Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie o piłkarza

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.05.02, 22:43
    Po tym jak Lech spadł do II ligi odeszło z niego wielu piłkarzy. A czy ktoś wie
    może gdzie grał potem Nigeryjczyk Justin Nnorom po spadku Lecha? Albo gdzie gra
    obecnie? Może przydałby się Lechowi znowu, chociażby jako joker...Podrawiam
    kibiców "Kolejorza" i "Zielonych".
    Obserwuj wątek
      • Gość: exe Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 22:47
        KibicKS napisał(a):

> Po tym jak Lech spadł do II ligi odeszło z niego wielu piłkarzy. A czy ktoś wie
        >
        > może gdzie grał potem Nigeryjczyk Justin Nnorom po spadku Lecha? Albo gdzie gra
        >
        > obecnie? Może przydałby się Lechowi znowu, chociażby jako joker...Podrawiam
        > kibiców "Kolejorza" i "Zielonych".

On chyba ciagle jest pilkarzem Lecha, tylko leczy przewlekla kontuzje. Chyba ze
        mi sie cos pokrecilo...
        • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 22:53
          Justin zwany tez w 5 "Justyna" ciagle jest tzn do czerwca piłkarzem Lecha,a
          co on robi obecnie to nie wiem,chyba sie gdzie uczy a ogolnie uznaje pewnie
          zasade "Czy sie biega czy siedzi kasa sie nalezy", podpisal chlopak kontrakt i
          ma na nauke. Ale cofnac sie czy ktos z was paieta jak Lech ułozyl sie z
          Widzewem na remis i wszedl nie wtajemniczony Justin i pierdalnal z 30 metrow
          zajebista bramke ( lol ). Zal pozniej tych ludzi co tydzien wczesniej
          zapewniani przez Dolate ze w Radzionkowie zwycieswto bedzie i o Lige mistzrow
          Lech bedzie walczyl. Dal przymomnienia nasze gwiazdy 4:1 jak pamietam przegraly.
          • Gość: kolej Re: Pytanie o piłkarza IP: *.stacje.agora.pl 09.05.02, 23:21
            Goldi - Ty to wiesz, czy ściemniasz. Do tej pory w życiu nie slyszalem by mecz
            z widzewem był ułozony, zresztą nie wyglądał - bo po co potem jescze jedna
            bramka bodaj Mackiewicza z podania Żurawia???
            A w Radzionkowie mecz był kupiony (zasponsorowane premie dla Radzionkowa) przez
            Legię i Widzew (stawką były eliminacje LM, WIsla - mistrz miala zakaz, nie
            slyszalem by Lechici to opedzlowali...
            Naprawdę to co napisaleś, to wiesz???
            • misza01 Re: Pytanie o piłkarza 10.05.02, 08:16
              też nigdy o tym nie słyszałem (a słyszałem wiele). Ten mecz pamięta wielu
              kibiców i zapewne nigdy nie zapomni i nie sądzę,żeby ktokolwiek odniósł
              wrażenie,że mecz jest ułożony
              • Gość: pluto Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:20
                jak spadlismy justin odszedł do śląska II Wrocłllaw ale tam kariery nie zrobił
                i wróocił z kontuzja. podczas każdej debaty w wtk ktos dzwoni i pyta sie o
                justin-a a majchrzak wciaż powtarza ze ma poważną kontuzje! to mnie troche
                dziwi bo mianem powaznej kontuzji mianowano przypadek zielinskiego z legii i
                jak widac on juz wyzdrowial i nawet jedzie na mistrzostwa swiata! cos mi tu nie
                pasuje. jeszcze sie okaże ze Beckham szybciej wyzdrowieje!!
                • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 19:03
                  jak widzisz pluto:
                  czy sie gra czy leży kasa sie należy
                  i tak jest w wypadku Justina,nie gra ale i tak jakies siano ma bo kontrakt mu
                  to zapewnia
            • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 19:02
              bylem na tym meczu w Radzionkowie i krew mni zalewala, zreszta powrot pociagu
              do Poznania mozna bylo okreslic jako "najsmutniejszy pociag"
              To nie jest tylko moje zdanie: Poprostu Lech niemail siana na gre w Lidze
              Mistrzow,chodzi tu o premie i sprawy zwiazane ze stadionem itp.
              Karty byly rozdane,a motywacje dla Ruchu? No suchaj a Lech co niemial motywacji
              grac w Ledze Mistrzow?
              Pozdro
              • Gość: kolej Re: Pytanie o piłkarza IP: *.stacje.agora.pl 10.05.02, 19:19
                Stary, sorry, ale wydaje mi się że przez takie bajki powstają szkodliwe legendy
                i przekonanie ze wszystko w pilce jest ulozone...
                1. Najpierw piszesz, ze
                """Ale cofnac sie czy ktos z was paieta jak Lech ułozyl sie z
                Widzewem na remis i wszedl nie wtajemniczony Justin i pierdalnal
                z 30 metrow zajebista bramke""""
                I ja, i Misza pytamy Cie o te rewelacje, a Ty milczysz...

2. Piszesz tez, ze sprzedany przez naszych grajkow byl cztery dni (nie- tydzień)
                pozniejszy mecz z Radzionkowem. Ja pytam, jakie masz na to dowody, bo wersja
                mi - i nie tylko mi - znana dotad, byla taka, ze Widzew i Legia zmobilizowaly
                Ruch (kasą oczywiscie) a w Radzionkowie w tamtym sezonie grało się bardzo źle -
                no i nasi poplynęli. A Ty na to:
                """Poprostu Lech niemail siana na gre w Lidze Mistrzow,chodzi tu o premie i
                sprawy zwiazane ze stadionem itp. Karty byly rozdane,a motywacje dla Ruchu? No
                suchaj a Lech co niemial motywacji grac w Ledze Mistrzow?"""
                No sluchaj... piszesz raz ze odpuscili, bo klub nie byl przygotowany, a zaraz
                potem - zbijajac moj argument - że chcieli grac w Lidze Mistrzów"""
                Zdecyduj się.
                I powtórzę - nie piszmy o rzeczach, których nie wiemy, bo to śmieszne. A jesli
                to wiesz, to to jakos w koncu udowodnij lub chocby uprawdopodobnij.
                pozdro
                • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 19:41
                  widzis zbo milcze bo niesiedze widocznie jak ty dzien w dzien na necie
                  ciebie doszly suchy o tym ze legia i widzew mobilizowaly ,a mnie inne doszly
                  suchy a o twoich dowiaduje sie pierszy raz dopiero od wczoraj i sam wyciagnij
                  wnioski
                • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 19:43
                  chyba jest roznica liga mistzrow a rozgrywki uefa
                  przypomnij sobie jak stadion lecha wygldal wtedy,jakie byly normy do
                  rozgrywania meczow w lidze mistzrow,a jakie do rozgrywania uefa
                  pytasz o dowod,he nie ma szans ze sie kiedys dowiesz, ale dobrze skoro konczymy
                  z tym tematem to koniec

i wrocmy do postu,gdzie jest Justin ?

Pozdro
                  • Gość: kolej Re: Pytanie o piłkarza IP: *.stacje.agora.pl 10.05.02, 20:11
                    sorry, stary, ale jestes smieszny.
                    Piszesz o dwóch meczach, o jednym (z Widzewem!) strasznie bulwersujce rzeczy. Zapytany, odpowiadasz na
                    temat drugiego meczu. Zapytany ponownie o PIERWSZY, mówisz ze nie odpowiesz, bo... nie siedzisz caly czas
                    na necie (gdy w tym czasie napisales juz dwa posty o tym drugim meczu, mniejsza z tym, czy sensowne.
                    Nie czekam juz na Twoje wytłumaczenie SKAD WIESZ, ZE MECZ LECH - WIDZEW pod koniec maja 1999 r. mial
                    byc ulozony, ale nie wyszlo przez Justina...
                    Przez takich jak Ty powstają czarne legendy...
                    Pewnie mlody jestes, mam nadzieje ze dorosniesz
                    Mimo wszystko pozdro
                    • Gość: Goldi Re: Pytanie o piłkarza IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.05.02, 00:00
                      przeczytaj uwaznie,bo mnie zle zrozumiales i mi sie zaraz humor poprawil jak to
                      czytam,ale i tak i Pozdro wielkie za podczymanie rozmowy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka