Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.tele2.pl 14.05.02, 12:30
    Hej to ja Wasz glupek wioskowy, jadę do Azji porobić fajne miny, i padać pod
    nogi Portugalczyków. Zapraszam na moje występy. Dla tych co nie zdążą na
    występy zapraszam do wiedeńskiego cyrku gdzie piłką zongluje mój kolega Tomek
    Iwan pseudo artystyczne Pinokio!
    Obserwuj wątek
      • Gość: sławekp Re: Hajto IP: *.eds.com 14.05.02, 12:34
        Chyba "łamać nogi Portugalczyków" lub "rzucać na ziemię Portugalczyków" (po I-
        szej połowie finału Pucharu Niemiec i otrzymaniu "żołóci" zmieniony bez
        zastanowienia przez Stevensa - po czym czując się pewniej w obronie Schalke
        rozwaliło Leverkusen)
        Pozdrawiam
      • Gość: 2Tomki Dziś w "GW" cytat ze zgrupowania: IP: *.tele2.pl 14.05.02, 16:12
        "...No "Żuraw", ostatni sprint. Rusz tę krakowską dupę" - Hajto do napastnika
        Wisły podczas indywidualnego treningu.

No comments.

• wichura Re: Dziś w 15.05.02, 10:38
          A jakimi słowami ma się zwracać prosty chłopak z gór (i w dodatku piłkarz) do
          swojego leniwego kolegi po fachu?
          • Gość: 2Tomki Re: Dziś w IP: *.tele2.pl 15.05.02, 11:11
            wichura napisał(a):

> A jakimi słowami ma się zwracać prosty chłopak z gór (i w dodatku piłkarz) do
            > swojego leniwego kolegi po fachu?

Trochę przypomina to falę w woju, ale może i masz rację. Ciekawe czy po zajęciach
            Hajto każe np. Sibikowi szorować piłkę szczoteczką do zębów:)

pzdr

• Gość: Oregon Re: Dziś w IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 15.05.02, 13:54
              Nie uważam by stwierdzenie "rusz krakowską dupe" musiało powodowac jakieś
              wielkie oburzenie. Trudno wymagać od facetów przebywających ze sobą w jakiejs
              grupie by mówili pięknym językiem, bo to nie uniwersytet, ani przyjęcie u
              prezydenta..."Hajto - prosty chłopak z gór" - każdy piłkarz jest "prostym
              chłopakiem" i Hajto nie pierwszy i nie ostatni mówi "nieelegancko"...Pamiętam
              jak D.Wdowczyk podczas meczów klął jak szewc, z dziś.....gentelman....
      • Gość: Paweł Re: Hajto IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 18:21
        Gość portalu: 2Tomki napisał(a):

> Hej to ja Wasz glupek wioskowy,

Tak powinieneś się podpisywać!

• Gość: zgret Re: Hajto IP: *.tnt44.nyc3.da.uu.net 16.05.02, 03:30
        koles, wez sie uprzejmie odpierdol od Hajty. Bez pozdrowien.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka