Gość: mk IP: *.rutex.slask.pl 19.12.04, 13:40 piaty ale druga dlugosc,adas ma problemy z ladowaniem:( zauwazcie jak ahonen oszukuje przy ladowaniu, a sedziowie sie daja nabrac. bleee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaron82 Małysz Dziś Wygra IP: *.akademiki.uni.torun.pl 19.12.04, 13:43 sialalala. mówie Wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy Koniec Małysza tylko Wisła Kraków!!! IP: 62.111.139.* 19.12.04, 16:55 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eroy Wisła - skisła!!! Tylko LEGIA, ukochana LEGIA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:10 ... dziś Warszawa czeka na zwycięstwo Twe! Gwiazda biala - znak pedala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Wisła - skisła!!! Tylko LEGIA, ukochana LEGIA IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 14:02 je.. legie tylko RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven ZNOWU WYGRAŁ TEN GBUR AHONNEN !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:06 Nie mam pytań! Ale Adam zaatakuje na konkursie 4 Skoczni. Adam jestesmy z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Małysz dzis wygra.....na fujarce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 13:55 AHONENA HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Janne jesteś WIELKI !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:28 7 na 8 , oby tak dalej !!!! Trzymam kciuki za 3 zwycięstwo w Turnieju 4 Skoczni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Janda cienias IP: *.chello.pl 19.12.04, 15:30 Kibicuje temu skoczkowi ale dzis ostatecznie udowodnil ze nie jest mistrzem, lepszej okazji do pokonania ahonena nie bedzie mial!!!, 3 razy w ostatnich 3 konkursach proawadzil po 1 serii!!! a zadnego konkursu nie wygral. Chlopak jest slaby po prostu ma teraz zyciowa forme ale z 2 miesiace na MS nic nie bedzie znaczyl, nie ma mentalnosci zwyciezcy, slaby psychicnzie jest...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Ahonen !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:35 No cóż dzisiejsze 7 zwycięstwo to już przechodzi do historii. Ahonen dołączył w ten sposób do największych. A Panowie Tajner i spółka niech wreszcie przestaną pieprzyć, że w końcu musi przyjść obniżka jego formy. Nawet jeżeli przyjdzie to nie oznacza to wcale, że skorzysta na tym Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Ahonen !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:04 Pablo- Ty jak zwykle to samo. Obnizka przyjdzie- nie ma na to rady-tak juz w tym sporcie jest. I Polo Tajner niestety zna sie na tym lepiej niz Ty. Ahonen juz dawno byl wsrod najlepszych w Pucharze Swiata- troche gorzej, jesli chodzi o najcenniejsze imprezy. I to obiektywne jest i juz. Ale Ty jestes zaslepiony i niesttey slabo znasz sie na skokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Ahonen !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:14 2 razy zwycięstwo w Turnieju 4 Skoczni i 2 razy mistrzostwo świata to trochę gorzej w ważnych imprezach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Ahonen !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:02 Niko- mistrzostwo swiata indywidualnie raz, reszta druzynowo tak mysle. Ale jasne, ze zawodnik pierwszej proby:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:17 Zaczynasz mnie irytować swoimi pozbawionymi sensu uwagami. Jeżeli czytałabyś uważnie - co nie jest chyba Twoją mocną stroną - to zauważyłabyś że dopuszczam fakt obniżki formy Ahonena. Ale nie musi to wcale oznaczać korzyści dla Małysza. Są przecież inni świetni zawodnicy (Hoelwarth, Morgernstern, Hautamaeki itd.), którzy mogą wykorzystać ewentualną obniżkę formy Ahonena. Zresztą Ahonen zrobił już więcej niż połowę, aby obronić puchar świata. Do wygranej w PŚ wystarczało z reguły ok 1300 pkt, a Janne ma już ich 780. Nie sądzę aby jego forma spadła na tyle, by w każdym kolejnym konkursie nie zdobywał punktów!!!!! A tak na marginesie to wycofuję to co powiedziałem wcześniej. Muszę niestety stwierdzić, że masz niezwykle infantylne i głupkowato brzmiące imię (adekwatne do Twojej znajomości skoków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Do Ewuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:45 Naucz się dyskutować leszczyku. Jeżeli myślisz że nick Pablo jest mniej infantylny i głupi niż Ewunia to lepiej przestań myśleć bo jeszcze ci się coś stanie od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do skoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:48 Idioto bierzesz głupie pseudo za imię. A tak nawiasem mówiąc dostałbyś w ryj za tego leszcza, gybyśmy się spotkali cipo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:00 Coz Pablo- Twoje wypowiedzi sa chamskie, pelne dziwnych emocji. I zupelnie nie wiem skad wnioskujesz, ze ja nie doceniam klasy Ahonena, czy innych zawodnikow. I ciesze sie bardzo, jak wygrywa Jane, jeszcze bardziej jak Malysz, bo mu kibicuje i znam od lat. Poza tym Pablo- obrazasz innych, uzywasz slow wskazujacych, ze z poziomem kultury u Ciebie kiepsko, wdajesz sie w chamskie dyskusje i je prowokujesz. I wydaje Ci sie, tak przynajmniej wynika z Twych wypowiedzi, ze jestes madrzejszy od ekspertow i trenerow. I to mnie smieszy. I Pablo- coz, tutaj sie nie popisales. Od kiedy to nick jest imieniem? Skad Ty wiesz jak ja mam na imie? I wyobrazasz sobie, ze mnie zalezy na tym co Ty o mnie myslisz? hahahaha To tylko internet, to tylko dyskusja,wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:39 Widzę, że ulegasz presji autorytetów, a słowa Tajnera są dla ciebie niczym wyrocznia delficka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: death Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:50 ty pablo zamknij ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:24 Oj Pablo, co Ty piszesz. A coz to Tajner nie jest autorytetem? Przeciez to profesjonalista- mam sluchac Ciebie? A kimze jestes, zeby liczyc sie z Twoja opinia? Juz naprawde nie masz argumentow, wiec piszesz takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:06 No nie wiem czy taki z niego profesjonalista, ciągle próbuje tłumaczyć słabsze występy swego wąsatego pupila, kiepskimi warunkami, jakie akurat panowały na skoczni w czasie skoku Małysza. A ty widzę bezkrytycznie postrzegasz świat. Jeżeli Tajner jest dla Ciebie niekwestionowanym fachowcem, to z pewnością za absolutny autorytet w dziedzinie spraw politycznych postrzegasz Andriu Leppera!!!, a profesjonalnym dziennikarzem sportowym jest M. Kurzajewski !!!!. Przyznam, że dyskusja z Tobą to prawdziwa przyjemność i nie ukrywam, że mam satysfakcję, kiedy mogę cię werbalnie zmiarzdżyć. A tak wogóle to jestem damskim bokserem i najchętniej powyginałbym Ci konstrukcję i sklepał Twoją maskę. Ponadto zoi ci z kosza, czuję to nawet przez monitor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:15 Coz Pablo- ostatni raz odpowiadam na te bzdury ktore piszesz. 1.Nigdzie nie napisalam, ze Tajner jest niekwestionowanym fachowcem- napisalam, ze jest profesjonalista (bo jest!) i wole Jego argumenty niz Twoje. Coz moze to Cie boli? 2. Twoje argumenty o Lepperze czy Kurzajewskim-ponizej formy i zupelnie bez uzasadnienia. Kto nie jest z nami, ten jest przeciwko na- o to Ci chodzi Pablo? 3. Werbalnie Pablo to Ty mnie nie mozesz zmiazdzyc-bo nie masz argumentow, a jesli juz jakies wysuwasz, to sa bardzo dziecinne i bardzo chamskie. Ale jesli masz taka potrzebe to prosze bardzo, czuj sie leszy.... 4. Ostatnie 2 zdania zmuszaja mnie do tego, abym przerwala te jakze obiecujaca dyskusje. Nie zwyklam znizac sie w dyskusji do poziomu rynsztoka, ktory Ty w tych zdaniach osiagneles. Moja rada na przyszlosc: nie oddnos sie w dyskusji do ludzi, tylko do ich slow. Tego ucza w dobrych szkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:32 No coż skoro Fachowiec i Profesjonalista nie są synonimami, to proponuję postudiować w jakiejś dobrej szkole, w której uczą pożytecznych rzeczy a nie chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:39 Pablo dziecino! Nie rzecz w tych dwoch slowach- tylko w slowie: "niekwestionowany" Bardzo mi przykro Pablo, ale chamska nie jestem. I Ty koniec tej dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: Do Ewuni IP: *.client.comcast.net 20.12.04, 08:03 Lepiej chyba zamknac Forum, bo to nie forum dyskusyjne, tylko walka "herkulesow" chamstwa, grubianstwa itp, a to nie ma nic wsdpolnego ani ze sportem, ani z dobrym wychowaniem, a o manierach nie wspomne.Lec Adam lec............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimaq AHONNEN NAJLEPSZYM ... BUCEM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:07 Tylko Adaaaaaaaaaam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: AHONNEN NAJLEPSZYM ... BUCEM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:41 Sam jesteś bucem !!!!! A Małysz burakiem. Tak twierdzi Stefan i tak ma być. Understand śmieciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimaq Pablo bucem nr 2 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:49 Śmieć to cie zrobił ty bublu genetyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Pablo bucem nr 2 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:56 UUUU!!!!. Piękna inwektywa, prawie taka jak inwektywa Salustiusza na Cycerona. Też cię kocham, galaktyczny odpadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąszcz portalu Re: Pablo bucem nr 2 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:17 naprawde ladny tekst. serio, bez ironii. doskonale oddaje geneze przyjscia na swiat pablo, pol czlowieka, pol leszcza, impotenta intelektualnego lubujacego sie w osmieszaniu sie na forum, 'cudowne' dziecko ahonena i kurzajewskiego (czy jakkolwiek sie ten koles od komentowania zwie), nieudanego efektu eksperymentow genetycznych polegajacych na zapladnianiu komorki jajowej za pomoca sliny (co wcale nie wyklucza sie z tym, ze dzieckiem ahonena i kurzajewskiego jest) oraz faceta (?) o maksymalnie infantylnej ksywce, ktory to zwalcza kompleksy spowodowane molestowaniem w mlodosci przez jednego z ojcow (prawdopodobnie ahonena) prowadzac internetowe bitwy z pania, o co prawda znacznie mniej infantylnym nicku, ale za to znacznie wiekszym rozsadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąszcz portalu Re: Pablo bucem nr 2 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:20 ..znacznie wiekszym rozsadku. poprawic musze by cudowne dziecko najlepszego skoczka wszechczasow i takiegoz komentatora nie odnioslo najwiekszego sukcesu w swym marnym dotychczasowo zyciu poprawiajac co napisalem. co tez czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimaq Re: Pablo bucem nr 2 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:30 Ja chciałem jeszcze dodać że ów Pablo mógł zostać poczęty przy wyjściu z progu, gdy redaktor Kurzajewski wsadził swój gorący mikrofon w ścisnięte pośladki Ahonnena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Narodziny Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:25 Wiesz byłeś bliski prawdy. Prawie odkryłeś historię mego poczęcia. Chciałbym jednak wprowadzić małą korekturę. Mym ojcem jest Sven Hannavald, zaciekły konkurent Małysza, który powierzył mi specjalną misję psychicznego gnębienia jego głównego konkurenta. Celem tych zabiegów jest przygotowanie odpowiedniego gruntu na powrót mego ojca na skocznie, który nastąpi już na początku nowego roku. A oto kulisy mego poczęcia. Akt prokreacji miał miejsce w czasie pobytu Svena zwanego również Widłobrodym w Psychiatrisches Krankenhaus w Eberbach. Jego "partnerką" stał się dość niespodziewanie W. Szaranowicz, który postanowił tam wyleczyć się ze swoich tików nerwowych. Akt kopulacji nastąpił, kiedy obaj panowie byli nafaszerowani, Cipramilem, jednym z najsilniej działających inhibitorów wychwytu zwrotnego serotoniny SSRI. Stosunek przebiegał w dość brutalnych okolicznosciach. Sven, który postanowił w ten sposób zemścić się na naszym komentatorze, za nieprzychylne opinie na jego temat, które wygłaszał swego czasu w TVP, dość ostro dobijał swą "partnerkę". Kiedy moja przyszła "matka" zbliżyła się szybkimi krokami do apogeum ekstazy, z jej ust popłynęły gromkie "Leć Adam, leć kochamy Cię"... W 6 miesięcy później (jako, że jestem wcześniakiem o kwadratowej głowie), moje oczy po raz pierwszy ujrzały "piękno" tego świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąszcz portalu Re: Narodziny Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:16 tak, to calkiem prawdopodobne. dzieki za wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radu Re: AHONNEN NAJLEPSZYM ... BUCEM !!! IP: *.client.comcast.net 20.12.04, 08:06 TRASH!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Forma Anonen'a IP: *.telia.com 19.12.04, 20:59 Forma jest ok. Przez te wszystkie lata utrzymywał się na topie, zapominacie, że Janne Ahonen znany jest z tego, ze zawsze skacze równo. Jesli jego forma spadnie (co jest normalne w tej dyscyplinie) to prawdopodobnie i tak będzie się utrzymywał w pierwszej piątce tak a to w zupełności wystarczy do wygrania ze względu na dużą ilośc punktów. Heja Suomi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąszcz portalu Re: Forma Anonen'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:21 tez tak mysle. nic nie mam do ahonena, ale nie lubie opluwania malysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 15:46 forma Adama rosnie, co podkreslali wielokrotnie niemieccy komentatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.aster.pl 19.12.04, 15:54 druga długość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miklas Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:51 ahonen jest na dopingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.dsl.pipex.com 19.12.04, 16:51 a malysz na peepingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:52 Dobre!!!!!. Wreszcie jakiś tekst z jajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:36 Adas jezdes i tak wielki :D ja w Ciebie zawsze wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:12 ale wam wszystkim odwaliło, zaraz sie pozabijacie !!! Litości , to że ktoś woli Ahonena od Małysza to nie powód do nienawiści. Tak Wam żal ,że Ahonen ostatnio wszystko wygrywa...Pablo współczuje w zeszłym tygodniu ulubionym obiektem ataków byłam ja, teraz przerzucili sie na Ciebie . Cóż frustrację na kimś trzeba wyżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:29 Nika! Czesc osob oburza poziom wypowiedzi Pabla i narzucanie innym wlasnego zdania. I Niko, rozsadniej- kto tu kogo nienawidzi? Przeciez to tylko forum i wymiana mysli, czasem tylko brutalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:45 Droga Ewuniu! Tydzień temu ośmieliłam się publicznie oznajmić, iż będąc Polką nie jestem fanką Małysza. Agresja z jaką się spotkałam niestety nastawia mnie pozytywnie do Pabla i tych nielicznych bardziej tolerancyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:51 Droga Niko! Przeciez tym charakteryzuje sie forum i internet. Ludzie mowia wlasne zdania, jak chca- krytykujac, opluwajac, tak jak potrafia. Nie wiem, czy bardziej tolerancyjny jest Pablo- bardzo chamsko sie wypowiada i ma kiepskie argumenty. Przeciez kazdy rozsadny czlowiek nie odmawia Ci prawa do kibicowania komukolwiek. Byc moze, ze fani Malysza reaguja w necie tak, dlatego, ze wiele bylo bezsensownej krytyki pod Jego adresem. Co oczywiscie nikogo nie usprawiedliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimaq PABLO - internetowy buc, lowelas Ahonnena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:34 Takiego pustaka dawno nie spotkałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: PABLO - internetowy buc, lowelas Ahonnena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:37 Mógłbyś napisać coś więcej na mój temat, bo tak lakoniczne zwroty nie inspiruja mnie do polemiki. A tak w ogóle to nazwanie mnie lovelasem Ahonena trafione w 10. Po zawodach w Kusamo, dobijał mnie w krzakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ViTeQ Re: PABLO - internetowy buc, lowelas Ahonnena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:30 Ciekawe czy wtedy się usmiechnał, czy tylko mrugnał okiem podczas orgazmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.12.04, 19:02 Typowy z ciebie polaczek z odruchem bezwarunkowym wspierania krzywdzonego przez sędziów Adasia. Bo to, że Ahonen wygrywa każdy konkurs, to też sprawka tych niedobrych sędziów. Tymczasem prawda jest taka, że w tym sezonie Małysz nie dorasta Ahonenowi do pięt. Tak cię to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do realisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:43 w pełni się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Do realisty cd... IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 19.12.04, 20:36 Po pierwsze nie cierpię jak jakieś mośki nazywają moich rodaków i mnie słowem "polaczek". Po drugie chcecie czy nie Janne zgaśnie myśle najdalej za miesiąc a mam nadzieję że już na TCS. A po trzecie, mam nadzieję że wtedy właśnie Adam złapie formę jak powiedzmy z Predazzo i odrobi tę strate do Ahonena. Ona wcale nie jest taka wielka a jestem pewniej że zdarzą sie konkursy że Ahonen nie wejdzie do drugiej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re:Majrix-burak Małyszoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:49 Chyba popłaczę się z wrażenia z powodu Twego "pseudo" patriotyzmu. Jesteś pewien, że zdarzą się konkursy w których Ahonen "nie wejdzie" do 2 serii. Widzę, że masz zdolności profetyczne, nie mniejsze niż Tejrezjasz czy Kassandra... Dam ci dobrą radę buraku "Małyszomanie", obstaw u bukmacherów wyniki kolejnych zawodów, a zbijesz fortunę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re:Majrix-burak Małyszoman IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 19.12.04, 20:59 Ale z Ciebie Pablo to kawał ćwoka i ignoranta. Wzorem Ewy tylko raz Ci odpiszę , szkoda na Ciebie czasu, bo widzę że czerpiesz przyjemność z obrażania innych a jeszcze większą jak kto Cie też obrazi. Po pierwsze jestem Małyszomanem od MŚ w Thunderbay (czy jakoś tak). Jakbyś nie wiedział to było jakieś 9 lat temu (pewnie jeszcze wtedy spadałeś z dywanuu na podłogę, możesz nie pamiętać). Po drugie skoki oglądam też od jakiegoś czasu. Pamiętasz ignorancie TCS sprzed dwóch lat? Wtedy też Ahonen wygrywał z przewagą jak teraz, a później nie wchodził do 30. Po trzecie jak taki typ jak Ty nazywa kogoś burakiem, to musi to być uznane za komplement. Gdyby tak mnie nazwał każdy inny z tego forum, poczułbym się obrażony. A czy z powodu mojego patriotyzmu się popłaczesz, prawde mówiąc wisi mi to. Pozdrawiam normalnych, a Tobię życze żebyś się wyleczyłz kompleksów. Bez dobioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re:Majrix-burak Małyszoman IP: *.telia.com 19.12.04, 21:03 To nieprawda, że 2 lata temu Ahonen tak ciągle wygrywał a potem nie był w pierwszej 30. Zdarzyło się, że nie zakwalifikował się na drugi skok, ale było to po upadku. Przez jakiś czas miał trochę problemów właśnie z powodu upadku i poważnej kontuzji jednego ze skaczących, to podobno często wpływa na psychikę skaczących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re:Majrix-burak Małyszoman IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.04, 21:35 Oj miko miko! Przecież ne napisałem że ciągle wygrywał a że wygrywał przez pewien okres czasu (podobnie jak w tym sezonie). Później zaczął skakać słabo. Zreszto rok temu było podobnie, niewiele brakło Roarowi żeby dogonił Ahonena. A wtym roku sezon długi. Pozdrawiam Cię, choc nie życze szczęścia w kibicowaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Majrix czyli człek normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:16 Normalny to chyba jednak nie jesteś, skoro mieszasz sport z patriotyzmem. Widzę że ponownie kreujesz się na profetę, skoro wiesz że 9 lat temu "spadałem z dywanu na podłogę". A w to że jesteś Małyszomanem od 9 lat nie za bardzo wierzę, bo początki jego kariery jak opowiadali mi przodkowie nie były zbyt udane. No ale Ty oczywiście już wtedy wyczytałeś w gwiazdach jego świetlaną przyszłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Majrix czyli człek normalny IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.04, 21:32 Dobra, raz Ci odpowiem. Po pierwsze 9 lat temu już kibicowałem Małyszowi, fakt że nie przewidywałem aż takich sukcesów, spodziewałem się raczej osiągnięć porównywalnych z Piotrem Fijasem (wiesz kto to taki?) ale przerosły moje oczekiwania. Wierzyłem że wróci do wygrywania kiedy miał doła za Mikeski i wrócił. I jeszcze wszystkim pokaże, bo jest młodszy i od Ahonena i od wielu innych, którzy skaczą. Jeśli Ci powiem że od kilku lat jestem też Sikorafanem (ten od biatlonu) to też mnie będziesz obrażał? Sam prowokujesz do mówienia, że spadłeś z dywanu na podłogę, gdyż masz dość hmmm... jakby to delikatnie powiedzieć, "małolackie" odzywki. No i nie widzę nic złego w mieszaniu sportu z patriotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Majrix czyli człek normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:41 Chyba nie do końca zgodziłbym się z Tobą co do mieszania sportu z patriotyzmem. Gdybyśmy postrzegali to z takiej perspektywy, to sukcesy Małysza mogłyby być zapisane na konto różnych nacji (np. Słowenii - ze względu na narty Elany, w których skakał Małysz, Austrii - trener Kuttin itd.) A Fijasa pamiętam, skoki oglądam od 1980 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimaq PABLO BUC ! PABLO BUC ! PABLO BUC ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:58 I nie zmienia sie nic, dalej trzeba zyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotus Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.proxy.aol.com 20.12.04, 02:15 Kibicujcie a nie narzekajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG JESTEŚCIE WSZYSCY ŻENUJĄCY IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 20.12.04, 02:54 te wasze dyskusje o Ahonenie i Małyszu, wywyższanie się (podbudowywanie swojego ego?) pseudo-polemika (bo to polemika oparta na ataku a nie na argumentach) dobijają mnie już... staram się nie czytać forow bo potem zawsze trace czas na polemike (jak teraz :D) ale tym razem sie wciagnalem... miejscami bylo ciekawie (szczegolnie opis poczecia Pabla swietny :P) ale ogolny obraz jak zwykle mnie przygniotł -znowu mam opory przed czytaniem komentarzy bo krew mnie zalewa zbyt czesto :D ludzie wymieńcie sie numerami GG i sobie "wrzucajcie" a nie zaśmiecacie forum~! ech tylko się przez was denerwuję i tracę czas :D PS. A ja tam kibicuję Matei i innym "słabym" skoczkom (w innych dyscyplinach też :D)! kogo obochodzą rekordy i puchary -jaka jest radość jak Robert wchodzi do 30! :P Pablo uważa że można kibicować tylko wygrywającemu (ja też kibicowałem Małyszowi jak jeszcze nie był wielki i był nawet gorszy od Matei) ale co to za przyjemność kibicowac temu samemu co wszyscy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: 203.221.206.* 20.12.04, 02:58 Niezle, na pewno bedzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexx Re: Małysz piąty w kwalifikacjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:21 Czy żaden z trenerów nie widzi że Adaś krzyżuje narty przy skokach. Wszystkie skoki które oglądałem w tym sezonie były ze skrzyżowanymi nartami. Przecież działa to jak hamulec. Ślepi jesteście trenerzy !!!!!???????. Odpowiedz Link Zgłoś