Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszykarz Prokomu na dopingu

IP: *.acn.waw.pl 24.12.04, 16:53
    Ale wpadka...a wydawalo sie ze chlopak zrobic taki kolosalny postep:) Ciekawe czy odbiora prokomowi punkty...
    Obserwuj wątek
      • run_man Re: Koszykarz Prokomu na dopingu 24.12.04, 17:02
        To tłumaczy dlaczego prokom jest mistrzem polski!
        • Gość: olo Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:11
          dlaczego prokom jest mistrzem ?? bo wszyscy inni byli gorsi w zeszlym roku. a
          doping (o ile to prawda) wykryto w tym sezonie, wiec run_man nie pier.....
          • Gość: MALTHUS TYLKO LEGALIZACJA DOPINGUmożeOCALIĆ SPORT ZAWODOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:56
        • Gość: Aleksander Wielki Re: Zioło to jest rzeczywiście doping IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.12.04, 00:48
      • Gość: fan_prokomu Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:09
        jak to prawda, to niech filip wy.pier...... z druzyny, ale mam nadziej , ze to
        sie wszystko wyjasni i bedzie ok.
      • Gość: Tugi Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:33
        <klask> <klask> <klask> :/ :/ :/
        no to teraz wiadomo dlaczego Prokom gra tak dobrze. Wszyscy gracze to emeryci,
        ale biora koks jakiś i dają radę.
        Brawo panowie :/ <klask>
        Zobaczymy jak będziecie wyglądać za kilka lat. A Filip pogrzebał swoja karierę.
        A szkoda, bo by był dobrym reprezentantem.
      • Gość: Tugi Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 18:14
        "Efektowne były zwłaszcza akcje Istvana Nemetha z Andrią Ciriciem, dynamiczny
        jak zwykle był Filip Dylewicz..."
        hłe hle :/ Ciekaw czemu taki dynamiczny!?
        kretyn... tak sobie karierę skopać
        • Gość: Melasa Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: 80.51.194.* 24.12.04, 20:26
          Ale fajnie. Trepa Dylewicza zdyskwalifikować, odjąć punkty drużynie w których
          wygrała. Cieszę się straszliwie, radochę masm w te Święta, że hej !!
          Mocarstwowe plany koljnego polskiego pseudobiznesmana kegły w gruzach przez
          mądrego Rodaka Krauzego. A jako kibic Śląska mam tę radochę potrójną He ! He !
          He ! Pierwszy strat i taka kompromitacja. Zopot to jednak wiocha. Nie ma
          co.Wesołych Świąt dla wszystkich - tylko nie "nadmorskich" kibicow basketu.
          • Gość: kibic Ślaska Re:Nie kompromituj się Melasa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 21:03
            Jesteś pajac a nie kibic
          • Gość: sopociak Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:07
            A ja nie jestem kibicem. Ale wiem, ze nie masz chlopaku drugiego takie miejsca
            do mieszkania na swiecie, jak Sopot. Bywam czasem we Wroclawiu. Kiedy wysiadasz
            z pociagu mozesz pociagnac nosem powietrze i poczuc jak pachnie prawdziwe
            miasto. Ten smród to wiztyówka Wroclawia, wiec prosze nie obrazaj mojego miasta
            (a jak masz ochote, to latem wpadnij odpoczac). Pozdrawiam
      • Gość: Sutki Łysej Lezby Doping - ale straaaszne slowo IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.04, 23:51
        Ech, jak ja nie lubie niepelnych informacji - Ale jaki srodek wykryto???.
        Sprawa wyglada nastepujaco:
        1. Wszyscy tak naprawde koks - lekarz druzyny odpala kazdemu zawodnikowi przed
        sezonem konkretny cykl, wszystko obliczone ile brac i jaki tapering, a w
        trakcie sezonu odpiwiednie specyfiki balansujac na granicy dopuszczalnej ilosci
        danych substacji. Chlopaczek sie pomylil dawkujac, albo lekarz dal plame i zle
        rozpisal.

2. Po drugie jesli wykryli po prostu kokaine albo fete, to znaczy, ze kolezka
        zajebal sobie na bibce nawet 3 dni przed meczem i zapomnial - reka w nocniku.

Proste. Ale niech ktos poda jaki srodek wykryto.

ps. Niech ktos zmadrzeje i zrobi olimpiade dla czystych inaczej - beda wyniki i
        bedzie na co popatrzec. Doping jest dla ludzi.
      • Gość: ASS BĄKOSYS Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: 217.11.140.* 25.12.04, 06:31
        A GDZIE GASTARBEITER ASS ? :)
        • Gość: as Ale ty glupi jestes, zal mi ciebie IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.04, 20:41
      • gandalv Re: Koszykarz Prokomu na dopingu 25.12.04, 10:56
        www.twojamagia.republika.pl <a
        href="http://www.twojamagia.republika.pl"target="_blank">www.twojamagia.republik
        a.pl </a>
      • Gość: malcolmX no to ładnie nas sopoćkowo reprezentuje IP: 81.219.224.* 25.12.04, 11:57
        jedyny polski zawodnik wyróżniającu=y się w prokomie brał jakieś gó.., a
        niektórzy juz kreowali go na następcę wójcika heheheeh
        nie umywa sie do ignerskiego
        ładnie nas opoćkowo reprezentuje
      • Gość: gregius Zdyskwalifikować go dożywotnio i do MONAR-u z nim IP: *.olnet.com.pl 25.12.04, 12:26
        A to ćpuny w tym Sopocie. Żenada...
      • Gość: Raczek Re: Koszykarz Prokomu na dopingu IP: *.hutmen.pl 27.12.04, 09:01
        Teraz Filip bedzie mogl zaspiewac sobie piosenke ATB:"You really are my
        ecstasy,My real life fantasy,oh yeah!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka