -_- Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.dyn.optonline.net 27.09.04, 19:29
        niedzielan i rasiak dwa drewniaki
        ja pier... kogo on powoluje
        idiota

• Gość: AntyRasiak Ku........a, tylko nie Drewno-Rasiak!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:29
        Ja pierniczę, czy można się przenieść do jakiegoś alternatywnego świata bez
        Pinokia-Rasiaka! I najchętniej bez intelektualisty Janasa!!!
        • Gość: grzesiomaniak www.grzesiurasiak.republika.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:46
          Fani Grzesia od Odry po Bug, łączcie się!!!www.grzesiurasiak.republika.pl
      • pitrix PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 19:55
        Ten nasz pożal się boże selekcjoner upadł z ambony myśliwskiej na starą
        purchawę i mu się we łbie popierdo....iło. Wszyscy widzieli jak nasz gwiazdor
        ROSSSI zagrał z Anglią, i jak grał we wcześniejszych meczach, tylko Janas z
        Listkiewiczem uważają że to As nad asy polskiego napadu.
        To jest GRUBE NIEPOROZUMIENIE, prywata i lekceważenie Polskich kibiców!!!!!
        Panowie JANAS , LISTKIEWICZ , RASIAK urządzają sobie prywatny folwark!!!!!!!!!!
        Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Precz z JANASEM!!!
        • Gość: PRECZ Z JANASEM!!! PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:58
          PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRECZ Z
          JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          PRECZ Z JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRECZ Z
          JANASEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maart i jeszcze Lewandowski... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.09.04, 20:00
        Nasz wielki narodowy wizjoner Pawel Janas (przeciez ciagle ma nowe wizje skladu
        i ustawienia) w przypadku 2 zawodnikow zachowuje daleko idace zaufanie. Jednym z
        nich jest Grzegorz "The Wood" Rasiak, drugim natomiast gasnaca gwiazda srodka
        pola czyli Mariusz Lewandowski. Ustawicznie trener stara sie patrzec na te czesc
        boiska, gdzie w danej chwili nie znajduja sie ci panowie. Przeciez gdyby
        obserwowal ich meczarnie podczas meczow reprezentacji, gdyby spojrzal na to, z
        jaka gracja kalecza kazda pilke, to z pewnoscia by sie zlitowal nad ich tragedia
        i wiecej do reprezentacji nie powolywal. Bardzo prosze, niech nasz selekcjoner
        dokladnie, raz jeszcze, obejrzy mecze naszej druzyny narodowej. I niech zwroci
        uwage na kalectwo, ktorego byc nie powinno. Kalectwo przentowane przez Mariusza
        Lewandowskiego i Grzegorza Rasiaka.
        • Gość: Grzeslaw Re: i jeszcze Lewandowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:41
          Dobra, w stosunku do Rasiaka do się zgodzę, ale Lewandowskiego bym nie skreślał
          w reprze. Owszem, na def pomocniku gra fatalnie, ale przecież w Doniecku gra na
          stoperze. Uważam, że tam jest jego miejsce i tam musi być przetestowany. Dajmy
          mu zagrać 2-3 mecze w obronie potem ocenimy. A Rossiego należy jak najszybiej z
          tej kadry wypierdzielić. Nie mogę znieść tego gościa. Przepała.
          • Gość: maart Re: i jeszcze Lewandowski... IP: *.chello.pl 27.09.04, 23:40
            Oczywiscie, Lewandowski dobrym zawodnikiem jest (lub moze byc). Ale czemu,
            niezaleznie od pogladow ludzi ceniacych pilke, obserwujacych mecze, angazujacych
            sie emocjonalnie w wystepy naszej druzyny, selekcjoner Janas ustawicznie promuje
            tych 2 panow pomimo, ze sa drewniakami? Niech Lewandowski gra w Doniecku na
            pozycji stopera - chwala mu za to! Moze to powinno sklonic Janasa do tego, aby
            na pozycje defensywnego pomocnika wprowadzic kogos innego (chocby Lukasz Surma,
            ktory rozgrywa pilke do przodu, zamiast podawac ja ustawicznie do obroncow, jak
            czyni to pan L.) A wtedy, byc moze, dla Mariusza Lewandowskiego znajdzie sie
            miejsce w obronie. Z pewnoscia bedzie mniej brutalny i chamski w swych
            zagraniach niz Tomasz "Wagon Fajek" Hajto... Czego zycze zarowno samemu
            Mariuszowi jak i kibicom polskiej reprezentacji!
        • Gość: Rasiakator www.grzesiurasiak.republika.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:48
          Grzegorz, wierzymy w Ciebie. Pokaż całemu światu jak w piłkę się gra!!!www.grzesiurasiak.republika.pl
      • Gość: barti Taaaaaaaaaak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:01
        Taaaaaaak Rossi Drewno strącił piłeczkę swoją cudowną główką i wyszła asysta w meczu na szczycie dwóch angielskich potęg piłkarskich. Teraz drewniany "Baran" znów zbawi reprezentację. Dziękujemy ci Pawle... czas odejść.
        • Gość: pipi Re: Taaaaaaaaaak IP: *.uia.ac.be 27.09.04, 20:11
          Numer telefonu do gildii skrytobójców ktos ma?
      • Gość: anty Janas Skład Marzeń!:-) IP: *.cable.mindspring.com 27.09.04, 20:13
        Patrząc na ten skład nogi się podemną uginają....ze śmiechu! Ludzie popatrzcie
        na tych zodników: Kuszczak ( kto to w ogóle jest?), Kosowski, Lewandowski,
        Hajto, Rzasa, Niedzielan, Rasiak... Jeeeezuuuuuuuu czy ten Janas jest
        nienormalny czy on nie widzi, że wszyscy oni są dobrzy technicznie tylko, że im
        piłka w grze przeszkadza? Ci kopacze nadają się do reprezentacji Polski...ale
        drwali. Oni wszyscy graja sztywno, mają braki techniczne, zero przyjecia piłki,
        zero podania, wszystkie podania tych piłkarzy sa "pod jaja", zero gry z
        pierwszej piłki albo po ziemi. Boże co ten Janas idiota wyrabia. Precz z
        Janasem, precz z Janasem, on chyba lubi takich mocnych drwali którzy wyglądaja
        jak dresy. Janas twój czas już dawno minął.
        • Gość: paranormal Re: Skład Marzeń!:-) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 20:24
          >Kuszczak ( kto to w ogóle jest?)

akurat z Kuszczaka to moze beda jeszcze ludzie... mlody jest w mlodziezowce
          gral, ale po co go teraz powolywac? Posiedzi na lawie... a jak nie daj Boze cos
          stanie sie Dudkowi to wejdzie za niego i bedzie sial zamet debiutujac w meczu o
          punkty
        • Gość: Grzesiohoolik www.grzesiurasiak.republika.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:50
          Grześ jest najlepszy i już wkrótce przekonają się o tym butni angole. Come on Derby, come on Rams, Come on Rasiak! Gooooool!!!!www.grzesiurasiak.republika.pl
      • Gość: piok Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.crowley.pl 27.09.04, 20:14
        brawo janas ty debilu. chyba znowu zagramy diamentem mam nawet kilka powyslów,
        np. w środku lewandowski - kukiełka - radomski, na prawym skrzydle krzynówek,
        na lewym ustawmy żurawskiego, w ataku "rossi", w obronie rzasa w środku z
        żewłakowem a po bokach szymkowiak i niedzielan - co popieprzony skład?
        przecież w takim zagramy.
        JANAS - KU..A ODPI...UL SIĘ OD PIŁKI NOŻNEJ, KUR..A BŁAGAM
      • gieo LABOGA LABOGA O KURVA !!! 27.09.04, 20:15
        JA PIERDOLE LEWANDOWSKI ZNOWU BEDZIE W KADRZE CO PODANIE DO NIEGO TO STRATA
      • gieo Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią 27.09.04, 20:23
        A DO TEGO JESZCZE KUSZCZAK(ŻEBY TYLKO DUDEK BYŁ ZDROWY)
        A TAK NA MARGINESIE TO JA MYŚLE ZE JAK JUZ NIE MA JANAS KOGO WYBRAC NA
        REZERWOWEGO BRAMKARZA TO POWINIEM STAWIAC NA MŁODYCH Z POLSKIEJ LIGI
      • gieo TYLKO TRENER Z ZAGRANICY 27.09.04, 20:29
        polskamyślszkoleniowa TO CO CO UMARŁO ŚMIERCIA NATURALNA NA POCZATKU LAT 80
        XXw. TERAZ TO JEST ARCYLIPA TO CO ONI ROBIA
        • Gość: Trener Pierniczek ZDULNY CHOP IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:42
          Rasiak jest zdulny
        • Gość: Ja-nas urzadze! Dlaczego tak ci zalezy, zeby... IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 28.09.04, 09:57
          Janas zamieszkal zagranica ?...Janas to nie Boniek,chlop nie zna obcych
          jezykow, nawet w polskim, gdy mowi, robi bledy ortograficzne. Chcesz , zeby
          facet sie zmarnowal ?... Dlaczego mu tak zle zyczysz?...
      • Gość: grzegorz bezsilnosc paranoja debilizm IP: *.zabrze.net.pl 27.09.04, 20:36
        jestem bezsilny slyszac takie informacja na usta scisna mi sie tylko jedune
        slowa te pansdtwo nie jest moja ojczyzna skporumpowamna ojczyzna brak slow
        ludzie wytosujcie jakis protest
        • Gość: greg na uklady nie ma rady IP: *.zabrze.net.pl 27.09.04, 20:39
          co tu komentowac szkoda klawiaturt na takiego palana janasa
          • Gość: pozytywny nie narzekaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:52
            Zamista narzekać, przekonaj się o zaletach naszego baranka na stronie: www.grzesiurasiak.republika.pl i ciesz się z jego powołania. Zagwarantuje jeszcze wiele łez (radości rzecz jasna).
        • Gość: grzegorz janas go w pupe posuwa nie ma innego wytlimaczenia IP: *.zabrze.net.pl 27.09.04, 20:46
          zna ktos jakies lepsze
          • Gość: m.k. Re: janas go w pupe posuwa nie ma innego wytlimac IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:10
            Ja znam!
            Janas go nie posuwa, ale posuwa Apostela, a Apostel posuwa Pierniczka, a
            pierniczek rasiaka, a rasiak listkiewicza, a listkiewicz janasa.
            Tak to jest...
      • Gość: załamany info Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:47
        R A T U N K U!!!
        • Gość: m,k, Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:12
          bojkotujcie mecze, kibice! nie kupujcie biletów!
          choćby nie wiem co, jedyna droga do zmian......
      • Gość: fazi Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.09.04, 21:21
        tego sie mozna bylo sie spodziewac.ciekawi mnie jednak,czy powola w koncu
        Franka?ale chyba nie bo on strzela bramki a to nie pasuje do koncepcji pana
        Pawla.
        • Gość: ftblst Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.local.pl / 217.11.143.* 27.09.04, 21:39
          Franek to mikrus, pan Grzegorz jest od niego ze dwa razy większy! Rossi, pokaż
          niedowiarkom, że jesteś nowym Oli'm!
          • Gość: olaboga Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:37
            jest wielki jak.. e..e.. to drzewo e... głąb :/ yyy.. .znaczy dąb
      • Gość: yahooza Rasiaka postrzelić..... śmiertlenie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:12
        Rasiaka chyba będzie trzeba postrzelić śmiertlenie!!! Żeby w końcu Janas
        przestał powoływać to beztalencie!!!
      • Gość: marihuana janas frajer IP: 62.233.190.* 27.09.04, 22:13
        janas kurwa ty jebany frajerze, po chuj powołujesz tego ciecia rasiaka, kurwa
        ciecia z druiej ligi, pewnie sie w dupe walicie jebane geje !!!
        • Gość: Sęp Blatterr Michałku i Pawełku IP: 62.233.190.* 27.09.04, 22:24
          Michałku , dlaczego pozwalasz aby ten Janosik powoływał takiego frajera z
          drugiej ligi. Wiem, ustaliliśmy aby Polska przegrywała kazdy mecz ze
          Szwajcarią, Francją, Anglią, Niemcami, Brazylią i innymi zespołami z pierwszej
          60. Ale nie chce aby w waszej kadrze były gejowskie układy. To kompromituje
          FIFE, bo Wy i tak Michałku, Pawełku i całe PZPM (Pedalski Związek Pana
          Michałka) jesteście skompromitowani. Taki duży kraj, prawie 40 milionów i ani
          zespołu w Lidze Mistrzów i tylko jeden mundial w ostatnich 18 latach. Ruchajcie
          się po cichu, nie róbcie z tego afery.
          P.S. Janosiku, nie ruchaj się z drewniakiem na zgrupowaniach, jak chcesz to
          moge rozwiązać mu kontrakt i będzie tylko twój. Papa
          Osoby w tym poscie są czystko przypadkowe podobnie jak zdarzenia :))))
          • Gość: ryter Re: Michałku i Pawełku IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.09.04, 02:04
            hihi - nie zauważyłeś, że numer IP sie tu wyświetla.

Ale jaką metamorfozę przeszedłeś....
      • Gość: loco M.Lewandowski - po co? Weźcie mnie ja potrafie po- IP: *.chello.pl 27.09.04, 22:21
        dawać do przodu... O Rasiaku juz mi sie nie chce gadac...
        Pozwolilem sobie umiescic te uwage, bo od zawsze, kiedy on wystepuje w kadrze
        jestem jego zagorzalym antagonista. Kartofel Lewandowski - pokazuje kartoflana
        piłkę. Dlaczego Janas z uporem maniaka powoluje to beztalencie? Jakie lacza ich
        uklady? czyzby jeszcze z Amiki? Komu zalezy na promocji Mariuszka? Jaka dzialke
        dostaje z tego Janas, a moze i jeszcze ktos?
        Dosc promowania w kadrze beztalenci!!!
        • Gość: marihuana Listkiewicz uparł się, że... IP: 62.233.190.* 27.09.04, 22:32
          rozpierdoli całą naszą piłkę i jeszcze będzie się z Nas ludzi pragnącch oglądać
          nasze zespoły w Lidze Mistrzów czy finałach śmiał. Nie mówie aby nasze druzyny
          były mistrzami ale nie chociaż graja tam. Przynjamniej będzie pare meczów na
          wysokim poziomie, a po jakimś czasie może nawet lepiej. A tak w Pucharze UEFA
          Wisła która w naszej lidze strzela w każdym meczu po 5 goli gdzie chce i komu
          chce nie może rozgromić Gruzinów ! (sic) Legia i Amica prawdopodobnie odpadną.
          Nasza reprezentaja regularnie nie gra w championatach (wyjątek w Korei
          zakonczony i tak bardzo szybko). Nie żałuj pieniędzy na donbrego trenera, bo
          jak będzie dobra gra to i będą pieniążki od FIFY i od kibiców, bo będą chcieli
          przychodzić na mecze. Nasza Wisła dostałą baty bez dwóch zdań od słabego w tym
          sezonie Realu. Nasza liga jest jedną ze słabszych w Europie. O TO CI KURWA
          CHODZIŁO LISTKIEWICZ ?!!!!! JĘSLI TAK TO WYPIERDALAJ !!!
          • Gość: zeno Re: Listkiewicz, on nie chce odejść ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:55
            myśli, że jest najlepszy. Oni go [tzw. działacze ] poprą w grudniu na zjeździe i
            wybiorą na nastepne 4 lata. Dla nich taka bylejakość to najlepsze rozwiązanie.
            Tam nie ma żadnej opozycji ani innego kandydata na szefa PZPN.
      • Gość: geo Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.cvx.algx.net 27.09.04, 22:53
        Janas po prostu nie czyta gazet i nie wie ze Rasiak jest bez formy
      • Gość: kibicka a myslałam że Janas sie obudził... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:10
        po tym co Rasiak "zaprezentował" w meczu przeciwko Angli Janas powinien wrezcie
        przejrzec na oczy.ale widac że człowiek uparł sie na całego i swiata poza
        Rasiakiem nie widzi;(a szkoda..znowu beda ciezkie mecze:(
        • Gość: cis Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.tele2.pl 27.09.04, 23:33
          Zostawcie tego Rasiaka w spokoju. Grał dobrze w pucharach z Groclinem i grał dobrze na Węgrzech. Tylko w tym meczu grał razem z Niedzielanem. I grali bardzo dobrze. Więc eksperci dajcie sobie spokój bo Franek w meczach z Realem nawet do piłki nie doszedł. Ja myślę, że ludzie w Derby znają sie lepiej od nas wszystkich. I ten chłopak ma dopiero 25 lat a już gra w reprezentacji, pucharach i I lidze angielskiej.
          • Gość: spits Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 23:45
            W końcu ktoś mądrze i rzeczowo napisał.. Popieram.
          • Gość: kibicka Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:48
            człowieku przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałeś..a jak bedziesz oglądał
            mecz z udziałem Rasiaka to radze załozyć baaardzo mocne okulary.
            • Gość: cis Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.tele2.pl 27.09.04, 23:51
              dziewczyno ja oglądam setki meczy w roku. Wiec nawet nie będe sie bawił z laikami w dyskusje
              • Gość: pawel Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.tmodns.net 27.09.04, 23:58
                cis ciebie chyba po..balo,bo nie wiesz co piszesz ty wielki znawco futbolu.idz
                obejrzec sobie chocby ostatnie mecze obu (Franka i rasiaka)a sie przekonasz kto
                tu ma racje.
                • Gość: cis Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: *.tele2.pl 28.09.04, 00:00
                  mecze Franka z Zagłębiem, Łęczną, Polonią itp?? Pawełku czy ty widzisz nazwy tych klubów??
                  • zeliwny !!!!!!!!!!!!!!!! DO PANA "CIS" !!!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 00:24
                    Przeprazam bardzo panie CIS ale czy węgry (z którymi niby fenomenalnie zagrał rasiak) to klasowy zespół?
                    raczej nie
                    mogę wymienić conajmniej 10 lepszych napastników od Rasiaka....
                    Zurawski, Włodarczyk, Saganowski, Frankowski, Niedzielan, Jeleń, Reiss, Kryszałowicz, Olisadebe, Sikora (następnych pięciu też by się bez problemów znalazło).
                    W samej polskiej lidze jest conajmniej dziesiątka napastników lepszych od rasiaka.
                    Nie mówie że jest zly i beznadziejny (chociaż niewiele mu brakuje), ale zachwycanie się tym że ma szanse, predyspozycje i tylko 25 lat to głęboka przesada.
                    Niech pan zobaczy ile lat ma Jeleń ile Gregorek (Amica - pisze bo widze że się pan na polskiej lidze nie bardzo zna).
                    To są młodzi i perspektywiczni (lepsi od rasiaka) zawodnicy którzy osiągną coś tylko dzięki swoim umiejętnościom a nie protekcjij DŻANASA.
                    Oglądam wszystkie możliwe mecze piłki nożnej jakie są pokazywane w TV (nie tylko polskiej i nie tylko publicznej).
                    Wiem wystarczająco o piłce i mogę spokojnie porównać RASIACZKA z innymi wypada miernie.
                    Ten piłkarz niczego nie osiągnie - będzie się tłukł po jakichś beznadziejnych klubach i przewracał się o swoje nogi.
                    Najbliżej mu do Klose (który prezentuje ten sam mierny poziom co nie przeszkadza mu grać w dobrym klubie i pokazywać jaki jest żałosny, a wszystko za to że BŁYSNĄŁ W JEDNYM MECZU - ZUPEŁNIE JAK RASIAK).
                    Proponuję się kolego CIS uwazniej przyglądać grze swojego idola (może widzia w nim pan swoje odbicie) :-)

zeliwny
                    • Gość: cis Re: !!!!!!!!!!!!!!!! DO PANA "CIS" !!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 28.09.04, 00:31
                      przemyślenia dobre. zgadzam sie z większością. na polskiej lidze sie znam, wiem kto to jest gregorek. Ale wiem też że ta nasza liga prezentuje poziom beznadziejny i dobrze ze Grzegorz sie wyrwał. A czy osiągnie dużo czy malo zobaczymy. Wiem tylko że był już próbowany w Sienie. Kontraktu nie dostał ale mimo wszystko był blisko. A dlaczego nikt sie nie przyczepi do Kosowskiego. Od roku siedzi albo na lawie albo na trybunach w zespole z dołu tabeli Bundesligi ale powołania dostaje. Gra dobrze 15 minut i koniec. I nikt nie wyzywa Janasa za stawianie na tego przereklamowanego pajaca
                      • Gość: woj Re: !!!!!!!!!!!!!!!! DO PANA "CIS" !!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 07:59
                        Tez sie zgadzam ze rasiogol nie musi byc taki zly za jakiego go tu wszyscy
                        uwazaja. Ze nie jest ronaldo to wiadomo, ale nie kazdy musi miec technike -
                        cala skandynawia gra drewniany futbol i wychodzi na tym znacznie lepiej od nas.
                        U Czechow w ataku na Euro gral drewniak Koller i nie przeszkadzalo im to grac
                        widowiskowo i skutecznie. Mysle ze Rasiak moze byc pozytecznym graczem dla
                        reprezentacji, i Janas powoluje go nie tylko za robienie loda, ale i za to ze
                        chlopak cos wnosi do druzyny.

A co do gry w drugiej lidze - 1. nie mamy zawodnika ktory moglby grac w ataku w
                        premiership, 2. druga liga angielska jest pewnie lepsza od polskiej pierwszej,
                        taki na przyklad Tarachulski grajacy w 4 (!) lidze angielskiej konkuruje o
                        miejsce w ataku z reprezentantem Łotwy Stolcersem (grał na Euro 2004).

• zeliwny !!!!!!!!!!!!!!!! DO PANA "CIS" !!!!!!!!!!!!!! (2) 28.09.04, 17:39
                        witam ponownie panie CIS
                        zadziwia mnie pana wiara w Grzesia
                        to oczywiście dobrze że wyjechał z polski (bo tylko tak przy aktualnym składzie PZPN możemy promowyać polską piłkę - wysyłając do europy naszych piłkarzy)
                        nie wiem tylko czy Rasiak zrobi nam w europie dobrą czy złą renomę
                        raczej to drugie ale czas pokaże
                        tak naprawdę to nie chodzi mi o krytykowanie samego Rasiaka lecz jego gry
                        piłkaż ten aktualnie (jak i przez ostatnie miesiące) nie przedstawiał żadnej wartości sportowej
                        grał beznadziejnie w reprezentacji, nie grał w klubie (chyba 2 sparingi zagrał i tyle), tak naprawdę nie wystąpił poza reprezentacją w żadnym meczu o stawke (szczególnie że odszedł z groclinu).
                        najbardziej boli to że grał w reprezentacji tylko za śliczne oczy podczas gdy inni błyszczeli formą (i błyszczą nadal) a powołań nie dostawałi
                        DŻANAS nie może się tłumaczyć że musiałby zaryzykować bo największym ryzykiem było wystawianie zawodnika bez klubu i bez formy
                        To samo tyczy się oczywiście Kosowskiego który tylko zabiera miejśce Krzynówkowi na lewej flance.
                        Gdyby nie grał kosowski to wreszcie na prawym skrzydle mógłby zagrać Gorawski, który tak naprawdę nigdy nie dostał szansy pokazania się choć kiedy już wchodził to w ciągu kilkunastu minut robił więcej niż Kosowski przez cały mecz.
                        Mógłby też Janas sprawdzić Kikuta, który wydaje się byc naprawdę kreatywnym i nie bojącym się gry zawodnikiem.
                        Osobna kwestią jest gra w reprezentacji lewandowskiego który powinien zostać przesunięty albo do obrony albo odstawiony od zespołu).
                        Co do Janasa to popełnia za dużo błędów personalnych i nie ma koncepcji gry.
                        Gołym okiem widać że zawodnicy nie mają żadnych narzuconych schematów gry.
                        Nie wiedzą co robić gdy mają piłkę.
                        Pozytywne wyniki reprezentacja osiągnęła tylko dzięki determinacji i indywidualizmowi kilku zawodników.
                        Janas się do nich nie przyczynił bo byli to zawodnicy na których postawiłby każdy selekcjoner (zurawski, krzynówek, mila, bąk).
                        Jeśli Rasiak będzie prezentowałdobrą formę to może grać w reprezentacji ale nie teraz kiedy prezentuje się marnie i tylko zabiera miejsce lepszym.

• Gość: woj Re: !!!!!!!!!!!!!!!! DO PANA "CIS" !!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 08:30
                      Ja sie nie znam na pilce, ale chcialem zauwazyc, ze chociaz gracze ktorych pan
                      wymienil maja lepsza technike, szybkosc i (niektorzy) strzal, nie potrafia
                      jednak tak dobrze jak Rasiak grac cialem i glowa.

Ktos mi mowil kiedys, ze oprocz geniuszy, ktorzy strzelaja gole z niczego ( a
                      zaden z pilkarzy przez pana wymienionych do nich nie nalezy) napastnik jest
                      dobry tylko wtedy kiedy druzyna umie mu stworzyc sytuacje bramkowe. Polska
                      reprezentacja tych okazji tworzy jak na lekarstwo. Rasiak dzieki umiejetnosci
                      gry glowa, plecami do bramki, potrafi stworzyc sytuacje partnerom po odegraniu
                      glowa dlugiej pilki. Moze dlatego, choc jest "drewniany", kiepski technicznie,
                      powolny itp itd Janas go wystawia. On przeciez tez nie jest slepy i wie nie
                      mniej niz pan o tych "10 lepszych napastnikach". Ma jednak taka koncepcje gry a
                      nie inna - i jego koncepcja moim zdaniem wcale nie jest taka glupia. Polscy
                      gracze sa zbyt ciency zeby w otwartej grze wygrac z dobra europejska
                      reprezentacja, potrzebujemy wiec jakiejs wunderwaffe zeby wygrywac z lepszymi.
                      Dla engela byl to Olisadebe, dla janasa ma byc wielkolud Rasiak dogrywajacy
                      pilki+szybki napastnik obok niego. Jest to jakis pomysl, przynajmniej jasno
                      zdefiniowany i w miare możliwośći konsekwentnie realizowany.
                      pozdrawiam
                  • Gość: ryter Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.09.04, 02:01
                    Frankowski się nie nadaje - to jest napastnik pokroju Koniarka albo Zenona
                    Burzawy (kto go jeszcze pamięta ?). Potrafi przystawić nogę gdzie trzeba, ale
                    wystarczy jeden DOBRY obrońca i Frankowski NIE ISTNIEJE. To się okaże w meczach
                    z Austrią i Walią i ja bym chciał zobaczyć gdzie wtedy będą ci, co dzisiaj
                    domagają się jego gry w reprezentacji. Bądźcie kurwa odpowiedzialni za własne
                    zdanie !
                    • Gość: iks Re: Grzegorz Rasiak jest najlepszy IP: 81.219.192.* 28.09.04, 08:06
                      policz ile bramek strzelil koniarek
                      ile dostał szans?
                      zawsze był za stary(nie miał układów)

a gucio warzycha

zmarnowani przezPZPR(N)

• Gość: scyzoryk Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.midltn01.ct.comcast.net 28.09.04, 00:04
        Rasiaka nie znam i ztego co tu czytam ,nie chce go znac (20 lat za
        granica).Wina obarczam tu jedynie Liskiewicza bo wybral cos na selekcjonera co
        jest bardziej lalowe jak pole WAWRZKA co 10 lat gnoju nie widzialo.Ch-j im w
        kanapki.
        • Gość: Gowniarz Agr! IP: 137.207.120.* 28.09.04, 00:43
          Kurwa, ta kadra jest fatalna. Rasiak, Niedzielan, Lewandowski, Rzasa, Zewlakow,
          Kosowski, Kuszczak? Co Janas mysli ze powolal tyle dzewniakow? Polska przegra 5-
          1. Jestem ciekawy jakich zawodnikow Janas powola z Ekstraklasy. Kukielka jest
          najgorszym zawodnikiem w kadze. 10 razy gorszy niz Rasiak i Lewandowski. Jak
          Janas powola Kukielke do kadry to jest zupelnym bezmozgowcem.
          • Gość: ryter Re: Agr! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.09.04, 01:56
            Odpierdolcie się od Rasiaka - nie wiem czy powoływanie go to najlepszy pomysł,
            ale skoro już jest to pozostaje go dopingować i życzyć mu jak najlepiej.
            Znaleźliście sobie kozła ofiarnego, a koleś stara się najlepiej jak umie i z
            pewnością wkłada w grę całe serce. Dla was kurwa także między innymi. Sytuacja
            jest chora, ale należy szukać prawdziwego źródła problemów. Jest nim nie tylko
            Listkiewicz, bo jak on odejdzie, to przyjdzie nowy jemu podobny. Winna jest
            pieprzona polska mentalność - trzymanie się kurczowo swoich stołków i kompletny
            brak krytycyzmu wobec siebie. Zanim jednak zaczniecie krytykować PZPN
            zastanówcie się dobrze czy czasem i wy w swoim środowisku nie przejawiacie tych
            cech. Kto z was by zrezygnował z dobrze płatnej i nie trudnej pracy tylko
            dlatego, że pracuje mało efektywnie ?
            • Gość: Tib Re: Agr! IP: *.centertel.pl 28.09.04, 11:22
              Ryter, zgadzam się z Tobą w 100%. Czytam te posty i niedobrze mi się robi, jak
              ci wszyscy fachowcy za dychę się wypowiadają. Problemem dokładnie tak jak
              napisałeś jest polska mentalność. Nie dorośliśmy do ciężkiej uczciwej pracy.
              Cały system szkolenia jest chory. Niech sobie Rasiak gra w reprezentacji - on
              przynajmniej się stara. Dla mnie wszystko jedno kto zagra, bo i tak przegramy
              te eliminacje, ale to tylko sport. A ci wszyscy "mądralińscy" niech spojrzą
              najpierw na siebie, czy sobie nie mają nic do zarzucenia zanim zaczną obrażać i
              ubliżać innym.
      • Gość: normalny Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: *.bchsia.telus.net 28.09.04, 05:34
        Janas pwolaj mnie przeciez bedzie ten sam efekt.
      • Gość: j 23 Re: Rasiak w kadrze na mecze z Austrią i Walią IP: 213.77.27.* 28.09.04, 06:58
        niech spierdala na ... on nam tylko wszystko spierdoli
      • Gość: j23 lachociąg i dlategoo gra IP: 213.77.27.* 28.09.04, 07:01
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka