Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła z Pucharem Polski

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:56
    Bo chyba nikt nie wierzy, ze Amica w Krakowie wygra trzema golami. Szkoda, że
    taka fajna drużyna skończy sezon bez trofeum (jeśli oczywiście nie liczyć
    brązowego miejsca, ale to jednak nie to). Szkoda mi Amiki, szkoda Jabłońskiego :
    (
    Obserwuj wątek
      • Gość: lacatus Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:03
        a było go Ci tak samo szkoda w 1997:::::))))))))).....?
        • Gość: kataryna Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:10
          a można jaśniej??? może to późna pora ale chyba nie załapałam :)
          • Gość: lacatus Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:15
            1997 - Legia - Widzew 2:3............. i po kolejnym trofeum w życiu
            Jabłońskiego !pozdr.
            • Gość: kataryna Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:20
              Aaaa, o to chodzi. Jasne, że mi go szkoda było, trudno zrozumieć jak mógł
              przegrać ten mecz. Uważam go za jednego z lepszych trenerów bo oprócz warsztatu
              ma jeszcze charakter, poza tym to prawy i bardzo sympatyczny szkoleniowiec.
              • Gość: lacatus Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:27
                NIc dodać nic ująć. Ciekawe czy zostanie we Wronkach? Właściwie teraz
                to już tylko Legia(znowu) Wisła a kiedyś repra inne oferty pracy
                chyba go nie usatysfakcjonują....A co do Wisły i jej Pucharu to
                wszystko jasne :( pozostaje pytanie czy bedą mieli też PL i Superpuchar.
                Mam nadzieję że stanie im na drodze inny spoko gość Drago Okuka.... .
                • Gość: andrew Re: Wisła z Pucharem Goryczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 22:37
                  Wiem cos o tym bo pamiętam rok 1997 (Legia -Widzew 2:3).
                  Widzew mistrz.
                  Legia Puchar Polski.
                  Superpuchar juz niepamiętam kto, ale chyba Legia...
                  Ale to już historia.
                  Pozdrawiam
      • Gość: Jaś Amica taka fajna drużna, znana z kupowania meczy IP: 216.194.20.* 08.05.02, 05:27
        Amica taka fajna drużna, znana z kupowania meczy. W pucharze mniej trzeba
        wydać na mecze, więc Amica specjalizowała sie w zdobywaniu Pucharu.

A nie żal by było ci tak dobrego zespołu jak Wisła, gdyby nie zdobył trofeum?
      • Gość: sławekp Re: Wisła z Pucharem Polski IP: *.eds.com 08.05.02, 11:54
        Jabłońskiego nie nalezy żałować. To taki facet, który zawsze w decydującym
        momencie przegrywa. Ma już we krwi "Syndrom Widzewa". Tak grająca obrona Amiki
        to już wystawia mu jak najgorsze świadectwo. Jeszcze kilka tygodni temu
        wydawało się, że ten facet jako jeden z niewielu trenerów krajowych sie obroni.
        A tu KLAPA !!!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka