Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Obrachunki z XV

23.11.21, 07:56
    Z prawdziwym zadowolnieniem osobistym mam niemozebna ucieche zawiadomic szanowne Typeriackie Bractwo,ze Karlus "gryfny" (moze z tej okazji bedziemy JEGOZ posac "GRYFNY"?) wreszcie zostau sie zanotowany w swoich aktach osobowych jako ZWYCIEZCA KOLEJKI w TYPOWANIU!
    Dlugo mu zeszlo bo 14 kolejek ale w koncu dopiou swego a na swizy dodatek sprzedau ostatnie miejsce zasluzonemu w walce kombatantowi "wichurze" ktoren z walk pamieta straszenie i co tydzien strasznie straszy alisci te straszaki nabuzowaly Karlusa ktory bez kalichlorku skutecznie uziemnil "wichure"!

Kolejka ciekawa,obfitujaca w gole - 27 - i 4 niespodziewanki jednak.Oczywiscie naszym subiektywnym okiem.
    1.Porazka Warty z WislaP,
    2.Remis Lechii z mielecka Stala,nie wazne,ze w Mielcu.
    3.Zwyciestwo Radomniaka w Lubinie.
    4.Wygrana Cracovii z "Medalikami" - troszke cieszy - 2 krakusow dao zwyciestwo "Pasom".Jeden sie wylamau ale
    kazdemu jest wolno bladzic byle do czasu bo gdy bladzenie wpadnie w nawyk to efekty moga byc "cie-ka we..."
    A wiekszosc z NAS takie bladzenie akceptuje w kategorii zartu jednak nie w kategorii ZAULKU w ktory NASZ wpedzili WIADOMI!

Punktow zdobylismy 72,nie zle.
    1 HICIOR - gryfnego
    2 bramki meczow -"yosemita" i " gryfnego"
    50 - piecdziesiat - "X" czyli krzyzykow za nietrafione dokumentnie wyniczki.
    Zastanawiamy sie,tutaj we wigwamie, czy ten wynik uda NAM sie pobic?
    Do Absolutu "in minus" brakuje tylko 31!!! I tutaj CHYBA absolut nam umknie.
    Do absolutu "in plus" brakuje az 50!!! Tu szansa jest marna bo marna ale jest!
    Zastanawiamy sie co dzieje sie w Bawarii?
    Wprawdzie "Lewy" z kameradami dau dupy z Augsburgiem ale to nie powod zeby taka "mamiane" uskutecznic. Fanami czy Wielbicielami AFC AUGSBURG jest na 100% "Natinka1" a "Trojan1" leqtko w "RL9" zadurzony jest.
    Wystarczy na "FB" wpasc na jegomosci Profil osobisty a tam od "Lewego" az kipi
    .

K
    Obserwuj wątek
      • Gość: Trojan1 Re: Obrachunki z XV IP: *.customer.m-online.net 23.11.21, 20:56
        Zadurzony w RL9 to nie jestem tak namietnie jak myslisz...
        Zwyciestwo FCA Augsburg cieszy bardzo i zasluzone
        Moze to tak wyglada i jest prawda,ze o Lewandowskim na moim profilu bardzo duzo ale
        przyczyna jest inna
        Mam duzo znajomych i arbeitskolegow co to fanami druzyny 1860 Monachium sa..
        i na kazdym kroku robia dopinke wiec karmie ich takimi wiadomosciami na FB
        Nie wiem czy wiecie obywatele,ze 1860 Monachium to klub ktory byl sponsorowany przez
        Nazisstow i dla tego w kibolach tego klubu drzemie czesc zachowan III Rzeszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka