Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trener Ruiza ukarany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:10
    I ja też dołączam się do tej listy ekspertów co uważają, że Gołota wygrał!
    Obserwuj wątek
      • Gość: masa A co na to nasi forumowi "eksperci" ??? IP: *.chello.pl 17.11.04, 23:17
        zdecydowana większość twierdzi że Gołota wygrał, szkoda że w Polsce duża liczba
        zawistników nie umie tego zrobić
      • Gość: kik Re: Trener Ruiza ukarany IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.11.04, 23:19
        Prawda jest taka ze golota wygral co najmniej jednym punktem. Przewaga w kazdej
        technice: jabs, power punches i boks a nie zapasy (ruiz na wiele boksu nie
        pozwolil dlatego sa takie opinie ze Golota dawno nie stoczyl tak slabej walki,
        ruiz jest zapasnikiem a nie bokserem).
        • Gość: ja Znowu www.eastboxing.com?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.11.04, 00:05
          www.eastboxing.com ?? A jak tam cokolwiek przeczytać? Chyba że istnieje
          jakaś papierowa gazeta o nazwie www.eastboxing.com
          • Gość: m. Re: Znowu www.eastboxing.com?? IP: *.chello.pl 18.11.04, 00:20
            chodzi o www.eastsideboxing.com, blad w artykule, autor chyba przyjal za duzo
            ciosow na glowe ;)
      • Gość: El Riazor Andrzej Gołota - WBA Champion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:19
        Chyba każdy NORMALNY ( a nie fanatyczny kibic zapaśnika Ruiza ) obserwator
        walki Gołota - Ruiz widział, że zwycięzcą tej walki był Gołota - 2 ND, odjęty
        punkt za faul, a "sędziowie" punktują 114-112 dla Ruiza...Trzech mistrzów
        świata najpoważniejszych organizacji uważa że zwycięzcą tej walki był
        Gołota...no comment

--------
        Niepokonany w 38 walkach, a OSZUKANY w 2 ostatnich walkach
        • Gość: Tomek Re: Andrzej Gołota - WBA Champion IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.11.04, 23:22
          dla mnie najwiekszym pytaniem jest jak oni to sedziowali przeciez RUIZ byl dwa
          razy na deskach i jeszcze zostal ukarany odjeciem jednego punkta,a na
          fightnews.com pisza ze Golota wygral tylko 3 rundy w calej walce,przeciez to
          rabunek w bialy dzien !!!!!!!!!!
          • Gość: gusano Re: Andrzej Gołota - WBA Champion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:47
            Golota musi chyba kogos zabic w ringu zeby uznali ze wygral... nie jestem fanem
            teorii spiskowych ale nigdy nie pozwola zeby Polak zostal mistrzem swiata w
            wadze ciezkiem i to jeszcze tak prestizowych federacji... smutne to ale chyba
            jednak prawdziwe...
            • Gość: Czterdziestolatek Re: Andrzej Gołota - WBA Champion IP: *.zax.pl 18.11.04, 19:13
              A pamietacie jakie cyrki działy się na olimpiadzie w Seulu. Tam też żeby wygrać z zawodnikiem koreańskim, gospodarzem igrzysk trzeba by było go zabić. Tylko nokaut gwarantował zwycięstwo.
      • Gość: Majkel Re: Trener Ruiza ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:21
        Nie lubię Gołoty,ale uczciwie muszę przyznać,że powinien mieć w tej chwili oba
        pasy!
        • Gość: greg Re: Trener Ruiza ukarany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.11.04, 23:19
          dobrze walczył
      • Gość: polk co za stronniczy artykuł, typowy dla GW IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 23:37
      • Gość: Krycha - Szczecin Endrju na 100% wygrał tą walke !! IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.11.04, 14:23
        Jestem z tobą Endrju!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka