Gość: vonski IP: *.pc.tek.pl 14.11.04, 21:18 A jak dla mnie w niezlych numerach powinien sie znalesc Kirilienko, za swoja srednia blokow. Jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to sem ja Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.229.akron.wroc.pl 14.11.04, 22:15 kto nie lubil Jazzu, ten nie lubil ja ich zawsze podziwialem ze te perfekcyjne pick'n'rolle, zgranie zespolu, rozumiemnie sie bez slow. Heh a teraz poczekam az mnie ludziska na forum zjada ;))) jak to dobrze ze jest tumiwisizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep AND ALL THAT JAZZ ;) IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 14.11.04, 23:04 ..ha i co? nasze i tak bedzie na wierzchu;) jak Jazz grali w finalach z Bulls to cala szkola sie ze mnie smiala a teraz? gdzie sa ci "wierni" kibice chicago? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Sloan To jest Koleś.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:14 Oto jestem:)) Wierny kibic Jordana & spółki Ale to już przeszłość, nie ma MJ nie ma Byków. Jednak żeby wszystko było jasne, Jazz z Stocktonem i Malonem grali żałośnie, tzn. skutecznie ale niemiłosiernie nudno. Tego się po prostu nie chciało oglądać. Natomiast teraz jest ok. Grają fajną koszykówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: Sloan To jest Koleś.... IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 15.11.04, 12:27 dlz ciebie grali zalosnie a dla mnie grali madrze to nie byla banda lysych czarnych atletow skaczaca pod sufit tylko swietnie zaprogramowana maszyna nastawiona na zwyciezanie przyklad jak pojechali Lakersow 4:0 tamci byli mloda szalona ekipa a z drugiej strony banda emerytow i poszlo latwo ...a tak na marginesie to jordan faulowal malone'a...:) i teraz mozecie mnie zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
kupfer Re: AND ALL THAT JAZZ ;) 24.11.04, 00:17 Tak, nasze na wierzchu!!! Od chwili, kiedy zaczęli grać ze sobą Stockton z Karlem,szalenie polubiłem tę drużynę i tak zostało do dziś. Sloan to wspaniały trener! JAZZ FOREVER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobra Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:22 a ja ich od zawsze lubiłem, jeszce jak grał tamk Horncek - mistrz rzutu sytuacyjnego i mistzr galaktyki z rzutach za trzy. To była ekipa któr się fajnie oglądałao, prosta aż do bulu koszykówka i jakże efektywna. Bo kosz to jest proasta gra więc po co udziwnaić, jak widac Sloan od lat wie co robi i dobrze mu to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZnawca Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:20 Stock i Mailman należeli do pewnej ery razem z MJ i Pipem,podejrzewam,że Shaq też. Łezki powinny polecieć.Mnie w trakcie finałów ciary przechodziły.Poza tym playoff to inna bajka dla twardzieli i obrońców. Teraz należy inaczej patrzeć na to młode pokolenie,które inaczej pojmuje zasady,może źle albo na odwrót.Ja się przyznaję,iż nie przepadałam za nimi a teraz działają cuda.To zasługa trenera potrafiącego znaleźć się wszędzie dobrze.Ale zdania co do Boozera jako tylko gracza nie zmienię chyba,że zrobi coś więcej i nie będzie cieniem Jamesa lub Andrija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULLSożerca Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:00 a ja nie trawiłem nigdy Bullsów, kibicowałem NY Kniks (Ewing !!!) i właśnie Utah, i mierziło mnie a nawet wprawiałow obrzydzenie to ciągłe zachwycanie się Jordanem, Pippenem i drużyną z chocago. Nie mogłem juz słuchać tego Szaranowicza i tych wszystkich którzy piali z zachwytu nad druzyną która była na fali bo miała jednego fenomenalnego zawodinka. A gdy on odszedł to już cieńko przedła i nic nie była w stanie osiągnąc. A Jazz i Knick niezmiennie trwali na swoim poziomie, to były ekipy nie do zdarcia i za to je tak szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:38 Ciekaw jestem czy w tym sezonie Jerry Sloan dostanie w końcu nagrodę dla Trenera Roku? To niesamowite co zrobił z Jazz po odejściu 2 Hall-of-Fame'ersów. Niemal wszyscy wróżyli przecież tej drużynie klęskę. Z jednej strony prosta koszykówka, a z drugiej strony olbrzymia konsekwencja - "nie bronisz - lądujesz na ławce; oddajesz nieprzygotowane rzuty - lądujesz na ławce; nie realizujesz taktyki w ataku/obronie - to ława...", której brakuje trenerom wobec swoich gwiazd... I to powoduje, żę Jazz grają na tak wysokiej skuteczności i tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaius Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.04, 18:21 zapomiales chyba o jednej istotnej sprawie - mianowicie z Chicago razem z Jordanem odeszlo pol sklady Bykow:P Odpowiedz Link Zgłoś
kupfer Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu 24.11.04, 00:18 Wiwat! Precz z Szaranowiczem Bullsofilem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panrysio Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu 16.11.04, 20:48 Dziękuje panom, że napisali wreszcie coś dobrego o Utah Jazz. Chociaż wcześniej pojawiały się dobre zdania. Tzn. odkąd nie gra tam Karl Malone. Jestem ciekawy czy teraz gdziekolwiek pojawią się negatywne uczucia do Jazz, do mormonów i Salt Lake City. Kiedyś była nawet polska strona, na której wyśmiewano się z zawodników Jazz; było to przed ostatnimi finałami, w których "jazzmani" zagrali. Statystyki Andrieja Kirilenki rzeczywiście są niesamowite, ale nie od tego sezonu, tylko od dwóch. Nawet, kiedy grał w Utah Malone, to Andrei wchodząc z ławki dobrze sobie radził. To niesamowity zawodnik. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś