dorota_snooker 08.10.04, 22:01 Super niemerytorycznego wątku podobnego do ubiegłorocznych !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snuki Re: DOMAGAM SIĘ !!!!!!!!!!! 08.10.04, 22:02 dorota_snooker napisała: > Super niemerytorycznego wątku podobnego do ubiegłorocznych !!!!! > Zacznij - pociągniemy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker no to ja zadam pytanie :P 08.10.04, 22:08 Co się stanie jak gracz wibje dwie czerwone bile za jednym razem ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: no to ja zadam pytanie :P 08.10.04, 22:28 dorota_snooker napisała: > Co się stanie jak gracz wibje dwie czerwone bile za jednym razem ?????? to zależy jaki gracz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: odpowiedź 08.10.04, 23:00 rigel nie doczytałeś to ma być wątek nie mmerytoryczny w stylu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16824&w=11667994 a z tymi dwoma bilami to był taki niewybredny żart :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snuki Re: no to ja zadam pytanie :P 09.10.04, 13:44 dorota_snooker napisała: > Co się stanie jak gracz wibje dwie czerwone bile za jednym razem ?????? Jeśli to Ty tego dokonasz, załatwimy Ci w nagrodę autograf Ebdona;-P Odpowiedz Link Zgłoś
rigel teraz moje pytanie 08.10.04, 22:33 pytałem zresztą już wczesniej na którymś wątku o 147 pkt-frame'ach: jak dzieli się nagroda za maksymalnego frejma, gdy dwóch zawodników zrobiło maksy, a jeden z nich zrobił to dwa razy. czyli trzy maksy w turnieju zrobione przez dwóch zawodników. wiem, że tak nie było jeszcze, ale skoro jest to mozliwe, to wczesniej lub później taka sytuacja zaistnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: teraz moje pytanie 08.10.04, 22:46 wtedy ronnie dostaje 1/3 nagrody, a higgins 2/3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: teraz moje pytanie 09.10.04, 20:54 przemek.kruk napisał: > wtedy ronnie dostaje 1/3 nagrody, a higgins 2/3 :))) chyba tylko wtedy, gdy maksa ustrzeli Dott albo Ebdon :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: DOMAGAM SIĘ !!!!!!!!!!! 08.10.04, 23:04 moze byc problem, pani doroto... obawiam sie. ale nadziei nie tracmy. ku pokrzepieniu serc i na dowod, ze niemerytorycznosc snookerowa nasza zostala dostrzezona rowniez w paryzu - link do snokerpla jest juz podpiety na stronie eurosportu pod "Polish Federation" Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: DOMAGAM SIĘ !!!!!!!!!!! 08.10.04, 23:19 Panie Kruku, prosze mnie tu od Pań nie wyzywać :))))))))))))))))))))) Dorotka jestem :) Dzięki inicjatywo niezawodna. BTW nie wygłupiać sie tylko brać się do roboty. Ebdon w was wstąpił czy jak ???????????????????? a tak wogóle czy ktoś wie czy snookierek przyjechał do Preston z planem B czy solo - pytam bo się losy półfinału ważą Odpowiedz Link Zgłoś