Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!!

IP: *.byd.top.pl 28.08.01, 14:52
    Jesli nastąpi zamiana Protasa na Jacka, to przyniesie osłabienie siły ognia
    Polonii. Proponuje sciągnąć Jacka, ale zatrzymać Tomka i Protasa kosztem
    drugiego obcokrajowca. Super by było, gdyby razem jeździli Tomek-Jacek-Protas-
    Wiltshire( lub Gustafsson )-Robak-Tajchert-Stanisławski. Ciekawe co z KSM.

P.S. Czy KSM liczy sie tylko z sezonu zasadniczego czy również z play-off ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wito Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.byd.top.pl 28.08.01, 14:56
        Sorry skład jest do bani, bo Robak nie bedzie już juniorem. Po poprawce
        proponuje Tomek-Jacek-Protas-Wiltshire-Robak-Stanisławski-Junior(wychowanek
        klubu).
        • Gość: krzyżak Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 20:12
          Gość portalu: Wito napisał(a):

> Sorry skład jest do bani, bo Robak nie bedzie już juniorem. Po poprawce
          > proponuje Tomek-Jacek-Protas-Wiltshire-Robak-Stanisławski-Junior(wychowanek
          > klubu).
          A jak sobie wyobrażasz kolego stosunki tzw. koleżeńskie Jacka z protasem :)
          Bo ja jakoś nie mogę.

• Gość: Thomek Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.cps.pl 28.08.01, 22:51
            Nie jeździliby ze sobą.
            To proste.

Zresztą kto chce sprowadzić Jacka do Bydgoszczy? Przecież to będzie osłabienie!
            • krotoss Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! 29.08.01, 16:19
              KSM starczy po tym roku (niestety) a ja proponuje taki sklad:
              Tomek-Jacek
              Pepe(lubd drugi stranieri)-Robacki
              Sullivan:)-Satanislawski
              Rez.:Uminski lub ktos z mlodych wilkow-jak sie pojawi

KroTosS

Ps.Zeby mi ktos nie zarzucil to wiem ze Sullivana trzeba sciagnac z powrotem-
              swoja droga po co oni go wypuszczali???
              • coolek Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! 29.08.01, 18:21
                Z powrotu Jacka bardzo bym sie cieszyl. Uwazam jednak, ze Jacus nie jest w
                stanie zastapic Protasa. A poza tym Jaca ma juz swoje lata a Pepe to mimo
                wszytko jeszcze nie taki stary zawodnik.

Coolek
                • Gość: Krzyżak Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 21:57
                  Drogi Coolku!
                  Zwróć uwagę ile lat ma taki Huszcza ew. taki Jankes.Nasz Jaca ma jeszcze
                  trochę lat jazdy.Wiadomo,że Tomek by mu pomógł.Czego mu bardzo życzę.Zawsze
                  lubiłem Jacę za jego rozsądek,
              • Gość: elodia Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:19
                Poszaleliście z tym Jackiem?Cała żużlowa Polska dudni ,że Sawina idzie do
                tyfusów(niegłupi pomysł)i gzie tu miejsce na"króla defektów",może Robackiego
                wyrzucić?Pepe a Jacek?Wiek ,ilość punktów,liczba defektów - jasne,że Pepe!W
                dodatku tyle lat nie było juniorów,po ciężkiej pracy Kniazia,jest efekt- i co
                przyjdzie papa i znów wszystko rozpierdoli byle"czołowemu" polskiemu
                zawodnikowi miejsca nie zajęli?W razie złej jazdy Jacka trener wstawia Robaka
                albo juniora???Nie do pomyślenia papa na to nie pozwoli!Piła chce się go pozbyć
                (nie dziwię się)ale my nie musimy brać.Trochę rozumu!!!!!
                • Gość: york Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.ic.net.pl 06.09.01, 10:50
                  Gość portalu: elodia napisał(a):

> Poszaleliście z tym Jackiem?Cała żużlowa Polska dudni ,że Sawina idzie do
                  > tyfusów(niegłupi pomysł)

Nie jestem wtajemniczony . Proszę mnie oświecić kim są "tyfusy".
                  • elodia Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! 06.09.01, 18:44
                    Gość portalu: york napisał(a):

> Gość portalu: elodia napisał(a):
                    >
                    > > Poszaleliście z tym Jackiem?Cała żużlowa Polska dudni ,że Sawina idzie do
                    > > tyfusów(niegłupi pomysł)
                    >
                    > Nie jestem wtajemniczony . Proszę mnie oświecić kim są "tyfusy".

Przykro mi bardzo ale to na nas Bydgoszczan tak w żużlu powiadają,w Toruniu mają
                    lepiej oni to ponoć "anioły"...
          • Gość: xyz Re: NIE ZAMIENIAĆ PROTAS NA JACKA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 15:59
            Dla mnie największym "zagrożeniem" dla Polonii byłaby osoba PAPY.Nie raz juz
            nieźle zamieszał (Polonia.Warszaw,Piła).
      • Gość: Kezyżak Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 11:51
        Krottos ile pkt zdobędzie dzisiaj w meczu z Pergo protas ?
        7
        • Gość: xyz Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 15:49
          Gość portalu: Kezyżak napisał(a):

> Krottos ile pkt zdobędzie dzisiaj w meczu z Pergo protas ?
          > 7

Przepraszam,że się wtrącam ale myślę,że PEPE może zrobić 8-10 pkt. Tak generalnie
          to powinien mieć ok.12-14(do takiej ilości jest predystynowany). Nie kryję,że to
          mój "faworyt" i nie raz już musiałem przełknąć gorzką pigułkę. Dalej jednak w
          niego wierzę.
          Co do składu na przyszły rok - wypowiedź Prezesa jest ciekawa.
          Skład : Tomek - Jacek
          Obcokrajowiec - Robak
          Pepe - Stanislawski
          junior(Umiński?)

w rezerwie np. Tajchert + jeden dobry ligowiec Polak
          Mogłoby być ciekawie.Pożyjemy zobaczymy.
          Pozdrawiam
          p.s. dzisiaj Polonia - Pergo 48-42
          Atlas - Apator 44-46
          to moje typy.

• krotoss Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!!(do Krzyzaka i XYZ) 02.09.01, 16:10
          Gość portalu: Kezyżak napisał(a):

> Krottos ile pkt zdobędzie dzisiaj w meczu z Pergo protas ?
          > 7

Ledwo znalazlem ten post tak go zakamuflowales :)))ile zdobedzie kurcze nie wiem
          bo strasznie sie zawodze na nim lae jezei sie przelamie to 11 jezeli nie to
          pewnie z 4 michałki i nic wiecej.

Pozdrawiam

KroTosS

Ps.XYZ nie nazywaj mnie prezesem, kurcze bez przesadyzmu tylko formalnie mam taka
          wirtualna funkcje zeby w razie czego mozna bylo cos ustalic powolac itp.-
          pozdrawiam
          • krotoss Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!!(do Krzyzaka i XYZ) 02.09.01, 18:55
            Narazie warjant optymistyczny :))) po trzech 8 pkt. i Crump na koncie klopoty
            ma chyba wiec za soba :)))

KroTosS
            • krotoss Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!!(do Krzyzaka i XYZ) 02.09.01, 22:22
              I razem zebral 12 wiec wraca moj zawodnik do lask :))) wiem ze Krzyzak bedzie
              niezadowolony ale coz...

KroTosS
          • Gość: xyz Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!!(do Krzyzaka i XYZ) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 18:40
            krotoss napisał(a):

> >
            > Ps.XYZ nie nazywaj mnie prezesem, kurcze bez przesadyzmu tylko formalnie mam ta
            > ka
            > wirtualna funkcje zeby w razie czego mozna bylo cos ustalic powolac itp.-
            > pozdrawiam

Ja pisząc PREZES miałem na myśli wywiad z p.Różyckim z Polonii(to był skrót
            myslowy). Cieszę się,że Pepe zrobił wczoraj 12 pkt. Nie musiałem się chować na
            stadionie przed moimi kolesiami!!!
            pozdrawiam

• krotoss Re: ..... ZAMIENIAĆ PROTASa NA JACKA !!!(do Krzyzaka i XYZ) 03.09.01, 19:27
              Ok sorry za pomylke ale kiedys juz ktos mi wytykal ta funkcje w NETBiT i dal
              tego tak zareagowalem :)))

Pozdrawiam

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka