Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki skład na WISŁĘ ?

IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 00:38
    Ja postawiłbym na: Stanew - Jóżwiak, Zielu, Omeljańczuk - Murawski, Vukovic,
    Sokołowski, Piekarski, Kiełbowicz, - Svitlica, Kucharski.

Wolę Piekarskiego - bo przyda się nam niższy, dobry technicznie piłkarz w
    środku pola (a nie drągowaty Magiera), który umie strzelić z dystansu. Poza tym
    warto pomyśleć o nim dla neutralizacji Frankowskiego. Sądzę, że Legia przyjmie
    podobną taktykę jak w meczu z Amicą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: M Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.chello.pl 21.04.02, 00:57
        Piekarski na pewno nie zagra od początku. Potrzebnych będzie dwóch defensywnych
        pomocników i harujący przed nimi Vuko. Piekarski stoi prawie cały czas, a i tak
        wysiada kondycyjnie po 70 min.
      • Gość: Skalar Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 06:41
        Idealnym posunięciem będzie wystawienie Majewskiego, bo haruje jak wół, jest
        dobry w destrukcji, a przy tym potrafi wyprowadzić atak
      • Gość: dexter Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 21.04.02, 09:45
        A jaki ma być niby skład... Raczej nie ma się nad czym zastanawiać. Legia gra w
        tej rundzie praktycznie co mecz w identycznym pierwszym składzie, jedyna
        rotacja może być między Magierą, a Majewskim, wcześniej grał ten pierwszy, ale
        z Pogonią w pierwszej jedenastce wystąpił np. Majewski; etatowym zmiennikiem
        Czereszewskiego jest Svitlica, a poniważ Sylwek jest kontuzjowany, to zagra
        Svitlica.

Stanew
        Omeljańczuk Zieliński Jóźwiak
        Sokołowski Majewski (ew. Magiera) Vukovic Murawski Kiełbowicz
        Kucharski Svitlica
        • Gość: acton Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.jedwab.net.pl 21.04.02, 11:44
          Już się cieszę jak myślę, że na meczu zobaczę Zielińskiego. On jest dobry na
          przeciętniaków, nie na Wisłę. Myślę, że Wisła wybije z głowy Engelowi jego
          powołanie. Ostatnio w Kraku grał jak patałach.
        • Gość: calagan Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.pl 22.04.02, 11:40
          Gość portalu: dexter napisał(a):

> A jaki ma być niby skład... Raczej nie ma się nad czym zastanawiać. Legia gra w
          >
          > tej rundzie praktycznie co mecz w identycznym pierwszym składzie, jedyna
          > rotacja może być między Magierą, a Majewskim, wcześniej grał ten pierwszy, ale
          > z Pogonią w pierwszej jedenastce wystąpił np. Majewski; etatowym zmiennikiem
          > Czereszewskiego jest Svitlica, a poniważ Sylwek jest kontuzjowany, to zagra
          > Svitlica.

Zagra Magiera. Okuka oszczedzal go z pogonia bo ma juz 9 kartek (jeszcze jedna
          i pauzuje). A poza tym Maja gral slabo.
      • Gość: McR Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.internetia.pl 22.04.02, 11:51
        Gość portalu: LG napisał(a):

> Ja postawiłbym na: Stanew - Jóżwiak, Zielu, Omeljańczuk - Murawski, Vukovic,
        > Sokołowski, Piekarski, Kiełbowicz, - Svitlica, Kucharski.
        >
        > Wolę Piekarskiego -
        Ponieważ Zyczę tytułu Wiśle też wolę Piekarskiego,tu kółeczko,tam piętka a walki nie podejmie.

• Gość: sławekp Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.eds.com 22.04.02, 11:53
        Bedą niespodzianki:
        Zagramy tak:1+3+6+1
        Stanew-Jóźwiak, Zieliński, Omeliańczuk- Szala, Murawski, Kiełbowicz, Vuković,
        Sokołowski (Magiera lub Piekarski) - Kucharski.
        To może być bardzo elastyczne.
        • Gość: LG Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.acn.waw.pl 22.04.02, 14:40
          PAP podała, że Żurawski nie trenuje z powodu naciagnięcia "dwugłowego" w meczu
          z Polonią - jest zatem szansa, że nie zagra, co będzie pewnym zrównoważeniem
          szans wobec nieobecności Sylwka. Oby tak się stało.

LG
          • Gość: www Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: 157.25.125.* 22.04.02, 14:53
            Ja tam wolę żebyśmy ograli Wisłę z Żurawskim
            • Gość: LG Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.acn.waw.pl 22.04.02, 14:58
              Gość portalu: www napisał(a):

> Ja tam wolę żebyśmy ograli Wisłę z Żurawskim

A ja chcę tylko jednego - Mistrza Polski dla Legii w tym sezonie. Chcę, żeby
              szampan lał się strumieniami już po meczu z Odrą.

• Gość: acton Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.jedwab.net.pl 22.04.02, 15:08
                Gość portalu: LG napisał(a):

> Gość portalu: www napisał(a):
                >
                > > Ja tam wolę żebyśmy ograli Wisłę z Żurawskim
                >
                > A ja chcę tylko jednego - Mistrza Polski dla Legii w tym sezonie. Chcę, żeby
                > szampan lał się strumieniami już po meczu z Odrą.
                >

Oj będziecie mieli po 5kg w majtach jak Wisła ogra Legię:))) Z Żurawskim czy bez,
                nie ma znaczenia. Już z Pogonią piłkarze grali jakby gacie mieli za ciężkie.
                Będzie 2 pkt to z Odrą będzie dużo śmiechu, nie mówiąc o Ruchu:)))
                Oj warszawka szczęścia nie ma. Najprzyjemniejsze, że zawsze są wielkie nadzieje i
                NIC:)))
                • Gość: Skalar Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.04.02, 20:29
                  Gość portalu: acton napisał(a):

>
                  > Oj będziecie mieli po 5kg w majtach jak Wisła ogra Legię:)))

Już któryś raz piszesz o '5kg w majtach'. Własne doświadczenia?
                  • Gość: acton Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.jedwab.net.pl 23.04.02, 01:28
                    Gość portalu: Skalar napisał(a):

> Gość portalu: acton napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Oj będziecie mieli po 5kg w majtach jak Wisła ogra Legię:)))
                    >
                    > Już któryś raz piszesz o '5kg w majtach'. Własne doświadczenia?

Nie, najprościej słyszałem, że człowiek w wielkim stresie (czyt. strachu) może
                    się zesrać. Akurat w meczu z Pogonią piłkarze Legii byli jacyś ociężali. Można
                    się domyślić czemu.

• Gość: zbyszko Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 01:57
                      ale skąd wziąłęs te pięć kilosów???
                      .. bujna wyobraźnia, czy jednak praktyka..?

a propos, akurat wiślanie mają takie badziewne portki , ktore wyglądają na pełne

pzdr
                      • Gość: acton Re: Wisła bez Żurawskiego ??? IP: *.jedwab.net.pl 23.04.02, 10:32
                        Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> ale skąd wziąłęs te pięć kilosów???
                        > .. bujna wyobraźnia, czy jednak praktyka..?
                        >
                        > a propos, akurat wiślanie mają takie badziewne portki , ktore wyglądają na pełn
                        > e
                        >
                        > pzdr

Teraz to się można poprzekomarzać:) W sumie wszystko roztrzygnie się w środę.
                        Wisła może tylko zyskać, a Legii za wcześnie gratulowano. Lepiej jest wsiadać na
                        konia niż z niego spadać, a w stresie nawet najprostrze rzeczy mogą być trudne.
                        Pamiętacie Schalke rok temu? A w tym Lens? Wystarczy, że Lens przegra z Lyonem na
                        wyjeździe i jakże pewne mistrzostwo pozostaje niespełnionym marzeniem. Już z
                        Pogonią Legia była jakaś taka sparaliżowana. Gdy przewaga stopnieje do 2
                        punktów...Otóż dlatego mówię o pięciu kilo stolca:)))
      • Gość: www Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: 157.25.125.* 22.04.02, 14:59
        I przemarsz na Starówkę jak za dawnych (7-8) lat. Tak będzie!
        • Gość: Kirk Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.tele2.pl 22.04.02, 15:08
          Gość portalu: www napisał(a):

> I przemarsz na Starówkę jak za dawnych (7-8) lat. Tak będzie!

NIE WAZNE JAKI SKLAD I TAK ROZNIESIEMY KRAKUSOW!!!!!BO MAMY WRESZCIE TEAM A NIE
          ZLEPEK GWIAZDOROW!!!
          CZY POKAZA SCHODZACYCH WISLAKOW Z OPUSZCZONYMI GLOWAMI W TV????

• Gość: www Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: 157.25.125.* 22.04.02, 15:10
            Nie starym NRD-owskim stylem Basałaje zakończą transmisję tuż po gwizdku... -))))))))
            • Gość: wojtek Re: Jaki skład na WISŁĘ ? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 20:53
              Dostaniecie po dupsku i wpadniecie w depresje,wszyscy będą się zastanawiać jak
              można zmarnować taką przewagę.Następna szansa na mistrza za jakieś 10 lat
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka