Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

piosenka Lech Bear The Round

29.04.02, 10:20
    Tak sie zastanawiam jesli piosenka Lech Bear The Round juz jest na 6 miejscu
    przebojow w merkurym to dlaczego nigdzie nie mozna jej uslyszec. merkury nadaje
    ja tylko podczas listy... a to juz powinien byc ich hit:-). Czy ludzie w tym
    radiu nie maja glowy. Dlaczego niemozna tej piosenki od nich sciagnac.. wiem
    wiem licza pewnie na to ze jak wyjdzie plyta to ludzie to kupia.. ale tak nie
    bedzie. bo wtedy pojawi sie ona w ag i juz nie beda mili nad nia kontroli ile
    ludzi tego szuka.
    dlaczego wiec nie udostepnia jej gdzies na stronie w niecie- reklamujacej radio-
    lecha - wykonawce.. Moze wtedy osiagna lepszy efekt marketingowy.. mozna by to
    puszczac na imprezach itd itp a tak trza czekac na liste...
    pozdro dla wszystkich

na piosenke mozecie glosowac na stronie

www.radiomerkury.pl/lista_przebojow.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 10:41
        o której jest lista w RM????
        Panie MaciejuK??????
        • Gość: mat2807 Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 10:47
          Lista jest w sobote o 20.00.

Aaa, jeszcze cos:

Jestem w posiadaniu płytki z owa piosenka w 5 wersjach (radio edit, rock
          version, dance version, rock instrumental i dance instrumental). Jezeli ktos
          udostepni mi miejsce na swoim serwerze, to je tam wrzuce w mp3.

Pozdrawiam
          mat2807
          • Gość: guerra Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 11:00
            no z nieba nam spadłeś
            Wszystkie 5 bierzemy miejsce się znajdzie
            pzdr
        • Gość: MaciejK Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.radiomerkury.pl 29.04.02, 14:52
          Gość portalu: guerra napisał(a):

> o której jest lista w RM????
          > Panie MaciejuK??????

Sorry za milczenie ale byłem logout, godzinę już podano a co do samej piosenki to
          nie leci tylko na liście ale b. często w otoczeniu lub w programach sportowych.
          Nie wiem czy to dużo, nie ja o tym decyduje.
          Nie mam zamiaru bic tu piany na temat stacji ale chciałbym tylko nadmienić że
          Merkury jako jedyne medium się na ten kawałek(i jego wykonawce) nie wypiął mimo
          ze nie było żadnej gwarancji ze piosenka chwyci.
          Wiem ze trwają próby wydania tego za grosze z jakaś gazetą, ew. jako dodatek do
          biletu na mecz...choć klub tez podobno zainteresowany jest bardzo
          umiarkowanie...???Moze mi ktoś to wyjaśnić?
          PZDR
      • Gość: Goldi Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 11:22
        wlasnie oddalem swoj glos
        • sojazz Re: piosenka Lech Bear The Round 29.04.02, 11:44
          ja mam serwer na laczu 10mb i domene lech.poznan.net.pl co ty na to wyslij
          maila na
          sojazz@lech.poznan.net.pl
          a kawalki znajda sie natychmiast
          • Gość: Goldi Re: piosenka Lech Bear The Round IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 11:46
            caly poznan my czekamy az udostepnicie te mp3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka