Gość: ktosik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 19:51 Drodzy Wrocławianie. Cieszycie się z nowego przeciwnika w finale? Śląsk - Prokom... Zapowiada sie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morphie Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.provider.pl / *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 08.05.02, 19:59 Ja z jednej strony sie ciesze, bo mimo wszystko uwazam ze Anwil jest mocniejsza druzyna i z nimi byloby troche ciezej. NO i emocje bylyby wieksze (nie mowie ze z Prokomem pojdzie gladko, nie mozna zlekcewazyc Sopotu, ale wiadomo jaka atmosfera panuje na spotkaniach Anwilu ze Slaskiem). A tak przy okazji... ile bylo krzyku kibicow z Wloclawka... jak to nam odbiora tytul.. a ja mowilem - wiecej pokory i szacunku dla przeciwnikow... a nawet do finalu nie doszli. Glupio troche wyszlo, przyznacie? Chcialbym zeby w finale bylo 4:1 dla Slaska, zeby tytul swietowac we Wroclawiu... ale wzialbym w ciemno kazdy wynik z liczba 4 przy nazwie 'Slask' :) CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:26 Drodzy przyjaciele-kibice Anwilu. Rok temu, po przegranym przez Anwil czwartym meczu finałowym we Włocławku, kibice Śląska wywiesili transparent "Anwil Włocławek zawsze drugi".Było to z jednej strony stwierdzenie faktu na temat naturalnej granicy możliwości Waszego klubu, z drugiej nasze najlepsze życzenia dla Was. Spodobało Wam się wtedy obrzucać nas butelkami i innymi przedmiotami. No i pokarało, macie za swoje. Ciekawe, czy jeszcze jakikolwiek sponsor wyłoży kasę na nieprawdopodobnie drogich kelnerów, w rodzaju Edka O'Bannona, co to miał według zapowiedzi Waszego Prezesa, "po prostu przeskakiwać przeciwnikom nad głowami", a nawet nie potrafili się zakwalifikować do finału. NA KOLANA. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:49 Gość portalu: jurek napisał(a): > Drodzy przyjaciele-kibice Anwilu. Rok temu, po przegranym przez Anwil czwartym > > meczu finałowym we Włocławku, kibice Śląska wywiesili transparent "Anwil > Włocławek zawsze drugi".Było to z jednej strony stwierdzenie faktu na temat > naturalnej granicy możliwości Waszego klubu, z drugiej nasze najlepsze życzenia > > dla Was. Spodobało Wam się wtedy obrzucać nas butelkami i innymi przedmiotami. > No i pokarało, macie za swoje. Ciekawe, czy jeszcze jakikolwiek sponsor wyłoży > kasę na nieprawdopodobnie drogich kelnerów, w rodzaju Edka O'Bannona, co to > miał według zapowiedzi Waszego Prezesa, "po prostu przeskakiwać przeciwnikom > nad głowami", a nawet nie potrafili się zakwalifikować do finału. NA KOLANA. > Pozdrawiam serdecznie Kibice Anwilu, czy nikt nie odpowie na tę wredną zaczepkę?Zatkało bywalców Hali ( he, he) Mistrzów?Tacy byliście elokwentni, przewidując mistrzostwo waszego klubu i odebranie tytułu Śląskowi, a teraz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vic Prokom powalczy IP: *.internetlounge.co.uk 08.05.02, 20:54 Nie badzcie tacy pewni siebie wroclawianie. Nie bede przypominal kto na poczatku przegral Superpuchar. I na czyim parkiecie!!! W Sopocie, kiedy Trefl gral w pelnym skladzie, tez zeszliscie z parkietu z podkulonymi ogonami. Jezeli Trefl zagra w zblizonym skladzie do tego, ktory widnieje w przedsezonowych skarbach kibica, macie sie czego obawiac. I teraz Wy uwazajcie, zeby ta sama druzyna nie utarla Wam nosa...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Prokom powalczy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 21:53 Prokom na pewno powalczy, ale ja myślę, że mistrzostwa nie wywalczy, a ten nieszczęsny mecz o Superpuchar pozostanie Waszą nagrodą pocieszenia za drugie miejsce. Vic, Ty chyba od września nie czytałeś serwisów- skład Śląska od tamtego czasu zmienił się chyba w 70%. Szczęśliwie pozbyliśmy takich gwiazd jak Einikis, Vinson i Alanowic. Wyrzucenie ze składu Fietisowa szczęśliwie zrekompensowało zatrudnienie Wrighta, doszli Pacesas, Miłosierdow, Kożenec i Szybilski( o dzięki Wam, działacze Prokomu). Zapomniałeś chyba, że tamten skład Śląska( nawiasem mówiąc, chyba nie tak znów cienki, skoro miesiąc po tej kompromitacji, jaką była przegrana z Sopotem, potrafił pewnie rozjechać Maccabi Tel Awiw- możesz podać choćby zbliżone do tego osiągnięcie Prokomu?), w komplecie po raz pierwszy spotkał się chyba tydzień przed meczem, a Wasz skład trenował razem pewnie ze dwa miesiące. Obudź się, stary,Śląsk teraz to już zupełnie inny zespół. Przypominam też, że poza Superpucharem, Śląsk przegrał z Prokomem w tym sezonie tylko raz, grając bez Zielonego i Domina. I przegra jeszcze jeden raz. Wynik finałów będzie 4-1 dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.02, 22:29 moje typy 4:1 dla Slaska i 4:1 dla Ostrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:11 No i wtopa! Gratulacje dla Prokomu. Panie Prezesie Kaczorowski! pogoń Pan tych nygusów z WTK! Polat won! Petrovicz i inni Yugole won! Czy pamietacie czasy gdy to nasi gryźli parkiet do ostatniej sekundy?Gdzie ci prawdziwi sportowcy typu Igor? Pozdrowienia dla wszystkich kibiców kosza; wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi17 Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM 09.05.02, 15:29 Ja szczerze mówiąc nie wierzyłam że to Anwil odpadnie i od początku stawiałam na ten zespół...ale jak widać dopułki piłka w grze wszystko sie moze zdarzyć:) Mój typ to 4:1 dla Śląska oczywiście. Nie ma nic piekniejszego od świetowania Mistrzostwa Polski we Wrocławiu z najlepszą (jak wszyscy wiedzą) publicznością wrocławską! ...i nic gorszego jak powiedział Maciek Zieliński jak poranek po tym świetowaniu:))) (od razu bardzo prosze jak ktoś chce napisać ,że z mojego listu wynika że wrocławscy kibice są zadufani w sobie i uważają sie za naj,naj,naj...to niech wogle nie pisze, bo nie chce mi sie czytać takich bzbur) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM 09.05.02, 15:42 Gratulacje dla Idei i Prokomu. Więcej szans ma pewno Idea, ale Prokomowi w starciu z Anwilem też dawano mniejsze szanse, a przydałoby się utrzeć troche nosa zadufanym i pewnym siebie kibicom Idei. Wiec moze 4-3 dla Prokomu. Pozdrawiam tych ze wszystkich stron, co nie zadzierają nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi17 Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM 09.05.02, 16:12 Mall dzieki za pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 16:50 A nie żal Wam, że już w tym roku nie zobaczymy we Wrocławiu Iiiigooooraaaa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 09.05.02, 17:11 Gratulacje dla Prokomu od wiernego kibica Slaska. Troche już było nudno co roku wysłuchiwać komentarzy o zwierzęcym zachowaniu publiczności we Włocławku. Obiektywnie trzeba przyznać, że gdyby Prokom był w najsilniejszym składzie zapewne zdobyłby mistrzostwo, w obecnej sytuacji jest to niemożliwe i Śląsk po trudnym sezonie wygra 4:1. Mam również nadzieję, że Pan Schetyna nauczył się czegoś w tym roku i jego pierwszą decyzją po zakończeniu sezonu nie będzie zwolnienie Andreja Urlepa, któremu powinno się pozwolić na spokojne budowanie drużyny, która będzie mogła zawalczyć w Europie. Co do finału to dobrze by też było żeby sędziowie nie pomagali WKSowi jak to kilka razy bywało w tym sezonie - poradzimy sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM 11.05.02, 13:10 Ale jednak przeczytałaś mojego posta, a przeciez pisałem o zadufaniu :-))) Wiec chyba nie powinnas mi dziekowac za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi17 Re: ANWIL PRZEGRAŁ Z PROKOMEM 11.05.02, 14:08 ...pozdrawiałeś wszystkich NIEZADUFANYCH kibiców...ja sie za takiego uważam i z grzeczności:) dziekuje za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś