Gość: Dofik IP: 212.182.20.* 25.11.04, 08:26 Coz.. to juz taka tradycja - latem troche pilki noznej, jakas olimpiada.. a zima Malysz.. ;) Zycze Nam wszystkim aby za rok mozna bylo powiedziec - .. a zimą Malysz, Rutkowiski, itp .. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daniels Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:01 A co to w tym roku nie będzie konkursu na łamach gazeta.pl? Szkoda fajne to było.... z kumplami co tydzien o flaszke my grali w typowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Ad-Am w GW???? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 25.11.04, 10:02 Kurcze, czyzby Wyborczka nie organizowala zabawy w Ad-Ama? Nie moge znalezc a sezon sie przeciez zaczyna. Szkoda bo to fajne bylo choc moje najwyzsze miejsce to ...300. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmahm Re: Ad-Am w GW???? IP: 212.244.141.* / *.herc.net.pl 25.11.04, 10:21 Też mi brakuje Ad-ama choć byłem koło 1000 miejsca :-). redakcja mi podpadła za brak w tym roku. Może monopolista TVP coś ciekaego wymyśli.. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sorro10 Re: Ad-Am w GW???? 25.11.04, 14:28 Szkoda ze nie ma Ad-aM. W sumie mila zabawa byla - mam nadzieje ze redakcja jeszcze to rozwazy. Sporo zawidzionych takim obrotem sprawy szuka po sieci czegos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaprawiony niebezpieczny może być psycholog to nazwisko!!! IP: *.chello.pl 25.11.04, 10:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Wódka najlepszym psychologiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:06 Czy panowie z branzy spirytusowej śpią? Wraz z sukcesami Małysza jego psycholog to zbawienie dla wyrobów alkocholowych! Niech wystąpi w jakiejś reklamie, z takim hasłem jak w tytule! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kohoutek Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 25.11.04, 12:53 Adam Małysz to najlepszy obecnie "fruwak" na Ziemi - skoczek to zamało, inni skaczą Adam fruwa ;). Ten człowiek jest poprostu fenomenalny w swoim działaniu. Czekam na jego popisy na skoczniach. Adam pokaż udowodnij po raz kolejny wszystkim niedowiarkom, ze jesteś najlepszy !!! Letnie Grand Prix to było małe miki w porównaniu co Adaś wyfruwa nam w tym roku :)Puchar Świata, Turniej 4 Skoczni, Mistrzostwa Świata - wszystko Adamowi się tylko należy!!! Brawo Adam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro1979 Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:11 a gdzie gra malysz??!! czyzby w tym roku mialo nie byc? stanowczo protestuje przeciwko takiej polityce portalu. w poprzednim sezonie zajalem wysokie, 2578 miejsce i chcialem je poprawic;) a tak na powaznie, to czy ktos wie czy bedzie tegoroczna edycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol@hopsex.net Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.dizinc.com 25.11.04, 13:58 Po co nakręcamy znowu nagonkę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor On ma glod zielonych a nie zwyciezania. IP: 192.139.221.* 25.11.04, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking No to jenzorze jak juz cos wykrztusiles z siebie IP: *.ang.sth.bostream.se 25.11.04, 20:05 to sie obliz. Moze ci pomoze na zawisc i tym podobne przypadlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalamarz Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:13 Psycholog Kamil Wódka ? To juz wiadomo czym będzie ich leczył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.biathlon.end.p www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:48 www.biathlon.end.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek.aat Re: www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:03 Zapisałem się do waszej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Ad-Am Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Ad-Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:54 Gra będzie w okolicach Bożego Narodzenia, tylko redakcja nie napisała, którego to będzie roku. Zamiast iść naprzód i rozwijać się gra Ad-Am cofa się w rozwoju, bo wersja ma być okrojona. Szkoda, bo mimo pewnych niedociągnięć była (jest) najlepszą grą tego typu w necie. Mam wielką nadzieję, że redakcja dopracuje "nową (starą)wersję", tak by sprawiała dużo przyjemności graczom. Jeżeli ktoś zna tego typu gry w necie proszę o podanie adresu. ODPADA gra w komórkowy puchar skoków, to tylko wyciąganie kasy przez SMS. Grałem w to już raz i moim skromnym zdaniem to wielkie DNO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postozuch Schanzen Champ 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:11 Niestety brakuje Ad-Ama.W sieci znalazłem na razie tylko Schanzen Champ na niemieckiej stronie sport.rtl.de/skispringen/skispringen_home.php Typujesz 10 zawodników, którzy punktują dla ciebie podczas konkursów. Zawodników trzeba wybierać na każdy konkurs. Gra chyba nie jest tak dobra jak AD-AM, ale zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Schanzen Champ 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:44 Wielkie dzięki za adres. Właśnie się tam zarejestrowałem. Jeżeli chcesz masz ochotę napisz na mojego e-maila"krzysiek.aat@gazeta.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.04, 20:49 Dziwne, bo nasz mistrz zawsze powtarzał, że zależy mu na dobrym skakaniu a nie na wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol, Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 08:20 A mnie on nie rajcuje, skacze wie za co.Emeryturę w wieku 35 lat ma w kieszeni,a ja muszę pracować aż zdechnę. Odpowiedz Link Zgłoś
rromanowicz Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt 26.11.04, 08:53 A dlaczego nie ma Ad-amA????? chetnie bym poobstawiał! (oczywiście z Małyszem na czele!) Odpowiedz Link Zgłoś