Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 16:38 WISLA TO QRWY PEDALY A SZYMKOWIAK TO TRANS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mylena Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: 82.177.76.* 01.10.04, 16:40 buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Najlepsi są powołani i to jest tragedia... IP: *.arcor-ip.de 02.10.04, 14:40 Janas powołał najlepszych polskich piłkarzy, w tym człon kadry z Wisły. I to jest tragedią polskiej piłki, bo kim mamy grać, jak nie najlepszymi? Oprzeć kadrę na drużynie Korony Kielce czy GKS Bełchatów? Nawet krytycy ucichli, bo brak rozsądnych propozycji, brak nowych kandydatów. Po porażkach w Wiedniu i w Cardiff odejdzie Janas i co od razu będzie cacy? Mam pytanie do Piechniczka, czy nadal jest za 1.ligą z 16 zespołami? Bo jakoś jeszcze brakuje mi dwucyfrowych zwycięstw Wisły w lidze, 7-1 już było...Może za rok, wejdzie Bełchatów,Korona może Arka ale podniosą poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmielu Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.10.04, 16:45 Ktos z administratorow to czyta? nie mozna temu idiocie dac jakiegos bana na kilka miesiecy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco ADMINISTRATORZE!!! POOOBUDKAAAAAA!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.10.04, 17:07 Popieram głos przedmówcy!!! Dodatkowo prosze o usuniecie wszystkich wypowiedzi tego imbecyla, ktory wyraznie ma jakies problemy z glową i stara sie to rekompensowac debilnymi tekstami, ktore czesto nie maja nic wspolnego z tresciami zawartymi w tekscie (sledzacy sprawę od dłuższego czasu wiedzą o co chodzi)! Tu nie chodzi nawet o wisłę, ale po prostu mam go juz dość! Wchodzac na takie fora czuje sie jakbym wchodzil do zasranego kibla! Chyba ze tym kretynem jest sam administrator...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle Re: ADMINISTRATORZE!!! POOOBUDKAAAAAA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 17:20 nie podoba sie to nie czytac lamusy,a dopoki wisla oraz jej kibice zostana banda frajerow i pedalow (pewnie juz zawsze) bede pisal prawde o tym zlepku meskich dziwek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jednak raczej Legii - bo pisze z domeny aster.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 03:51 A aster.pl to największy dostawca internetu w Warszawie. Poloniści na ogół na większym luzie podchodzą do spraw klubowych, więc raczej sfrustrowany legionista (hm czemu mnie to nie dziwi :D). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Ani Legii, ani Cracovi IP: *.aster.pl 02.10.04, 13:08 Ludzie nie zwracajcie uwagi na tego pacana. On zawsze lubi zatruwać forum swoimi chamskimi wypowiedziami. I mała prośba: nie obrażajcie Legii, bo ja jestem jej kibicem, mało tego kocham ten klub. Ale u mnie to, że lubię Legię, idzie w parze z szacunkiem do innych zespołów ( w tym również Wisły ) oraz ich kibiców. Dlatego szanujcie moją Legię oraz jej kibiców ( nie chuliganów, tylko kibiców, bo kibice są w większości w naszym klubie ). A na tego oszołoma po prostu uwagi nie zwracajcie. Szkoda naszego wzroku, jeszcze się nam zepsuje i po co? Kibic Legii pozdrawia kibiców pozostałych drużyn piłkarskich w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiota Re: ADMINISTRATORZE!!! POOOBUDKAAAAAA!!! IP: *.spox.org / *.org 01.10.04, 18:00 hmm... twój problem złpedalami toszke podejrzany się wydaje.. nie ukrywasz czegoś czasem? może cię tyłek boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibitz wyrazy współczucia IP: *.gdynia.mm.pl 01.10.04, 18:07 Rozczarowałeś mnie jebacwisle. Myślałem, że sobie jaja robisz, a ty po prostu zwykłym debilem jesteś. Współczuję ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: ADMINISTRATORZE!!! POOOBUDKAAAAAA!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 18:08 7. Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc a co zrobic jesli administrator jest jebacwisle? IP: *.eds.net 01.10.04, 18:49 nie pomysleliscie o tym dlaczego zawsze jest pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FO Milo cie jebac (sorry - czytac) JEBACWISLE. IP: 206.47.220.* 01.10.04, 18:50 Masz takie piekne indianskie imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawca ciulu boruc to mistrzu a skisla to badziewie IP: *.aster.pl 01.10.04, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam głupi skarżypyta IP: *.chello.pl 02.10.04, 12:33 i pewno jeszcze kibic skislej. idz do mamusi lamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otomy@02.pl Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.p.lodz.pl 01.10.04, 16:45 Niemozliwe !!! Gdzie jest M.Kukiełka jak można rezygnować z tak wartościowego gracza , przed takimi ważnymi meczami w eliminacjach , mam nadzieję że jest to tylko pomyłka w tym artykule !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANNY Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:04 I tak za dużo kukieł w tej reprezentcji, po co więc jeszcze mała kukiełka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edouardo Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: 213.17.164.* 01.10.04, 16:48 No nareszcie Franko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle frankowski to 30letni gej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 16:59 wiec niech sobie gra dalej w pedalskiej druzynie,a od kadry wara,tylko miejsce mlodym zamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AF Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: 167.83.10.* 01.10.04, 17:16 W ataku bym dal Franka i Zurawia a w pomocy wystawil bym Mile....nareszice jakas nadzieja....szkoda tylko ze tak pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa przezyjemy kolejne rozczarowanie IP: 168.208.215.* 01.10.04, 17:22 czy polska pilka jest w stanie stoczyc sie jeszcze nizej? nie wierze juz w zadnych frankowskich, zurawskich i im podobnych, sa gwiazdami krajowego podworka a dupska leja im nawet gruzini, jestesmy w czwartej lidze w europie tak jak amica w pucharowym koszyku, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
ziggystardust Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski 01.10.04, 17:45 Gość portalu: AF napisał(a): > W ataku bym dal Franka i Zurawia a w pomocy wystawil bym Mile....nareszice > jakas nadzieja....szkoda tylko ze tak pozno. A ja bym dał w Żurawskiego jako ofensywnego pomocnika (jedyny który jest szybki, niezły technicznie i się nie boi gry) a w ataku wszystko jedno, byle nie Grzesiu "Drewnopulos" Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onionek Boruc to Gej...Ten pedalski kucyk ..gej... IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.10.04, 17:29 Strasznie pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxator Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:36 Atak Frankowski, Żurawwski, Włodarczyk ma przyszłość. Tak naprawde to mógłby grać i Olszar z Polonii. Wszystko lepsze niż Drwaloo Rasiak. Co do przedmówcy, to nie należy on do najbystrzejszych, ale w swojej prymitywnej wypowiedzi zawarł prawdę, że Wisła to żadna drużyna. Żurawski może spokojnie powiedzieć "Zespół to ja". Bez niego Frankowski to tylko maluczki piłakrzyk, a sama Wisełka zespół co najwyżej na poziomie naszej krajowej 3-ciej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.10.04, 17:56 sama Wisełka zespół co najwyżej na poziomie naszej krajowej 3-ciej ligi?-to na jakim poziomie jest reszta ekstraklasy,ktora zbiera od Wisly becki?,ale faktem jest bez Zurawia Wisla traci i to duzo,ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 16:59 W Wiśle obaj napastnicy są najlepszymi zawodnikami zespołu, Zagłębie mając ich z przodu na pewno wygrałoby z resztą Wisły. Natomiast wcale nie uważam Zurawskiego za lepszego od Frankowskiego, mają tylko inny styl gry i to przynosi Wiśle korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip wisla? to ci co dostali od Gruzinow? dobry wybor.. IP: *.acnielsen.pl 01.10.04, 18:00 przynajmniej nie trzeba bedzie pozniej wysylac reprezentacji na mistrzostwa - chociaz te bylyby wyjatkowo blisko - tak czy inaczej - jakies oszczednosci beda... a panu trenerowi tylko pogratulowac - chociaz mielismy juz niejednego zarzadzajacego zarzadzanego przez tzw opinie publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Re: wisla? to ci co dostali od Gruzinow? dobry wy IP: *.compower.pl 01.10.04, 22:38 Nie kurwa niech powola z legii, amic i innych groclinow ktore dostaja 7 bramek w meczach z Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon KADRA JANASA IP: *.szuwarowa.krakow.pl 01.10.04, 18:06 ŻENADA. POLSKA REPREZENTACJA OPIERA SIE NA ZAWODNIKACH KTÓRZY GRZEJA ŁAWY LUB W CO NAJLEPSZYM WYPADKU GRAJĄ OGONY NA ZACHODZIE I WIŚLE KTÓRA PRZEGRYWA Z GRUZINAMI, TRZECIĄ LIGĄ EUROPEJSKĄ , ALBO LEPIEJ BY POWIEDZIEĆ AZJATYCKĄ STRACH SIE BAĆ!!!BO LEPSZYCH NIE MA !!!CHYBA NIE OBEJŻE TEGO MECZU BO WCZORAJ SIE SPIŁEM Z NERWÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 19:22 Ci panowie (Tomasz Kłos, Marcin Baszczyński, Arkadiusz Głowacki) nie umieją grać w piłkę. Ile razy można to pisać. Wynik w Wiedniu z tą obroną już przewidziałem 1:3. W Cardiff 0:2. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Ciekawe? IP: *.dsl.mindspring.com 01.10.04, 19:41 Gość portalu: zandy napisał(a): > Ci panowie (Tomasz Kłos, Marcin Baszczyński, Arkadiusz Głowacki) nie umieją > grać w piłkę. Ile razy można to pisać. Wynik w Wiedniu z tą obroną już > przewidziałem 1:3. W Cardiff 0:2. Amen Ciekawe ile samobójów strzelą tym razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot To jest wstyd, ze trenujemy w Niemczech. IP: *.patterson.dynamic.msstate.edu 01.10.04, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol113 Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:28 Klos ma porazke wypisana na twarzy , Głowacki bez formy ,Lewandowski tragedia itd Janas po raz kolejny potwierdza ze jest ignorantem a nie trenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Janas uzupełnił kadrę. Wraca Frankowski IP: *.futuro.pl 01.10.04, 21:54 ALE CZADZIOR. 8 PIŁKARZYKÓW WISŁY. PLUS JANAS JAKO GENIUSZ TAKTYCZNY. PANIE LISTKIEWICZ !!! LITOŚCI !!! TO JEST K.......WA KADRA NARODOWA, A NIE PRYWATNY FOLWARK CUPIAŁA ALBO WALTERA I WEICHERTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LISTKIEWICZ JANAS JAK I LIGA TO OGÓRY IFRAJERZY IP: 62.233.190.* 01.10.04, 22:25 PRÓJĄ SIE POD CELĄ WIĘC POWINNI WYKUR... NA HAREM AŻ IM DUPSKO PĘKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
pina.colada KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ 01.10.04, 23:37 JANAS czy cibie kasperczak uszczęśliwia w jakiś sposób o którym nie chcesz publicznie mówić czy może jego piłkarzyki?? Jak ty durniu mogłeś powołac 8. Trzeba było ok razu 11 po co się pier....ć. Wracaj juuż lepiej na te swoje działki co przekrętem kupiłeś i nie wychoć z lasu no cię jeszcze ktoś przejedzie "przez pomyłkę" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Najważniejsze,że Rasiak jest w dobrej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 10:47 formie i pełnej dyspozycji.Znów pewnie cyknie ze 4 bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Jezu, po co szymkowiak, on jest slaby :'( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Szymek nie zagrał dobrego meczu z silnym. IP: *.enformatic.pl 02.10.04, 21:23 Masz rację e; Szymek to nie jest wprawdzie zły piłkarz, ale na silnego przeciwnika się nie nadaje. Nie przypominam sobie żeby zagrał dobrze choć ćwierć meczu z silnym przeciwnikiem. Jego podania są spóźnione i dla dobrych obrońców łatwe do rozszyfrowania. Rozgrywający - to nie jest jego pozycja, jednak Janas ma zakuty łeb i czółko myślą nie skażone. Co do Rasiaka, to Janas robił z niego głupka. Rasiak nie jest w stanie minąć zwodem obrońcy i nie może zostać w ataku sam. Przy grze 2 napastnikami Rasiak może być pożyteczny, bo jest waleczny i dostrzega partnerów. Ale tak szczerze mówiąc: wszystko jedno kogo Janas powołał; tej reprezentacji żadne powołanie nie jest w stanie zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś