Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liechtenstein - Portugalia 2-2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:12
    No to macie swojego pewniaka ;)
    A swoja droga to chyba cos w tym jest, ze poziom pilki w Europie sie
    wyrownal :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mk Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:24
        poziom piłki się wyrównał, tak jak twierdził nasz ukochany prezes listkiewicz,
        brawo panie michale! brawo i chuj ci w dupe.
      • bazyliszek4 Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 10.10.04, 02:05
        Portugalczycy jak nie mieli, tak nie mają dobrego bramkarza. przy drugim golu
        się skompromitował.
        dzisiaj pewnie szalona noc w Vaduz i okolicach :)
      • Gość: Zacho Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:12
        LOL.
        Ciekaw jestem czy wywalą trenera na zbity pysk, bo jest to największa sensacja
        sportowa o której kiedykolwiek słyszałem. Słowacja ich rozbiła 7:0, przecież to
        jest niżej niż polska 2-ga liga. W ostatnich 20 meczach mają bilans 4:84 :)
        To jest mniej więcej tak jakby z Polską przegrać 5:0 lub z Francją 12:0.
        • Gość: mmm Czas na San Marino! IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.10.04, 08:17
          A kiedy ostatnio Lichtenstein zdobyl punkty w eliminacjach MS/ME?
          • otreb Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 10:43
            Gość portalu: mmm napisał(a):

> A kiedy ostatnio Lichtenstein zdobyl punkty w eliminacjach MS/ME?

Na stronie UEFA pisza, ze dwadziescia jeden meczow temu. Mysle wiec, ze w el.
            ME2000 ;)
            • fle_xx Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 11:48
              > Na stronie UEFA pisza, ze dwadziescia jeden meczow temu. Mysle wiec, ze w el.
              > ME2000 ;)
              Mi się wydaje że w Eliminacjach do Euro 2004 z Macedonią w Vaduz... Nie no ale
              to jest naprawde megasensacja i Scolari z przyzwoitości powinien się podać do
              dymisji natychmiast...
              • Gość: Bonhart Re: Czas na San Marino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:08
                SLowenia - Wlochy 1-0
                Byla to pierwsza porazka Wlochow w el. MS od 1993(!) roku, kiedy to ulegli
                Macedonii.
                • bazyliszek4 Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 12:50
                  Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> SLowenia - Wlochy 1-0
                  > Byla to pierwsza porazka Wlochow w el. MS od 1993(!) roku, kiedy to ulegli
                  > Macedonii.

ze Szwajacarią, nie z Macedonią. w tamtych eliminacjach drużyny z byłej
                  Jugosławii nie grały.
                  • Gość: Bonhart Re: Czas na San Marino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:17
                    > ze Szwajacarią, nie z Macedonią. w tamtych eliminacjach drużyny z byłej
                    > Jugosławii nie grały.

Jasne ze ze Szwajcaria. Chyba cos wczesniej przeczytalem o Macedonii i palce
                    okazaly sie szybsze od mysli ;)
          • fle_xx Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 12:16
            A San Marino gra w środe z Serbią na wyjeździe... kto wie;) Ale prędzej w środe
            bym się spodziewał niespodzianek w meczach: Cypr-Francja, Armenia-Czechy i...
            Azerbejdżan-Anglia (oby!)
      • fle_xx Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 10.10.04, 12:11
        www.fpf.pt/interactivo/forum/viewtopic.php?t=82
        Tu są komentarze kibiców Portugalii po meczu. Nie znam tego języka ale nie
        wyglądają mi one na specjalnie agresywne (a wiem co by było choćby tu, gdybyśmy
        my zremisowali z Liechtensteinem...).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka