Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIE DLA IWANA

IP: *.schindler.com 19.04.02, 11:28
    Mając na uwadze zasługi trenera Engela dla polskiego futbolu i jednocześnie nie
    umniejszając jego dokonań proponuję przeprowadzenie ogólnopolskiej akcje NIE
    DLA IWANA, zarzuciwszy międzyklubowe spory i odżegnując się od jakichkolwiek
    innych prób ingerowania w skład kadry, my kibice polscy powinniśmy zasypać pzpn
    i wszystkie inne dostępne media oraz fora publiczne kategorycznym zadaniem
    zakazu powoływania Tomasza Iwana do kadry narodowej pod jakimkolwiek pozorem.
    Zgodnie z hasłem lepsze ćwierć Drumlaka lub pół Sibika niż cały Iwan, proszę
    was o rozesłanie tej informacji do każdego kto
    może umieścić ją w widocznym miejscu czy przesłać do odpowiednich władz.

IWANOWI MÓWIMY STANOWCZE NIE
    Obserwuj wątek
      • Gość: optymist Re: NIE DLA IWANA IP: 192.168.20.* 19.04.02, 11:38
        Rety, co zescie sie tak na tego Iwana uwzieli???

Moze zle patrzylem, ale czy to nie on przeprowadzil jedyne dwie grozne akcje w
        I polowie meczu z Rumunia? Rajdu lewa strona i dosrodkowania "na tace"
        Kryszalowi jestem pewien. Ale super-akcja Kryszal - Krzynowek (tuz przed brama
        dla Rumunii) chyba tez zaczela sie od Iwana...

Naprostujcie, jesli sie myle.
        • Gość: zuqu Re: NIE DLA IWANA IP: 62.233.169.* 19.04.02, 13:41
          on dla mnie nigdy w pilke grac nie umial ja nie wiem co ludzie w nim widza ???
          • Gość: Kirk Re: NIE DLA IWANA IP: *.tele2.pl 19.04.02, 14:17
            Gość portalu: zuqu napisał(a):

> on dla mnie nigdy w pilke grac nie umial ja nie wiem co ludzie w nim widza ???

Widza w nim przystojnego twarzowca. Zreszta niech ocenia to przedstawicielki plci
            pieknej na tym forum. Jedno jest pewne w pilke grac on nie potrafi, chyba ze
            wodna...

• lhp Re: NIE DLA IWANA 19.04.02, 14:23
          Zgadzam sie, ze Iwan jest obecnie w takiej dyspozyj, ktora powinna weeliminowac
          go z gry w kadrze, lecz prosze o troche opamietania. Nawet GW w swoim rankingu
          przegiela - nie zaliczyczyli mu spotkania z Walia na wyjezdzie, a on przeciez
          zagral tam dobra druga polowe, gdzie przejal obowiazki kapitana od Juzkowiaka

pzdr

• Gość: Cyfra Re: NIE DLA IWANA IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.02, 14:53
          Skoro Aniol uparl sie na nazwisko Iwan proponuje powolac Andrzeja Iwana.
          • Gość: Kirk Re: NIE DLA IWANA IP: *.tele2.pl 19.04.02, 15:16
            Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> Skoro Aniol uparl sie na nazwisko Iwan proponuje powolac Andrzeja Iwana.

Proponuje zeby Angel naturalizowal Trifona Iwanowa (dla tych co nie pamietaja, to
            ta krwiozercza bestia bulgarskiej obrony z czasow Stoiczkowa), np mianujac
            Krzysztofem Iwanem albo jakos tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka