Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA, KOMPLEKSY i GEOMETRIA

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:40
    zauważyłem ciekawe zjawisko, otóż po tym jak najlepszy drużyna w Polsce Legia
    zdobyła mistrzostwo zaczęły sie ujawniać publicznie kompleksy kibiców dwóch
    pewnych zespołów i rosną one wprost proporcjonalnie do popularnosci Legii,
    ciekawe jest tez to że po pewnym meczu w lidze II kategorii, gdzie pewni
    piłkarze z mista pedałków znowu dali pupy, kibice nie mogąc spojrzeć w lustro
    znów publicznie ujawniaja swoje kompleksy a jednocześnie próbują odwrócić uwage
    od tego faktu piszą obraźliwe wątki na temat Legii, te też rosną wprost
    proporacjonalnie do ilości nowych pedałków w tej II kategorii drużynie i wprost
    proporcjonalnie wobec kompleksu dla mistrzów, hmmm ciekawe zjawisko, poisze to
    na zajęciach z psychologii...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Legia + PZPN ??? SZTAMA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 13:48
        Gość portalu: max napisał(a):

> zauważyłem ciekawe zjawisko, otóż po tym jak najlepszy drużyna w Polsce Legia
        > zdobyła mistrzostwo zaczęły sie ujawniać publicznie kompleksy kibiców dwóch
        > pewnych zespołów i rosną one wprost proporcjonalnie do popularnosci Legii,
        > ciekawe jest tez to że po pewnym meczu w lidze II kategorii, gdzie pewni
        > piłkarze z mista pedałków znowu dali pupy, kibice nie mogąc spojrzeć w lustro
        > znów publicznie ujawniaja swoje kompleksy a jednocześnie próbują odwrócić uwage
        >
        > od tego faktu piszą obraźliwe wątki na temat Legii, te też rosną wprost
        > proporacjonalnie do ilości nowych pedałków w tej II kategorii drużynie i wprost
        >
        > proporcjonalnie wobec kompleksu dla mistrzów, hmmm ciekawe zjawisko, poisze to

> na zajęciach z psychologii...

Drogi maxie czy nadal montujessz szyby w Warszawie? a moze to nie ty? (i tak sie
        nie przyznasz!)
        Zauwaz ciekwa rzecz ze kiedy Legia mecz przegrywa - kibice niszcza stadion, kiedy
        zdobywa mistrzostwo niszczy miasto...zauwaz tez ze bardzo duzo watkow o Lechu
        pozakladaly jakies szczury czy to z Warszawy czy okolic....boicie sie nas ze
        wracamy do ligii?? nie chcecie sie nawet z nami zmierzyc na jakiejkolwiek
        plasczyznie ultras, pilkarze itd.??
        Nie wiem jak nazwac to zjawisko kiedy wchodzi rywal do ekstraklasy a dumni kibice
        LEgii prosza o pomoc PZPN!!

WIELKA SZYDZACA DLA WAS SZCZURY!

P.S nikomu nie zycze spadku - druzynom zycze samych awansow! chcialbym w
        pierwszej lidze Slask Legie Pogon Zaglebie Sosnowiec Widzw Lks ale jak widze was
        to przerasta wolice pojechac do Olsztyna , Wronek Radomska - porzadzic na
        wiochach...ech kompleksy
        • Gość: W Legia vs. Lech na płaszczyźnie ultras IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 14:35
          O ile wiem, to na plaszczyznie ultras dostaliscie od Legii nie raz srogie baty
          (patrz: liga chuliganow). Wiem, ze jestescie w czubie klasyfikacji, ale nie wy
          jedyni... Legia tez sie tam znajduje, a Teddyboys albo Turysci sa wam dobrze
          znani... Wiec nie pier... ze unikamy konfrontacji!
          • Gość: exe Re: Legia vs. Lech na płaszczyźnie ultras IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 15:44
            Gość portalu: W napisał(a):

> O ile wiem, to na plaszczyznie ultras dostaliscie od Legii nie raz srogie baty
            > (patrz: liga chuliganow)

Specjalista sie znalazl. Ultras a hools to dwie zupelnie inne rzeczy. Roznica
            jest taka, ze w wiekszosci klasyfikacji ultras mniej wiecej rowno ida Legia z
            Lechem, na samym szczycia, a w hools Lech, potem Arka, potem inni...
          • Gość: RAdost ale kiep IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 18:58
            Gość portalu: W napisał(a):

> O ile wiem, to na plaszczyznie ultras dostaliscie od Legii nie raz srogie baty
            a co rzucali w nas balonikami czy sektorowka?:))))))
            ale dales dupy tym wpisem:)) ile masz latek? 10? Ultras i hooligans to dwie rozne
            rzeczy....
            > (patrz: liga chuliganow). Wiem, ze jestescie w czubie klasyfikacji, ale nie wy
            > jedyni... Legia tez sie tam znajduje, a Teddyboys albo Turysci
            Tak Turysici i TB sa dobrze znani:)) nawet na swojej stronie pisza o porazkach:))

sa wam dobrze
            > znani... Wiec nie pier... ze unikamy konfrontacji!

Zapewne jestes przywodca TB :) a moze sie myle? moze jestes z Zoliborskich
            Lwow? :)
            • Gość: W Re: ale spyrus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 19:02
              Nie jestem niczyim przywodca ani nawet czlonkiem zadnej z tych grup

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka