Gość: Bonhart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:12 No to macie swojego pewniaka ;) A swoja droga to chyba cos w tym jest, ze poziom pilki w Europie sie wyrownal :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:24 poziom piłki się wyrównał, tak jak twierdził nasz ukochany prezes listkiewicz, brawo panie michale! brawo i chuj ci w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 10.10.04, 02:05 Portugalczycy jak nie mieli, tak nie mają dobrego bramkarza. przy drugim golu się skompromitował. dzisiaj pewnie szalona noc w Vaduz i okolicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zacho Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:12 LOL. Ciekaw jestem czy wywalą trenera na zbity pysk, bo jest to największa sensacja sportowa o której kiedykolwiek słyszałem. Słowacja ich rozbiła 7:0, przecież to jest niżej niż polska 2-ga liga. W ostatnich 20 meczach mają bilans 4:84 :) To jest mniej więcej tak jakby z Polską przegrać 5:0 lub z Francją 12:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Czas na San Marino! IP: *.riv-mres.charterpipeline.net 10.10.04, 08:17 A kiedy ostatnio Lichtenstein zdobyl punkty w eliminacjach MS/ME? Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 10:43 Gość portalu: mmm napisał(a): > A kiedy ostatnio Lichtenstein zdobyl punkty w eliminacjach MS/ME? Na stronie UEFA pisza, ze dwadziescia jeden meczow temu. Mysle wiec, ze w el. ME2000 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 11:48 > Na stronie UEFA pisza, ze dwadziescia jeden meczow temu. Mysle wiec, ze w el. > ME2000 ;) Mi się wydaje że w Eliminacjach do Euro 2004 z Macedonią w Vaduz... Nie no ale to jest naprawde megasensacja i Scolari z przyzwoitości powinien się podać do dymisji natychmiast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Czas na San Marino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:08 SLowenia - Wlochy 1-0 Byla to pierwsza porazka Wlochow w el. MS od 1993(!) roku, kiedy to ulegli Macedonii. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 12:50 Gość portalu: Bonhart napisał(a): > SLowenia - Wlochy 1-0 > Byla to pierwsza porazka Wlochow w el. MS od 1993(!) roku, kiedy to ulegli > Macedonii. ze Szwajacarią, nie z Macedonią. w tamtych eliminacjach drużyny z byłej Jugosławii nie grały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Czas na San Marino! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:17 > ze Szwajacarią, nie z Macedonią. w tamtych eliminacjach drużyny z byłej > Jugosławii nie grały. Jasne ze ze Szwajcaria. Chyba cos wczesniej przeczytalem o Macedonii i palce okazaly sie szybsze od mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Czas na San Marino! 10.10.04, 12:16 A San Marino gra w środe z Serbią na wyjeździe... kto wie;) Ale prędzej w środe bym się spodziewał niespodzianek w meczach: Cypr-Francja, Armenia-Czechy i... Azerbejdżan-Anglia (oby!) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Liechtenstein - Portugalia 2-2 10.10.04, 12:11 www.fpf.pt/interactivo/forum/viewtopic.php?t=82 Tu są komentarze kibiców Portugalii po meczu. Nie znam tego języka ale nie wyglądają mi one na specjalnie agresywne (a wiem co by było choćby tu, gdybyśmy my zremisowali z Liechtensteinem...). Odpowiedz Link Zgłoś