Gość: Plastuś IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.05.02, 22:14 niestety nie moglem byc na meczu wiec piszcie ile wiary, jaka oprawa (jesli byla). byl ktos z Bremy? a mecz sam w sobie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy02 Re: Lech- Werder 2:1!!! 11.05.02, 22:33 Lech zagral w bardzo eksperymentalnym skladzie, ale radzil sobie zaskakujaco dobrze. W pierwszej polowie mecz byl dosc wyrownany. Lechici grali ambitnie, czym nadrabiali braki w technice. Bardzo cieszy to, ze w grze Lecha bylo widac pewna mysl. Chyba druga grozniejsza akcja Werderu zakonczyla sie golem. Ailton zrobil nasza obrone jak chcial i bylo 1:0. Jeszcze w 1 polowie Lech wyrownal po rzucie karnym wykorzystanym przez Tyrajskiego. W 2 polowie goscie mieli kilka znakomitych sytuacji, ale wrecz rewelacyjnie bronil Tyrajski - to byl chyba jego najlepszy mecz w tym roku. Lech tez sobie sworzyl pare sytuacji (Matlak strzelil w poprzeczke), a po rzucie roznym Przerada strzelil glowa i bylo 2:1. Szkoda ze kontuzji doznali Araszkiewicz (niegrozne stluczenie miesnia) i Augustyniak (skrecenie stawu skokowego). Generalnie jestem zadowolony z tego co pokazal Lech. Szkoda tylko, ze nawalila pogoda. Jesli klub wybierze budowe trybuny zamiast dachu, to bedzie mial u mnie taaaaaaaaaaaaakiego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi ŁKS lepszy od Werderu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.05.02, 22:45 hym to ciekawe ze Łks spadkwoicz prawie pewny do 3 ligi wygral z Lechem,ktory pokonal czolokwe Bundesligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: ŁKS lepszy od Werderu IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.05.02, 01:41 Gdyby Werder walczył z Lechem o mistrzostwo Niemiec zapewne nie miałbyś o co pytać i czego dociekać. Wyjaśniłem jasno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: ŁKS lepszy od Werderu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.05.02, 10:53 niemusisz nic wyjasniac,bo to jest chyba oczywiste,ale szkoda ze nie podjal walki, tylko przyjechal zeby siano zainkasowac i pojechal do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: ¨ŠKS lepszy od Werderu IP: 210.103.42.* 13.05.02, 06:49 Gość portalu: Sergio napisaŠŠ(a): > Gdyby Werder walczyŠŠ z Lechem o mistrzostwo Niemiec zapewne nie miaŠŠbyś o co > pytać i czego dociekać. WyjaśniŠŠem jasno? Gdyby Lech walczyl o mistrza niemiec to raczej w innym skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 11.05.02, 22:34 nie byłem na meczu, ale to kolejny cud z udziałem Lecha. osłabiony Kolejorz pokonuje silny Werder? a może to prezent od niemców na 80-lecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastuś Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.05.02, 22:40 welkie dzieki. cud to moze nie byl- bo trudno spodziewac sie by Werder przyjechal walczyc na maxa. dostali pieniadze i nie zalezalo im az tak bardzo. dla Lecha to byl bardzo prestizowy mecz. ale wynik cieszy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 22:56 Mecz był wyrównany z dużą ilością brutalnych fauli ze str. W.B. znów najlepszym zawodnikiem okazał się Tyrajski (bramka strzelona z karnego i kapitalne parady w 2 połowie), najlepszy mecz w karierze zagrał Bekas, który idealnie poczynał sobie w ataku. Młodzież z rezerw Lecha nieżle sobie radziła prawie cała drużyna zagrała dobry mecz z wyjątkiem Czajkowskiego, który nadal często popełnia zbyt dużą ilość błedów. Szkoda że tak mała ilość kibiców była na meczu. Pogoda też mogła być lepsza. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.05.02, 01:49 właśnie, Czajkowski; czy tylko mnie się zdaje, że klient nic a nic nie grał? Podawał wszędzie tylko nie do partnerów, nieźle jak na rozgrywającego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.05.02, 09:51 Gość portalu: budzik napisał(a): > Mecz był wyrównany z dużą ilością brutalnych fauli ze str. W.B. nie zgadzam sie z toba. lech tez faulowal i "czesto, gesto" wejscia lechitow byly bardzo grozne( zwlaszcza wslizgi). niemcy zaczeli ostrzej grac gdy sedzia popelnil klka bledow( niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
klaifert Re: Lech- Werder 2:1!!! 11.05.02, 22:59 Wydaje mi sie ze duzy wplyw na przebieg spotkania mialo bardzo mokre boisko, poniewaz pilka czesto zatrzymywala sie i robiła inne psikusy, dzieki czemu nie bylo widac wielkiej roznicy w wyszkoleniu technicznym pilkarzy Kolejorza. Brawo za walke. Nie zgadzam sie z tym, ze Werder potraktowal mecz ulgowo-o czym swiadczyc moze wiele fauli ze stronu Niemcow. Ale bardzo milo bylo popatrzec na niektore akcje Bremy. Dawno nie bylo takich na Pyrapark. Dobry doping. Świetna akcja Michalskiego po której była poprzeczka Grzesia Matlaka. Lechito2 zapraszam na mecze nawet jak pada, to nie bedziesz pisal bzdur;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Lech- Werder 2:1!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.05.02, 01:45 lechita nawet w słońcu w samo południe nie zobaczy meczu bo go tu nie ma; dlatego pytał o wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankers Rewelacja! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:07 Ile było dokładnie wiary!? Kurde jakby bilety nie były tak kosmicznie drogie to sam bym podziwiał "Niemców" a tak niestety sobie to podarowałem... Ale gratulacje dla zespołu! A wieeeelki minus dla klubu za niezamieszczenie wyniku i opisu meczu na stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejx Re: Rewelacja! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:41 Mecz sam w sobie był calkiem niezly, lecz ja czekam na retransmisje w tvp 3 ( tak a propo to czy ktos wie kiedy ona dokladnie siew odbedzie???). przez ta cholerna pogode wiekszosc meczu ogladalem z tunelu, nie widzialem bramek adilsona i przerady. Ale interwencje norbiego w 2 polowie były genielne. Kilka razy już mowilem - tarz jest gol - a to nagle ktos leci i wybija pilke z linii ....gadzam si e, ze to jego najlepszy mecz w tej rundzie. Szkoda frekwencji ale cenay biletow były troszke za duze.... no i oczywiście - dachu- czekamy na ciebie...... Pzdr maciejx ps. a wiary jankers bylo moim zdaniem ok 6 tys, jak zwykle niepotrzebnie wpuszczali na sektory po lewej stronie kotla i wiara siedziala rozproszona. no i oczywiscie rozkladane przez nas kwadraciki skrupulatnie ukladane we flege i szachownice nie zostaly podniesione przez nikogo. a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ky-mani Re: Rewelacja! IP: *.tpnet.pl / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 23:52 ludzi bylo ok. 5 tys. my chcemy dachu kolejorz my chcemy DACHU !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Rewelacja! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.05.02, 12:22 Retransmisja w PTV3 od 12.30 do 14.15 A co do meczu to osobiście dla mnie Kolejorz zagrał najlepszy mecz od czasu Pucharu Ligi z Amicą. Nie chodzi mi o technikę gry, bo tutaj wiele nam brakuje (chociaż te podania z "piętki" bardzo efektowne, oraz "rajdy" pod pole karne Michalskiego), ale o determinację. Gryźli trawę od pierwszej do ostatniej minuty. A Norbert przechodził samego siebie(BRAWA!!!!!!!). Bronił jak w transie! Andrzej Przerada nawet się przebudził, Matlak-pechowiec, no i Bekas-walczący. Generalnie cały zespół zagrał świetnie. Można się spierać czy Werder grał poważnie czy też nie. Dla mnie ważna jest gra Kolejorza, ta była więcej niż dobra. P.S. Przyłączam się do apelu - DACH NA PYRAPARK!!!!!!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Lech- Werder 2:1 12.05.02, 13:01 rok temu odbyl sie mecz Widziew - Werder. Wygral Widziw. Nie musze przypominac jak dolowal Widzew jesienia, i gdyby nie Leszek M., to nasze kluby moglyby sie minac. nie nalezy sie za bardzo emocjonowac wynikiem. z roznych wypowiedzi mozna sie bylo dowiedziec, ze Lech gral agresywnie, mimo zlych warunkow atm. Taka gra podoba sie kibicom i zycze sobie, aby w 1 lidze szybkich zagran, poswiecenia bylo znacznie wiecej ( wiosna tego nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Lech- Werder 2:1 13.05.02, 08:09 Oczywiście,że wynik jest sprawą zupełnie drugorzędna, ale cieszyć może to,że Lech, słabszy piłkarsko, nadrabiał ambicją i walką, a generalnie zaprezentował się zupełnie nieźle na tle mocnego rywala. poza tym widzieliście jak się Niemcy spieszyli pod koniec? Skubańcy nie lubią przegrywać nawet w towarzyskich meczach. Najważniejsze wnioski- coraz lepiej gra Michalski i z taką formą w I lidze, no, no. Te ofensywne wejścia... chyba zmienię z danie na jego temat. Poza tym Przerada chyba udowodnił,że Baniak zbyt łatwo z niego zrezygnował. Nie jest to jakiś super zawodnik, dobry technicznie, ale ambicji i zaangażowania wielu mogłoby się od niego uczyć. A i boiskowego sprytu i doświadczenia ma sporo. generalnie dużo szarpie i podobnie jak w meczu z Tłokami zasłużył na wysoką notę. Zdrowie, jak zauważył Sergio, już nie te, ale chyba warto się zastanowić czy aby na pewno trzeba na nim kłaść krzyżyk. zastanawiam się tylko, czy na pewno te Baniakowe eksperymenty na prawej stronie i odsuwanie na siłę Przerady były takie dobre. Podsumowując-wynik idzie w świat, a nawet niebiosa zapłakały nad tym zupełnie nietrafionym pomysłem, bo raz na meczach towarzyskich zarabiać nie można, a dwa jak się zaprasza taki zespół to nie można grać przeciw niemu juniorami. Panie Majchrzak- zamiast znów bredzić o prezentach dla kibiców , za które każe Pan sobie dobrze płacić, niech Pan się zajmie fryzjerem, który już robi sporo smrodu wokół Lecha, a znajdą się w I lidze tacy, którzy nie będą patrzeć na to przez palce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Lech- Werder 2:1 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 18:31 Przerada hahaah fakt z Werderem pokazl wrescie cos,ale mowie cos,bo przez caly sezon gral naprawde cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś