Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz: Wrócić na szczyt

IP: 212.182.20.* 25.11.04, 08:26
    Coz.. to juz taka tradycja - latem troche pilki noznej, jakas olimpiada.. a
    zima Malysz.. ;) Zycze Nam wszystkim aby za rok mozna bylo powiedziec - .. a
    zimą Malysz, Rutkowiski, itp ..
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Daniels Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:01
        A co to w tym roku nie będzie konkursu na łamach gazeta.pl? Szkoda fajne to
        było.... z kumplami co tydzien o flaszke my grali w typowanie:)
      • Gość: Zdzichu Ad-Am w GW???? IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 25.11.04, 10:02
        Kurcze, czyzby Wyborczka nie organizowala zabawy w Ad-Ama? Nie moge znalezc a
        sezon sie przeciez zaczyna. Szkoda bo to fajne bylo choc moje najwyzsze miejsce
        to ...300.
        • Gość: tmahm Re: Ad-Am w GW???? IP: 212.244.141.* / *.herc.net.pl 25.11.04, 10:21
          Też mi brakuje Ad-ama choć byłem koło 1000 miejsca :-). redakcja mi podpadła za
          brak w tym roku. Może monopolista TVP coś ciekaego wymyśli.. POzdrawiam.
        • sorro10 Re: Ad-Am w GW???? 25.11.04, 14:28
          Szkoda ze nie ma Ad-aM. W sumie mila zabawa byla - mam nadzieje ze redakcja
          jeszcze to rozwazy. Sporo zawidzionych takim obrotem sprawy szuka po sieci
          czegos podobnego.
      • Gość: zaprawiony niebezpieczny może być psycholog to nazwisko!!! IP: *.chello.pl 25.11.04, 10:47
        • Gość: blq Wódka najlepszym psychologiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:06
          Czy panowie z branzy spirytusowej śpią? Wraz z sukcesami Małysza jego psycholog
          to zbawienie dla wyrobów alkocholowych! Niech wystąpi w jakiejś reklamie, z
          takim hasłem jak w tytule! :)))
      • Gość: Kohoutek Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 25.11.04, 12:53
        Adam Małysz to najlepszy obecnie "fruwak" na Ziemi - skoczek to zamało, inni
        skaczą Adam fruwa ;). Ten człowiek jest poprostu fenomenalny w swoim działaniu.
        Czekam na jego popisy na skoczniach. Adam pokaż udowodnij po raz kolejny
        wszystkim niedowiarkom, ze jesteś najlepszy !!! Letnie Grand Prix to było małe
        miki w porównaniu co Adaś wyfruwa nam w tym roku :)Puchar Świata, Turniej 4
        Skoczni, Mistrzostwa Świata - wszystko Adamowi się tylko należy!!!
        Brawo Adam!!!
      • Gość: jaro1979 Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:11
        a gdzie gra malysz??!! czyzby w tym roku mialo nie byc? stanowczo protestuje
        przeciwko takiej polityce portalu. w poprzednim sezonie zajalem wysokie, 2578
        miejsce i chcialem je poprawic;) a tak na powaznie, to czy ktos wie czy bedzie
        tegoroczna edycja?
      • Gość: kibol@hopsex.net Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.dizinc.com 25.11.04, 13:58
        Po co nakręcamy znowu nagonkę...?
      • Gość: Jenzor On ma glod zielonych a nie zwyciezania. IP: 192.139.221.* 25.11.04, 14:59
        • Gość: Viking No to jenzorze jak juz cos wykrztusiles z siebie IP: *.ang.sth.bostream.se 25.11.04, 20:05
          to sie obliz. Moze ci pomoze na zawisc i tym podobne przypadlosci.
      • Gość: kalamarz Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:13
        Psycholog Kamil Wódka ? To juz wiadomo czym będzie ich leczył :-)
      • Gość: www.biathlon.end.p www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:48
        www.biathlon.end.pl
        • Gość: krzysiek.aat Re: www.biathlon.end.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:03
          Zapisałem się do waszej gry.
      • Gość: gostek Ad-Am Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:47
      • Gość: gostek Ad-Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:54
        Gra będzie w okolicach Bożego Narodzenia, tylko redakcja nie napisała, którego
        to będzie roku. Zamiast iść naprzód i rozwijać się gra Ad-Am cofa się w
        rozwoju, bo wersja ma być okrojona. Szkoda, bo mimo pewnych niedociągnięć była
        (jest) najlepszą grą tego typu w necie. Mam wielką nadzieję, że redakcja
        dopracuje "nową (starą)wersję", tak by sprawiała dużo przyjemności graczom.
        Jeżeli ktoś zna tego typu gry w necie proszę o podanie adresu.
        ODPADA gra w komórkowy puchar skoków, to tylko wyciąganie kasy przez SMS.
        Grałem w to już raz i moim skromnym zdaniem to wielkie DNO!!!!!!!!!
        • Gość: postozuch Schanzen Champ 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:11
          Niestety brakuje Ad-Ama.W sieci znalazłem na razie tylko Schanzen Champ na
          niemieckiej stronie sport.rtl.de/skispringen/skispringen_home.php
          Typujesz 10 zawodników, którzy punktują dla ciebie podczas konkursów.
          Zawodników trzeba wybierać na każdy konkurs.
          Gra chyba nie jest tak dobra jak AD-AM, ale zobaczymy.
          • Gość: gostek Re: Schanzen Champ 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:44
            Wielkie dzięki za adres.
            Właśnie się tam zarejestrowałem.
            Jeżeli chcesz masz ochotę napisz na mojego e-maila"krzysiek.aat@gazeta.pl"
      • Gość: zdziwiony Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.04, 20:49
        Dziwne, bo nasz mistrz zawsze powtarzał, że zależy mu na dobrym skakaniu a nie
        na wyniku
      • Gość: robol, Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 08:20
        A mnie on nie rajcuje, skacze wie za co.Emeryturę w wieku 35 lat ma w
        kieszeni,a ja muszę pracować aż zdechnę.
      • rromanowicz Re: Adam Małysz: Wrócić na szczyt 26.11.04, 08:53
        A dlaczego nie ma Ad-amA????? chetnie bym poobstawiał! (oczywiście z Małyszem
        na czele!)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka