Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gorawski Damian

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:32
    Jestes super pomocnikiem!!!!Mega jestes przystojny,a najbardziej podobasz mi
    sie na treningach-jestem czasem w Krakowie,ale zawsze wpadam na trening!!!!
    Mam nadzieje,ze kiedys pogadamy.papa caluski
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kacper Czechowicz Re: Gorawski Damian IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 20:42
        Jesteś po prostu najlepszym polskim piłkarzem.Chciałbym grać tak jak ty !
      • Gość: basia Re: Gorawski Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:26
        czesc damian .Nie mam co o Tobie napisac-nie da sie tego wyrazic
        piszac.......ostatnio widzielismy sie po treningu jak mieliscie jechac na mecz
        z ODra!!!buziaczki
      • Gość: Natalia Re: Gorawski Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 07:26
        Jest super!!! bardzo mi sie podoba jak gra!!! I jest strasznie przystojny!!!!
        szkoda tylko że nie gra we Wisle!!Mam nadzieje ze donas wroci! I życze mu zeby
        odniósł sukces w FK moskwa!!Buziaki!!
        • Gość: Monika Re: Gorawski Damian IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 01:05
          Nie rozumiem czym wy sie podniecacie? Taki koles jak Gorawski moze sie co
          najwyzej podobac nastolatkom, bo zadna powazniejsza kobieta nie poleci na
          takiego wydepilowanego cukiereczka. A co do jego gry, podoba wam sie to
          zachwycacie sie tym jaki on jest niby dobry, a prawda jest taka ze mamy o wiele
          lepszych zawodnikow niz on. Dajmy na to Krzynowek, koles nie jest przystojny to
          go nie zauwazacie, Gorawski Jackowi to moglby buty czyscic. Ale co wy o tym
          wiecie, najwazniejszy jest przeciez wyglad pilkarza a nie jego gra... Uroda
          przeminie, a pamiec o wielkich graczach zostanie. Za 20 lat nikt o Gorawskim
          nie bedzie pamietal, a o Krzynowku, Dudku czy Zurawskim owszem.
      • Gość: stefan Re: Gorawski Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:10
        Jest taki przystojny i ma taką sexi pupę aż slinka leci.Buziaczki papa!!!!
      • Gość: Edzik i Olusia Re: Gorawski Damian IP: 217.97.0.* 31.03.05, 09:22
        Damian!jestes bossski!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Dagmara Re: Gorawski Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:29
        Jest fantastyczny. Uwielbiam go jako sportowca ale gdy zobaczyłam go na
        imprezce w jednym ze ślaskich klubów to oszalałam. Rewelacja tak trzymać.
        Wielkie buziaki i do zobaczenia kiedys tam może:)
      • Gość: Sandra Re: Gorawski Damian IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:26
        Cześć,jesteś naparawde super facetem...Bardzo Cię lubię i może mnie
        pamiętasz????Często Byłam na Treningach Wisły..Niegdyś spotkałam Mirka
        SZymkowiaka I poprosiłam aby POZDROWIŁ CIĘ..Bardzo chciałabym jeszcze CIĘ
        zobaczyć i pogadać. Uważm iż Jesteś bardzo dobrym piłkarzem...i szkoda że już
        nie grasz w wiśle.Trzymam za Ciebie Kciuki.Do Zobaczenia.
      • Gość: justys Re: Gorawski Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:41
        Damianku jestes naprawde super pilkarzem i najladniejszym z kadry.
      • Gość: iwona Re: Gorawski Damian IP: *.eu.org 05.09.05, 20:39
        Mega przystojny :) ( moj ideał ) hehe
        bardzo donry piłkarz !!
        Uroda i dobra gra w piłkę to jego atuty ..
      • Gość: Agunia Re: Gorawski Damian IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:20
        Szkoda,że nie ma Cię już w Wiśle:( Teraz rzadziej widuje Cie w TV;((((
      • Gość: Agunia Re: Gorawski Damian IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:27
        Damian! Ja przez Ciebie nie wyjde za mąż!;)
      • Gość: ja Re: Gorawski Damian IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.05, 22:18
        no ujdzie w tłoku
      • Gość: martunia Re: Gorawski Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:19
        Witam.Ostatnio widziałam Cię na meczu Polska-Walia...wymienislismy spojrzenia
        na swoje osoby ..żałuje ,że nie moglismy porozmawiac....pozdrawiam serdecznie i
        mam nadzieje,że wiesz a przynajmniej domyslasz się kto pisze....
      • Gość: Agunia Re: Gorawski Damian IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:32
        Ah...To było piękne Damianku! Pokazywali Cie prawie cały czas podczas
        transmisji po meczu Polska-Walia!:)))) Ale się napatrzyłam!!!! Nareszcie:D
        Gdyby nie, to, że razem zemną oglądali też transmisje moi rodzice, to pewnie
        rzuciłabym się na telewizor;))) mua!:*** PApa Damianku:***
      • Gość: Agunia Re: Gorawski Damian IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:58
        Damianku! Jesteś miodzio!!!:***
      • Gość: Agunia Re: Gorawski Damian IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:39
        Damian! Wracaj do Wisły! Widziałeś co wczoraj sie z nią działo! Portugalska
        Victoria rozniesła ją na strzepy! A przecież to nie jest dobry klub...
        Straszne! Przecietna Victoria wygrała z Mistrzem Polski 3:O! Buuu...;((((((
        Pomóż Damianku!!! Chcemy Cie znowu w Wiśle!!! pa:***
      • Gość: Martusia :) Re: Gorawski Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:51
        SUPER CHŁOPAK!!!!!!!!!
        Mega przystojny!!!
        Mega zdolny!!!
        WRÓĆ DO WISŁY
        DAMIAN YOU VERY SWEET
      • Gość: tomek Re: Gorawski Damian IP: 82.152.135.* 04.10.05, 10:44
        twoja panna jest superrrrrr.jestem ciekaw jak ja posowasz
        • Gość: irmina Re: Gorawski Damian IP: *.orange.pl 16.10.05, 01:04
          to damianek ma pannę? buuuuuuuu. a skad jest ta szczęściara???
          • Gość: dorcia Re: Gorawski Damian IP: *.scania.pl 03.11.05, 16:02
            ze szczecina;)
      • Gość: malinka2222 Re: Gorawski Damian IP: *.pl 11.08.06, 13:32
        Raczej z nim basiu nie pogadasz, on sie tobą nie zainteresuje, bo ma świetną
        dziewcznę. Kochają sie więc proszę nie rób sobie nadzieji, bo to nie ma sensu.
        Osoby znane i lubiane takie jak on nie mają i zabardzo nie mogą gadać ze
        zwykłymi ludźmi. nie jestes pierwsza co do spotkania z nim. Takich dziewczyn
        jak ty jest dużo, więc mówię nie psujcie dziewczyny takiego cudownego związku
        jaki jest miedzy tymi ludźmi. Damian jest moim ulubionym pomocnikiem, więc
        zależy mi na jego szcześciu. Pa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka