Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Romański: Na rozdrożu

IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.10.04, 23:30
    No i co z tego, ze sedziowie popelnili "jeden" blad. Ale za to byc moze blad
    ktory zdecydowal o wygranej!!! Dla mnie taki blad skresla sedziego. Najwyzszy
    czas aby profesjonalisci zaczeli sedziowac!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: johnnie rep Re: Adam Romański: Na rozdrożu IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 18.10.04, 00:22
        a z kad wezniesz tych profesjonalistow?
      • Gość: Mac Sędziowie IP: *.aster.pl 18.10.04, 00:26
        A ja uważam, że nieuznanie punktów po tak efektownej akcji nawet na pograniczu
        przepisów byłoby zabijaniem koszykówki, która jest przede wszystkim dla widzów.
        Najważniejsze by mecze były ciekawe, efketowne i emocjonujące.
        Nie przesadzłbym także w ocenach, że Śląsk przegrał przez tą jedną akcję.
        Błędów wrocławianie popełnili znacznie, znacznie więcej.
        • Gość: remwilak Re: Sędziowie IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.10.04, 01:00
          Romański,ale mnie rozśmieszyłeś--hahahahaahaha---Deichmann wygra w Bydgoszczy?!
          Człowieku skończ ze swoja dziennikarką skoro takie wyniki obstawiasz! Asta
          pojedzie cieniuuuuuutki Śląsk jakimiś 15-20 punktami! Jesteś żałosny swoimi
          typami!
          • Gość: liwer dobry typ IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.10.04, 01:11
            czlowieku malutka astoria nie ma szans nawet ze slaskiemII. sorrki ale takie sa
            fakty!! jak bedzie inaczej to ja wiecej juz na slask w tym roku nie pojde!!
            • Gość: remwilak Re: dobry typ IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.10.04, 01:50
              A to sobie nie idz--nikt Tobie nie każe tam sie pojawiać!! Kto ma wygrać w
              Bydgoszczy?? Chanasy, Szlachtowicze, Mrozy, Skibniewskie, Kiausasy czy Hajnsze--
              młodzi chłopcy?! W Śląsku jest tylko 3 graczy sredniej klasy: Hyży, Randle,
              Ignerski i moze coraz słabszy Zieliński! Deichmann nawet nie bedzie w 6! Asta
              pojedzie Śląsk --bardzooooo słaby--15-20 punktami i taka jest rzeczywistość i
              realia.
              • Gość: sktm A kto tam niby gra w ASTORI ??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.10.04, 13:05
                Nie rozśmieszaj mnie. Gdyby taki tekst napisał ktoś z Sopotu przed meczem z
                nimi, to niestety musiałbym się zgodzić. Ale człowieku kto aż tak dobry gra w
                Bydgoszcy, żeby młodzi z Wrocławia mieli tam takie baty dostać . Pomyśl, zanim
                coś napiszesz. Przed meczem z Turowem też były takie gadki, a rzeczywistość
                pokazała, że wcale w tym sezonie nie będzie źle. Zwłaszcza jak chłopaki sie
                trochę zgrają !!! Tak więc według mnie w tym meczu ŚLĄSK powinien sobie
                poradzić, a po meczu będziesz wiedział, że jak ich tam nazywałeś "Chanasy,
                Szlachtowicze, Mrozy, Skibniewskie, Kiausasy czy Hajnsze" to naprawde pożądni
                gracze. No może poza Mrozem i Kiausasem, chociaż mam nadzieję, że i oni nas
                miło zaskoczą. :)))
      • Gość: tfu SLASK WROCLAW IDZIE W DOBRA STRONE IP: *.provider.pl 18.10.04, 10:33
        mlody zespol rozwojowy
        trener bardzo zaangazowany
        duzo ich nauczy ...
      • Gość: zibi czas na mlodych IP: *.aft.pl 18.10.04, 11:36
        a wszelkim "emerytom" juz dziekujemy, najbardziej przykre ze sami nie wiedza
        kiedy odejsc, chyba tylko Wojcik to klasa sama w sobie, a to co robi Maciek Z
        to tylko usiasc i zaplakac. lepiej zeby juz sie zajal serwowaniem piwka w
        swojej knajpce.
        • Gość: Mac Re: czas na mlodych IP: *.aster.pl 18.10.04, 14:34
          Śląsk poszedł śladem Anwilu i przy ograniczonych środkach postawił na szkolenie
          młodzieży. Jak widać po wynikach Anwilu to jest niezły pomysł, a przy dobrym
          trenerze może być niezły biznes. Mam nadzieję, że teraz więcej klubów postawi
          na szkolenie i ogrywanie młodych koszykarzy, a nie ściąganie zagranicznych
          emerytów.
          • Gość: remwilak Re: czas na mlodych IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.10.04, 16:25
            Mac--tutaj się mylisz! Wiesz dlaczego Ślask poszedł w stronę młodzieży?
            Odpowiem Tobie: bo na lepszych nie było stać a nie przez nagłą zmianę koncepcję
            działaczy. Gdyby zostali sponsorzy od początku okresu transferowego i była kasa
            dość duża i stabilna to na pewno we Wrocławiu byliby "gwiazdorzy" a nie CI co
            są teraz i nie gadaj głupot o zmianie koncepcji itp..tylko napisz o braku
            funduszy i wielkim gł...e, które zafundował wam Schetyna( mam na mysli stałe
            zawieruchy i niepewność finansową czyli cos podobnego jak w Astorii słabecki
            lecz u nas kasy było wiecej i sa lepsi czyli badziej ograni i utytułowani
            gracze)!
            • Gość: kast Re: czas na mlodych IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.10.04, 18:05
              Szanowny kolego z wloclawka, jak sie wczytasz w historie Slaska to zauwazysz ze
              w odroznieniu od Twojego Anwilu my szkolimy mlodych koszykarzy z dobrym
              skutkiem od wielu lat i nie musielismy isc w nikogo slady. Sytuacja z
              postawieniem na mlodych / wychowankow klubu, wroclawian/ miala i podloze
              finansowe ale tez cos nalezalo zrobic z tymi wszystkimi mlodymi co w ostatnich
              latach zdominowali rywalizacje w poszczegolnych kategoriach wiekowych. A
              nastepni czekaja i nie wiem czy nie sa bardziej utalentowani/Prostak,Grygiel,
              Jarmakowicz/ wiec w odroznieniu od Twojego Anwilu my nie musimy szukac mlodych
              po podworkach bylej jugoslawi czy lotwy my stawiamy na swoich. A jaki tego
              bedzie efekt? zobaczymy jak sie spotkamy w bezposredniej rywalizacji.
            • Gość: sktm Naucz sie czytać <lol> IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.10.04, 13:16
              Przecież Mac wyraźnie napisał, że wyszło tak bo są problemy z kasą !!!!!! A co
              do waszych graczy to fakt, że zarabiają więcej i mają juz na koncie jakieś
              osiągnięcia wcale nie znaczy , że są lepsi !!!!! Popatrz chociaż na Maćka
              Zielińskiego. Ten to dopiero doświadczeń ma za sobą. I co??? I nic!!!!! Gra
              beznadziejnie. Oby to się zmieniło juz w najbliższym meczu :))))))
      • Gość: pawlus Re: Adam Romański: Na rozdrożu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:44
        Tak tak "wielki" Śląsk pragrał przez tą
        1 akcje, poza tym to on dominował i Turów
        wygrał fuksem. Prawda jest taka, że sędziowanie
        było z lekkim wskazaniem na Deichmanna-plecy DZKosza
        w centrali. A wsad Adriana, nieznanego wcale "najlepszej
        publiczności w kraju" pokazał Śląskowi miejsce w szeregu!
        Turów rozjechałby Śląsk jak biedronkę, gdyby nie brak deski
        w 1 połowie i brak zgrania w debiucie w EBL. Trochę pokory,
        mniej buty i więcej obiektywizmu, please!

• Gość: sktm Trochę pokory, mniej buty i więcej obiektywizmu... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.10.04, 13:28
          No tak żeś napisał ale jakoś sam może byś troche tego nabył!!!! Czy ktoś
          twierdzi, że przez tą jedną akcję ŚLĄSK przegrał???? Gdzie tak jest
          napisane???? To się odnosiło przeciez do poziomu sędziowania, który był OK i w
          przeciwieństwie do ciebie, uważam że było ono bezstronne!!! A jeśli chodzi o tą
          akcję, to gdyby nie te punkty, to na tablicy widniłby remis, piłke miałby
          ŚLĄSK. I chyba się zgodzisz, że w takiej sytuacji łatwiej jest wygrac mecz niż
          jak się 2 pkt przegrywa, ale przecież nie oznacza to że ta jedna akcja
          zadecydowała o wyniku. Kolejna sprawa to dominacja Turowa. Jaja sobie chyba
          robisz. Jeśli oglądałeś ten mecz w TV i twoje wnioski z tego wynikają, to cóż
          zgodzę się z obiegową opinią, że telewizja kłamie. Byłem na meczu i jak dla
          mnie to był on bardzo wyrównany. W pierwszej połowie trochę lepszy był ŚLĄSK, a
          w drugiej Turów. Najlepiej świadczy o tym w miare wyrównany wynik przez całe
          spotkanie!!!!!! No i na koniec w czymś się z tobą zgodzę "Trochę pokory,
          mniej buty i więcej obiektywizmu, please!" JAK NAJBARDZIEJ,ALE PROPONUJĘ Z OBU
          STRON !!!!
      • Gość: michall Re: Adam Romański: Na rozdrożu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:50
        Jak mecz wrocławskiej drużyny mogłą sędziować 3 Wrocławian!!!!!!!!!!!!!!
        Pełny obiektywizm, na pewno gwizdali dla Turowa ;) !!!!!!!!!!!!!
        Nawet taki fortel nie pomógł cwaniakowi Schetynie.
        • Gość: lukon Re: Adam Romański: Na rozdrożu IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:27
          Może dlatego, że we Wrocławiu jest najwięcej sędziów o jako takim poziomie.
          Pokaż mi dowody na to, że sędziowie sędziowali dla Śląska :/ Jesteś tak
          zaślepiony nienawiścią do Śląska, że brednie wypisujesz o jakiś schetynowych
          fortelach.
          HEJ ŚLĄSK!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka