bombullo
17.02.23, 08:00
Dochodzi 7:00,do zapowiadanej 8:00 jeszcze kilkadziesiat minut wiec spokojnie mozemy wrzucic zapowiadana decyzje Komisariatu Dyscypliny Typeriady.
>> Gdybysmy byli w "Komitecie",jak wy kolego "gryfny" raczyli zescie wklepac,to podejrzewam,ze moglibysmy zastosowac tzw.ODPOWIEDZIALNOSC ZBIOROWA - a pamietacie ten termin,prawda - i KROPKA!
A jak by ONA wygladala zostawiam do waszego przenikliwego rozumowania.
Osmioro CZLONKOW BRACTWA zrozumialo tekst i postapilo zgodnie z zaleceniem czy moja sugestia raczej prosba,moze regulaminem i wrzucilo 16 swoich "wyniuchanych" wynikow.
"wichura" pewnie byl zajety chociaz byl widziany w komentarzach na innych forach wiec go nic nie usprawiedliwia. " gryfny",co przeczuwalismy,wrzucil czesc swoich wynikow czyli 8 i ...sprytny wg.niego komentarz.
Ja jako osobnik ktory z roznymi Komitetami miau do czynienia i z roznymi,ze tak klikne Osobowosciami w tychze i
pozostalosciami charakterologicznymi owych "madralijskich" postanowilem skonczyc z certoleniem i udawaniem,ze nic sie nie dzieje,ze teksty "gryfnego" to betka ktore raczej nalezy puszczac mimo uszu .
Do czasu jednak!!
Bo w koncu "halba" sie przelala jako,ze takich "samodzielnych wystepow" gryfnemu sie uzbierao!
Jezeli "bawimy" sie wspolnie,mamy wspolne zainteresowania to mamy tez,co zrozumiale,wspolny REGULAMIN ktory kazdy powinien respektowac i nie klikne respektowac niestety. I mimo,ze bawimy sie tylko dla samej ZABAWY i bezinteresownie,tym bardziej powinnismy dbac o NASZ WIZERUNEK!
Takie "wycieczki" w nasza czy raczej moja strone uwazam za co najmniej niestosowne.
MOJA DECYZJA w tym przypadku moze i jest tylko JEDNA!
"wichura" i "gryfny" z typowania LIGI MISTRZOW zostali relegowani czyli wykluczeni czy nawet "wyciepani"<<
Tyle.
Kto ma jakis komentarz chetnie przeczytam.
A jeszcze jedno "gryfny":nIe jestesmy w II PRLu gdzie:"kazdy PiSuj na swoj stroj"!
30 minut do 8:00.
KOLEJKA XXI
1.CRACOVIA - STAL
2.WIDZEW - SLASK
3.KORONA - LECHIA
4.RAKOW - GORNIK
5.POGON - WARTA
6.MIEDZ - WISLAP
7.LECH - ZAGLEBIE
8.PIAST - LEGIA
9.RADOMIAK - JAGIELLONIA
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^