Gość: dieter IP: *.maestro.tarnow.pl 13.06.01, 18:57 Polscy siatkarze sa cool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dlelka Re: Mostostal IP: *.zigzag.pl 13.06.01, 21:14 Polscy siatkarze ,czy tylko Mostostal?Ja jestem wielbicielką polskiej reprezentacji i ,naprawdę,nie raz już próbowałam oglądać mecze ligowe,ale serce mi się kraja,gdy muszę podjąć decyzję,komu kibicować.Do niedawna,rzeczywiście, gracze Mostostalu stanowili jakieś 3/4 całej kadry,ale Galaxia też zaczyna się tu liczyć(Murek,Bąkiewicz,Gołaś,Szymański).I jak tu spokojnie oglądać mecze ligowe,skoro wszędzie ma się swoich ulubieńców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfl Re: Mostostal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 15:19 Jest jedno proste rozwiązanie... Kibicuj Galaxii, bo oni są wielcy... Ale z drugiej strony jest coś w Mostostalu... Moja filozofia mówi : Galaxia vs. Mostostal w finale ligi i dalej niech się dzieje co chce... Chyba sprawiedliwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dropsik Re: Mostostal IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 11:12 Moim zdaniem wszyscy gracze naszej reprezentacji są wspaniali!!! Zarówno ci z Mostostali jak i z Galaxi. Są dobrz w tym co robią i za to powinniśmy ich kochać!!! Ja osobiście uwielbiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Mostostal IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 19:18 AZS RULEZ w reprezenatcji (80% skłdau to GALAXIA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dropsik Re: Mostostal IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 11:14 Ja terz tak uważam. Są naprawdę cool!!! Odpowiedz Link Zgłoś