Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu

IP: *.pc.tek.pl 14.11.04, 21:18
    A jak dla mnie w niezlych numerach powinien sie znalesc Kirilienko, za swoja
    srednia blokow. Jest niesamowity.
    Obserwuj wątek
      • Gość: to sem ja Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.229.akron.wroc.pl 14.11.04, 22:15
        kto nie lubil Jazzu, ten nie lubil ja ich zawsze podziwialem ze te perfekcyjne
        pick'n'rolle, zgranie zespolu, rozumiemnie sie bez slow.
        Heh a teraz poczekam az mnie ludziska na forum zjada ;)))
        jak to dobrze ze jest tumiwisizm.

• Gość: johnnie rep AND ALL THAT JAZZ ;) IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 14.11.04, 23:04
          ..ha i co?
          nasze i tak bedzie na wierzchu;)
          jak Jazz grali w finalach z Bulls to cala szkola sie ze mnie smiala
          a teraz? gdzie sa ci "wierni" kibice chicago?
          pozdro
          • Gość: Joaquin Sloan To jest Koleś.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:14
            Oto jestem:))
            Wierny kibic Jordana & spółki
            Ale to już przeszłość, nie ma MJ nie ma Byków.
            Jednak żeby wszystko było jasne, Jazz z Stocktonem i Malonem grali żałośnie,
            tzn. skutecznie ale niemiłosiernie nudno. Tego się po prostu nie chciało
            oglądać. Natomiast teraz jest ok. Grają fajną koszykówkę...
            • Gość: johnnie rep Re: Sloan To jest Koleś.... IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 15.11.04, 12:27
              dlz ciebie grali zalosnie
              a dla mnie grali madrze
              to nie byla banda lysych czarnych atletow skaczaca pod sufit
              tylko swietnie zaprogramowana maszyna nastawiona na zwyciezanie
              przyklad jak pojechali Lakersow 4:0
              tamci byli mloda szalona ekipa
              a z drugiej strony banda emerytow
              i poszlo latwo

...a tak na marginesie to jordan faulowal malone'a...:)
              i teraz mozecie mnie zjesc
          • kupfer Re: AND ALL THAT JAZZ ;) 24.11.04, 00:17
            Tak, nasze na wierzchu!!! Od chwili, kiedy zaczęli grać ze sobą Stockton z
            Karlem,szalenie polubiłem tę drużynę i tak zostało do dziś. Sloan to wspaniały
            trener! JAZZ FOREVER!
        • Gość: Kobra Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:22
          a ja ich od zawsze lubiłem, jeszce jak grał tamk Horncek - mistrz rzutu
          sytuacyjnego i mistzr galaktyki z rzutach za trzy. To była ekipa któr się
          fajnie oglądałao, prosta aż do bulu koszykówka i jakże efektywna. Bo kosz to
          jest proasta gra więc po co udziwnaić, jak widac Sloan od lat wie co robi i
          dobrze mu to wychodzi.
      • Gość: PaniZnawca Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:20
        Stock i Mailman należeli do pewnej ery razem z MJ i Pipem,podejrzewam,że Shaq
        też. Łezki powinny polecieć.Mnie w trakcie finałów ciary przechodziły.Poza tym
        playoff to inna bajka dla twardzieli i obrońców. Teraz należy inaczej patrzeć
        na to młode pokolenie,które inaczej pojmuje zasady,może źle albo na odwrót.Ja
        się przyznaję,iż nie przepadałam za nimi a teraz działają cuda.To zasługa
        trenera potrafiącego znaleźć się wszędzie dobrze.Ale zdania co do Boozera jako
        tylko gracza nie zmienię chyba,że zrobi coś więcej i nie będzie cieniem Jamesa
        lub Andrija.
        • Gość: BULLSożerca Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:00
          a ja nie trawiłem nigdy Bullsów, kibicowałem NY Kniks (Ewing !!!) i właśnie
          Utah, i mierziło mnie a nawet wprawiałow obrzydzenie to ciągłe zachwycanie się
          Jordanem, Pippenem i drużyną z chocago. Nie mogłem juz słuchać tego
          Szaranowicza i tych wszystkich którzy piali z zachwytu nad druzyną która była
          na fali bo miała jednego fenomenalnego zawodinka. A gdy on odszedł to już
          cieńko przedła i nic nie była w stanie osiągnąc. A Jazz i Knick niezmiennie
          trwali na swoim poziomie, to były ekipy nie do zdarcia i za to je tak szanuję.
          • Gość: LB Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:38
            Ciekaw jestem czy w tym sezonie Jerry Sloan dostanie w końcu nagrodę dla
            Trenera Roku?
            To niesamowite co zrobił z Jazz po odejściu 2 Hall-of-Fame'ersów. Niemal
            wszyscy wróżyli przecież tej drużynie klęskę.
            Z jednej strony prosta koszykówka, a z drugiej strony olbrzymia konsekwencja -
            "nie bronisz - lądujesz na ławce; oddajesz nieprzygotowane rzuty - lądujesz na
            ławce; nie realizujesz taktyki w ataku/obronie - to ława...", której brakuje
            trenerom wobec swoich gwiazd...
            I to powoduje, żę Jazz grają na tak wysokiej skuteczności i tak dobrze...
          • Gość: Vaius Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.04, 18:21
            zapomiales chyba o jednej istotnej sprawie - mianowicie z Chicago razem z
            Jordanem odeszlo pol sklady Bykow:P
          • kupfer Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu 24.11.04, 00:18
            Wiwat! Precz z Szaranowiczem Bullsofilem!!!
      • panrysio Re: Rutkowski, Wujec: Nowa era Jazzu 16.11.04, 20:48
        Dziękuje panom, że napisali wreszcie coś dobrego o Utah Jazz. Chociaż wcześniej
        pojawiały się dobre zdania. Tzn. odkąd nie gra tam Karl Malone. Jestem ciekawy
        czy teraz gdziekolwiek pojawią się negatywne uczucia do Jazz, do mormonów i Salt
        Lake City.
        Kiedyś była nawet polska strona, na której wyśmiewano się z zawodników Jazz;
        było to przed ostatnimi finałami, w których "jazzmani" zagrali.

Statystyki Andrieja Kirilenki rzeczywiście są niesamowite, ale nie od tego
        sezonu, tylko od dwóch.
        Nawet, kiedy grał w Utah Malone, to Andrei wchodząc z ławki dobrze sobie radził.
        To niesamowity zawodnik. I tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka